Archives
3 ASIAA.. - Natalia Oona
8671
post-template-default,single,single-post,postid-8671,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

3 ASIAA..

3 asiaa, joita pelkään

Korkeita paikkoja (Kuulin, että korkeanpaikankammo johtuu siitä ettei luota tarpeeksi siihen ettei hyppäisi. Onko kukaan kuullu samaa?)

Syvää vettä (esim. avomeri)

Kuolemaa

3 asiaa, joista pidän…

Poikaystävästäni

Uimisesta

Hyvästä ruuasta

3 asiaa, joista en pidä…

Ääniviesteistä (ihan super raskaita, epäkäytännöllisiä ja aikaa vieviä. On lähes mahoton tehtävä koittaa ettiä jotain tarkkaa infoa ääniviesteistä jälkikätee.. Ja usein ne viestit on vielä täynnä ”mm nii joo mitäköhän muuta… joo niiiiin..” -henkistä jaaritellua.

Mustista sukista valkosten kenkien kanssa tai valkosista sukista mustien kenkien kanssa. Näyttää musta niin hassulta!

Musiikkien lisääminen IG-Storeihin.

3 asiaa, jotka osaan…

Laittaa ruokaa

Nauraa itselleni

Olla sosiaalinen ja tulla ihmisten kanssa helposti toimeen

3 asiaa, jotka haluaisin osata…

Pitää tavarani järjestyksessä

 Kirjottaa ilman kirjatusvirheitä ja oikolukea tekstini

Laulaa

3 asiaa, joihin olen koukussa…

Karkit

Puhelin

Hiusten jatkuva räpellys :D

3 asiaa, joista puhun usein…

Ruuasta

En keksi tähän mitään muita aiheita joista puhuisin tosi usein! Jos jollain kaverilla tulee mieleen niin saa kommentoida, että mistä puhun usein.

3 asiaa, jotka tein tänään…

Syöny aamiaisen Cafe Esplanadissa

Käyny asuntonäytössä

Kattonu Frendejä

Ihanaa sunnuntaita kaikki :)


1 Comment
  • Aria
    Posted at 21:01h, 04 lokakuun Vastaa

    Itse pelkään korkeita paikkoja siksi, että pelkään että se missä seison/olen, sortuu. Ei käy omassa mielessä ollenkaan mikään hyppääminen siitä :D sitähän just välttää viimeiseen asti, koska et halua tulla alas sieltä missä ikinä oletkin. Tietysti voi olla ihmisiä, jotka ajattelee, että jee oispa siistiä hypätä jostain 100m tornista, mutta itse ei todella! Mua alkaa aina huimata ja jalat tärisee ja joskus tulee paha olo.
    Esim Jätkäsaaressa sijaitseva Clarion (?) Hotel, siellä sky bar roomissa käytiin kerran mieheni kanssa niin, että katsoin toiseen suuntaan kun hissi meni ylös ja sitten siellä tasanteella tajusin, etten voi olla ollenkaan, sillä näin läpi koko rakennuksen ja se sai mut voimaan pahoin ja pelkäsin koko ajan että rakennus sortuu, joten kahvittelun sijaan lähdettiin kotiin, koska mä en pystyny edes astua sinne alueelle kunnolla :D tuli halvat kahvit, kun kotona oli valmiiksi kaikki.
    Monesti sanotaan, että pelot kun kohtaa – ne katoaa, mut ei mulla. Yritetty on monet kerrat, ei enää ikinä :F

Post A Comment