Archives
EPÄSUOSITUT MIELIPITEET - Natalia Oona
8559
post-template-default,single,single-post,postid-8559,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

EPÄSUOSITUT MIELIPITEET

Instagram presetit. Lähes poikkeuksetta niissä ennen ja jälkeen kuvissa se ennen kuva näyttää musta paljon paremmalta. Tuntuu että moni laittaa niitä filttereitä kuviinsa vaan että feedi pysyy yhtenäisenä, ei väliä vaikka itte olis appelsiinin värinen, mutta kunhan teema pysyy samana. Tietty myös monien Instagramit näyttää aivan identtisiltä kun kuvat ja editointi on lähes samanlaisia.

Beyond Meat -pihvi ei maistunu eikä koostumukseltaan muistuttanut yhtään lihaa. Muut kasvispihvit joita on maistanut on musta olleet paljon parempia. Ihan ylihehkutettu ja ylihintainen (kaksi pihviä maksoi kaupassa noin 8€).

Koko ”kuuluuko ananas pizzaan?” -keskustelu on tosi typerä. Mitä väliä?

Avokadot ei oo erityisen hyviä, eikä varsinkaan avokadopasta. Joo voin välillä syödä leipää jossa on avokadoa tai sama salaatissa, mutta en melkein koskaan itte osta avokadoa kaupasta enkä oikein ymmärrä niiden fiilistelyä. Oon myös syönyt erilaisia avokadopastoja, myös niitä ”just oikein ja hyvin maustettuja”, mut ei.

Sanonnan ”mä oon niin mummo” käyttäminen, kun oot lauantai-iltana kotona ajoissa nukkumassa.. Ainakaan mun mielestä ei oo millään tavalla mummoa olla kotona, viettää itsekseen aikaa ja mennä ajoissa nukkumaan. Ihan normaalia? Tai muutenkin jos tykkäät olla ajoissa kotona nukkumassa niin et sä kyllä musta mikään mummo oo. Tykkäät vaan olla ajoissa kotona kutenmitä luultavammin suurin osa.

Simpsonit ei oo hyvä ohjelma. En oo ikinä tajunnut ihmisiä jotka tykkää kattoa Simpsoneita. Sarja ei oo musta millään tavalla hauska tai edes viihdyttävä.

Epäsuositut mielipiteet on tapa koittaa näyttää että on niin erilainen ja nokkela. Tuntuu että tosi monilla on nykyään kova tarve muutenkin olla niin erilainen ja erikoinen.


12 Comments
 • Janina
  Posted at 18:02h, 22 elokuun Vastaa

  Oon jokaisesta samaa mieltä sun kaa😂👌🏼

  • Natalia
   Posted at 07:31h, 23 elokuun Vastaa

   Hahahah ihana :D <3

 • Myy
  Posted at 18:43h, 22 elokuun Vastaa

  Avocadoista pidän, vaikka en kylläkään osta niitä juuri koskaan. Muuten allekirjotan myös joka kohdan! :D

  • Natalia
   Posted at 07:35h, 23 elokuun Vastaa

   Kiva kuulla etten oo ainut :D

 • Annina
  Posted at 19:57h, 22 elokuun Vastaa

  Oon ihan samaa mieltä tosta ”mä oon niin mummo” sanonnasta! Mulla menee ihan kuppi nurin sen kanssa. Heti jos ei lähdekkään viihteelle vaan haluaa tehdä jotain muuta, leimataan samantien mummoksi ja tylsäksi.

  • Natalia
   Posted at 07:37h, 23 elokuun Vastaa

   Joo jep :D Ja moni fiilistelee ittestään olevansa ”kunnon mummo”, kun on viikonloppuna kotona.. Ei oo yhtään mummoa, vaan ihan normaalia :D

 • aria
  Posted at 20:46h, 22 elokuun Vastaa

  ”Tuntuu että tosi monilla on nykyään kova tarve muutenkin olla niin erilainen ja erikoinen” sanoisin, että 90% ihmisistä lukeutuu massaan ja itse pyrin olemaan kaukana siitä ihan siksi, koska inhottaa aina kuulla että ostaa tai tekee jotain vaan, koska muutkin. Miksi pitäs matkia ja tehdä kaikki kuten muut, kun voi olla luova ja tehdä itse eri tavoin. Pyrin tekee kaiken eri tarvoin mitä muut ja hitto se tuntuu hyvältä!

  ps. rakastan avokadopastaa, niin hyvää ja terveellistä + hyviä rasvoja. vegeille on tosi vähän ja oon ihan kikseissä, kun oon löytäny avokadon!

  • Natalia
   Posted at 07:38h, 23 elokuun Vastaa

   Niin.. Siks tän postauksen nimi olikin ”epäsuositut mielipiteet” :D

 • Vilma
  Posted at 22:15h, 22 elokuun Vastaa

  Olipas hyvä postus! Ja samaa mieltä myös kaikista!!😃

  • Natalia
   Posted at 07:38h, 23 elokuun Vastaa

   Hahah :D

 • Sanna Kujansuu
  Posted at 11:08h, 23 elokuun Vastaa

  Hyvä postaus! Monilla myös nää epäsuositut mielipiteet on niin anteekspyyteleviä ja tasoa ”mielestäni punaiset ruusut eivät ole kauniita”.. tässä taas sä otit aiheita todellisesta elämästä ja järkevistä asioista! Oon samaa mieltä lähes kaikista, mut simpsonit menee hyvänä taustameluna 😄

  • Natalia
   Posted at 14:44h, 23 elokuun Vastaa

   Ihana että pidit! Haha siis mulla on Simpsoneista sellanen etten kestä kuunnella niitä ees taustameluna :D

Post A Comment