Archives
VIIME VIIKOT KUVINA - Natalia Oona
8756
post-template-default,single,single-post,postid-8756,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

VIIME VIIKOT KUVINA

Pari viikkoa sitten kävin mummini kanssa lounaalla Strindbergissä. Oon niin usein käynyt vaan heidän alakerrassaan kahvilla ja syömässä skageneita, enkä oo jotenkin tajunnut, että yläkerrasta löytyy myös ravintola!

Ravintola on hiljattain rempattu ja sisutus oli aivan ihana! Raflasta on myös tosi kivat näkymät Espalle ja noi lihapullat oli niin hyviä. En malta oottaa että pääsen uudestaan tonne syömään! Listalta löytyi myös vaikka mitä muita ihania herkkuja, kuten köyhiä ritareita. Täytyy todeta, että Strindbergin rafla on yks mun uusista suosikeista.

Oon viime viikkoina yrittäny myös postailla asukuvia aktiivisemmin Instagramiin. Mitä ootte tykänneet?

Viime perjantaina kävin alottamassa viikonlopun Saran kaa Relovessa aamupalalla. Mun pitkään pitänyt käydä Töölön Relovessa, joten oli ihana päästä nyt käymään siellä. Toi aamupala oli myös yks herkullisimmista mitä oon syöny, erityisesti mangotuorepuuro! Suosittelen testaamaan.

Lauantaina käytiin moikkamaassa ystävien kuukauden vanhaa vauvaa, joka on maailman suloisin <3 Oli ihan mieletöntä pidellä noin pientä ihmistä sylissä!

Illalla käytiin kattomassa Joker, jota olin odottanu ku kuuta nousevaa. Odotukset oli siis korkealla, enkä joutunu pettymään yhtään. Leffa oli musta aivan mieletön, eikä Joaquin Phoenixin roolisuoristusta voi hehkuttaa tarpeeksi. Paras leffa mitä oon pitkään aikaan nähnyt!

Mun viime päivien vakkariasuni!

Viime päivinä on ollut niin ihanat säät ja kaunis ruska. Raikas syysilma on ihan parasta!

Ihanaa viikonloppua kaikki <3


6 Comments
 • Roosa Koivula
  Posted at 14:08h, 11 lokakuun Vastaa

  Kiva kun oot alkanut bloggailemaan useammin! Blogit on mun suosikki edelleen ja oon aina innoissani kun joltain seuraamaltani bloggaajalta on tullut uusi postaus <3

  • Natalia
   Posted at 14:28h, 11 lokakuun Vastaa

   Tosi ihana kuulla <3 Mukavaa viikonloppua sulle!

 • ida ihana
  Posted at 22:05h, 13 lokakuun Vastaa

  Kitios tuosta Strindbergin vinkistä, en ole itsekään käynyt siellä ravintolassa koskaan!:) Täytyy kyllä ehdottomasti käydä joku viikonloppu vaikka! Ja relove on ihana, kirpputori myös niin siisti ja paljon hyvää, tosin vähän arvokkaampaakin tavaraa.
  Mukavaa viikkoa sinulel!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Natalia
   Posted at 09:20h, 15 lokakuun Vastaa

   Ei mitään! Oli niin ihana paikka, että pakko hehkuttaa :) Kiitos vielä ja ihanaa viikkoa myös sulle <3

 • Anni
  Posted at 13:12h, 14 lokakuun Vastaa

  Niin ihana toi sun vaaleanpunainen raidallinen neule!! Oon just jotain ton tyylistä kaipaillut omaan lähes kokonaan mustaan vaatekaappiin :) Mistä oot mahtanut ostaa sen? :)

  • Natalia
   Posted at 09:21h, 15 lokakuun Vastaa

   Kiitos! Neule on Chiquellelta :)

Post A Comment