Archives
FIILIKSIÄ SOMELOMASTA - Natalia Oona
8589
post-template-default,single,single-post,postid-8589,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

FIILIKSIÄ SOMELOMASTA

Heippa kaikki! Mä olin alkukesästä lähtien pyörittelyt päässäni ideaa, että pitäisin viikon lomaa jossain välissä. Viime viikko oli oikeestaan mun yks ainoista mahiksista siihen ja vitsi miten hyvää pieni breikki teki. Joku aikasemmin jo ihmetteli, että mitä ihmeen lomaa mäkin tarvin, kun muutenkin päivitän blogia kerran viikossa ja Instagramiin muutaman kuvan silloin tällöin :-D Heinäkuu tosissaan meni syksyä suunnitellessa asiakkaiden kanssa, palavereissa, kirjanpitoa harjoitellessa ja tehdessä.. Hoidan tällä hetkellä aikalailla kaikkea ihan yksin, mikä on musta ihan parasta, mutta aikaa vievää!

Miten mun viikkoni sitten oikein sujui? Ihan super hyvin! Oli tosi vapauttava tunne vaan olla. Vaikka joskus en päivittäiskään mitään blogiin niin en oikein ikinä pääse muuten eroon siitä tunteesta, että mun pitäis päivittäin jotain tai jos oon ollut epäaktiivinen Instagram-tarinoissa niin väkisin vähän poden huonoa omaatuntoa siitä. Teki siis hyvää ihan täysillä vaan nauttia ja viettää aikaa poikaystäväni kanssa. Ihan täydellä somelomalla mä en ollut, koska kattelin kuitenkin muutamaankin otteeseen muiden juttuja Instagramista. Oli kuitenkin ihan eri fiilis, kun ei ollut sitä omaa painetta, että pitäis itsekin! Kieltämättä muutamaan kertaan tuli sellainen olo, että ei vitsi kun haluaisin jakaa tän jutun myös teidän kanssa :) Oon niin onnellinen siitä, että mulla on tällainen yhteisö johon voi jakaa omia juttujani ja höpötellä teidän kanssa.

Tällä hetkellä oon niin ideoita täynnä ja en malta odottaa mitä kaikkea tää loppuvuosi tuo vielä tullessaan. Mulla on jotenkin ihan super hyvä fiilis kaikesta tällä hetkellä :) Pitää tehä tästä ihan joka vuotinen juttu että kesällä otan viikon (tai ehkä jopa kaks?) kokonaan ittelleni ilman somen päivittelyä ja mitään töitä!

Ihan mahtavaa maanantaita ja alkanutta syyskuuta teille kaikille!


3 Comments
  • xod
    Posted at 22:48h, 04 syyskuun Vastaa

    Ois kiva saada joku postaus sun normaalista päivästä tai jopa viikosta :) Mitä teet millonkin yms. Sais valittajatkin konkreettisesti nähdä mihin se aika oikein menee

Post A Comment