Archives
HUOMENNA PARIISIIN! - Natalia Oona
8353
post-template-default,single,single-post,postid-8353,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

HUOMENNA PARIISIIN!

Mekko NLY Trend / Bleiseri Zara / Laukku Gucci / Kengät Zara

Tää asu on viime viikonlopulta, kun päätin sukkasandaalipäivän kunniaksi vetää polvisukat jalkaan. Mitään sandaaleita multa ei kotoa löytynyt niin päätin vähän soveltaa teemaa omaa tyyliinii ja vedin jalkaan avokkaat. Pakko sanoa että lopulta musta toi asu näytti aika kivalta.

Meillä on huomenna aamulla lähtö Pariisiin, joten tänään mulla on kunnon järjestelypäivä tiedossa. Siivota koti, pyykätä, miettiä valmiiksi asut reissuun, silittää ja pakata, käydä ostamassa uusi latauspiuha mulle jne.. Kaikkea tyypillistä ennen reissuun lähtöä valmistelua! Mulle on aina super tärkeetä että koti on siisti ennen lähtöä ja kaikkia on hoidettuna niin reissussa voi sitten ihan täysin rentoutua. Kyseessä on meidän vuosipäivämatka eli tarkoituksena on vaan ottaa tosi rennosti, kiertää nähtävyyksiä ja museoita, syödä hyvää ruokaa ja nauttia toistemme seurasta <3 Varattiin meille liput myös Moulin Rougueen, jota ootan tosi paljon! Palataan siis ensi viikolla täällä blogissa ja sillä välin muistakaa seurata mua Instagramin puolella :)

Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

Kuvat: Linda Manuella


4 Comments
 • ida ihana
  Posted at 19:56h, 01 kesäkuun Vastaa

  Ihanaa reissua Pariisiin!!<3 Pariisissa on paljon ihania puistoja, joissa on mukava kesäisin kävellä, istuskella tai vaikkapa nauttia jätskiä tai piknikiä!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Natalia
   Posted at 11:45h, 07 kesäkuun Vastaa

   Kiitos <3 Ihanaa viikonloppua sulle :)

 • Aria
  Posted at 10:19h, 04 kesäkuun Vastaa

  Hei jos kriiseilet sun kulmakarvojen kanssa (kuten joskus mainitsit että sitä teet ja nyt ne on aivan liian tummat sun kasvoille), niin kato Kicksiltä heidän omaa pomadea :) itse käytin hetken jotain random kulmaväriä ja se oli tosi tumma ja sai mut näyttää ihan joltain mitä en ole, niin suosittelen katsomaan. Kulmakarvat lopulta vaikuttaa ulkonäköön tosi paljon ja voi helposti ”pilata” sen, koska niiden tehtävänä on kehystää kasvot – eikä olla niin esillä mitä ne nyt sulla on. Nyt esim huomaa että sun blondeihin hiuksiin ne ei sovi yhtään. Toki jos itse niistä tykkäät tuollaisina, niin sitten sivuuta tää kommentti :) muuten kiva asu.

  • Natalia
   Posted at 09:09h, 05 kesäkuun Vastaa

   Sulta tais mennyt nyt ohi syy, miksi ”kriiseilin” mun tummista kulmakarvoista… Mulle tehtiin ihan hetki sitten microblaiding kulmiin. Microblaidingin jälkeen kulmiin muodostuu ruvet joista tulee tosi tummat tietenkin ja sitten täytyy muutama päivä vaan rauhassa odotella, että ruvet tippuu jolloin kulmista tulee taas vaaleat. Noi mun kulmathan on näissä kuvissa ihan järkyttävät ja siksi vitsailin itsekin, että näytän Jafarilta :D Nyt ruvet on onneksi tippuneet ja kulmat on taas vaaleat :) En meikkaa kulmiani tällä hetkellä ollenkaan.

Post A Comment