Archives
5 PARASTA JUTTUA HEINÄKUULTA - Natalia Oona
8500
post-template-default,single,single-post,postid-8500,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

5 PARASTA JUTTUA HEINÄKUULTA

– Isoin uutinen heti ekana! Heinäkuussa ollaan ravattu useammassa asuntonäytössä, sillä ollaan muuttamassa vuokralta omistusasuntoon! Tuntuu ihan mielettömältä ettiä ihan omaa kotia. Olin ajatellu että oikein asunnon löytäminen olis suheellisen helppoa, mutta miten väärässä olinkaan. Etsinnät siis jatkuu vieläkin :) Onneks meillä ei kuitenkaan oo mikään kiire päästä muuttamaan.

– Viime keskiviikkona oltiin kattomassa Ed  Sheerania Malmin lentokentällä. Oon kerran aikaisemmin käynyt Edin keikalla Stokiksessa, joten olin ihan super innoissani siitä, että pääsen uudestaan hänen keikalleen. Eikkä kyllä tarvinnut tälläkään kertaa pettyä! Malmin lentokenttä toimi sijaintina tosi hyvin, sää oli huippu hyvä ja Ed Sheeran itsessään myös ihan mieletön. Eipä olis paljon enempää voinut toivoa!

– Toissa viikonloppu vietettiin isolla kaveriporukalla Inkoossa mökillä! Tää oli eka kerta vuosiin kun pääsin mökille ja vitsi miten paljon nautin. Oli niin hauskaa laittaa porukalla ruokaa, pelata eri pelejä ja saunoa! Täytyy kyllä myöntää että meressä en käynyt uimassa.. Vähän kastelin jalkoja, mutta vesi tuntu niin kylmältä ettei lopulta tehny yhtään mieli pulahtaa! Ei siis tuu varmaan tänäkään kesänä Suomessa jätettyä talviturkkia.

– Ostin mulle neljän kuukauden kortin Altaalle! On ollu tosi ihanaa käydä siellä uimassa ja saunomassa. Tulee niin hyvä ja freesi olo :) Oon niin tykästynyt uimiseen. Toinen uusi laji johon hurahdin viime viikolla on padel! Käytiin viime tiistaina Larussa pelaamassa ja tykättiin niin paljon, että varattiin samantien heti tälle viikolle myös vuoro. Puhuttiin, että vois nyt loppukesän käydä viikottain pelailemassa.

– Kesä-Helsingistä nauttiminen. On ollut ihana viettää aikaa myös vaan kotona :) On tullut tehtyä paljon ruokaa, nukuttua pitkään, katsottua sarjoja, ulkoiltu ja urheiltua, syöty ulkona, tavannut vanhempiani sekä isovanhempiani ja juhlittu muutamakin synttärit. On ollut kokonaisuudessaan ihan mieletön heinäkuu!


No Comments

Post A Comment