Archives
THE MEKKO - Natalia Oona
8389
post-template-default,single,single-post,postid-8389,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

THE MEKKO

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Mekko Kappahl (saatu) / Kengät täältä! (saatu) / Aurinkolasit täältä! (saatu)/ Laukku Saint Laurent

Hei kaikki! Tää keltainen mekko on sellainen josta oon saanut niin paljon kyselyitä Instagramissa, että ajattelin nyt laittaa tänne blogin puolellekin tästä ihan kunnon asukuvat. Toi on tällä hetkellä myös mun oma lempparimekkoni. Niin pirteän värinen, malli on tosi kiva ja ihanan ilma! Sopii hyvin näihin lämpöisiin ja aurinkoisiin päiviin :)

Muuten mun viikkoni on tähän asti sujunut tosi kivasti. Perus arkea ja kesäilmoista nauttimista! Tänään nään siskoani pitkästä aikaa ja oon niin iloinen siitä, että hän on nyt taas Helsingissä :) Perjantaina juhlitaan hänen synttäreitään kaveriporukalla, jota ootan tosi paljon. Kesäkuu on meidän synttärikuukausi, kun ensin juhlitaan siskoani ja sitten vielä loppukuusta mua. Mulla siis 26. ikävuosi lähestyy kovaa vauhtia :D Huh!

Aurinkoista loppuviikkoa teille ja palataan taas pian!

Kuvat: Linda Manuella


2 Comments
 • ida ihana
  Posted at 12:55h, 12 kesäkuun Vastaa

  Tosi kaunis mekko ja vaikuttaa ihan täydelliseltä hellepäiviin tai reissuun mukaan!.:) Kiva keltainen väri, napit ja leikkaus, ja materiaalikin näyttää mielyttävältä.
  Kiitos postauksesta ja nautitaan auringosta!<3
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Natalia
   Posted at 15:01h, 12 kesäkuun Vastaa

   Kiitos paljon <3 Oikein ihanaa loppuviikkoa sulle :)

Post A Comment