Archives
REMONTTI: MOODBOARD - Natalia Oona
8801
post-template-default,single,single-post,postid-8801,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

REMONTTI: MOODBOARD

Kaikki kuvat: Pinterest

Ihanaa perjantaita kaikki! Tässä tulis moodboard meidän remontti suunnitelmista. Jos ette oo nähnyt vielä miltä asunto tällä hetkellä näyttää niin voitte käydä kurkkaamassa mun Instagram tarinoiden puolelta, tästä. Oon tehnyt myös Instagramiin oman kohokohdan remppa -jutuille ja varmaan pitää tänne blogiinkin luoda oma kategoria niin pääsette helposti seuraamaan koko projektin edistymistä.

Keräsin tosiaan Pinterestistä kuvia siitä tyylistä jota haetaan meille kotiin. Asuntoon on tulossa kalanruotoparketti, vaaleita seiniä, vähän tummempaa keittiötä ja kauniita yksityiskohtia. Yksi juttu mihin haluan kiinnittää myös paljon huomiota on valaistus. Nytkin meillä on kotona vähän erilaisia valaistus ratkaisuja tehty esim. LED-nauhoilla, ja sitä haluan tuoda uuteen asuntoon myös paljon lisää. Mulle kotona oleva valaistus on tosi tärkeä, koska Suomessa kuitenkin on pimeää ison ajan vuodesta niin erilaisilla valaistuksilla saa luotua kotiin tosi paljon tunnelmaa.

Saatiin muuten eilen ensimmäinen luonnos meidän keittiöstä ja WOW.. En malta oottaa että kaikki olis jo valmista!

Näillä näkymin remppa alkaa jo ens maanantaina eli ollaan hyvin aikataulussa. Paljon kompastuskiviä tähän alkuun on jo mahtunu, mutta ajattelin että kirjotan niistä erikseen oman postauksensa. Mitkä asiat on ollut haastavampia mitä ajateltiin, mitkä helpoimpia yms. Jos on jotain kysymyksiä niin kysykää ihmessä :)

Tän päivän suunnitelmissa on käydä Lissun kanssa kahvilla, sit mennä illaks treeneihin (diskoperjantai) ja sit tuun vaan kotiin pötköttelemään. Meidän kaverit olis illalla järjestänyt ihanan illanvieton, mutta mulla on vaan sellainen olo kaikkien juttujen ja iho-ongelmien keskellä, että haluun ottaa tän illan vaan ittelleni ja rentoutua. Syödä hyvää ruokaa, mennä ajoissa sänkyyn kattomaan jotain sarjaa ja vaan rentoutua. Ihanaa viikonloppua teille kaikille <3


9 Comments
 • Roosa
  Posted at 12:47h, 25 lokakuun Vastaa

  Ihanalta näyttää teidän ideat, en malta odottaa tulevia remppapostauksia! <3

  Kohtaako sun ja sun poikaystävän sisustusmaku hyvin? Onko tullut mitään erimielisyyksiä tai ehdottomia no-no - hankintoja, mitä toinen haluaisi?

  • Natalia
   Posted at 12:58h, 25 lokakuun Vastaa

   Ihana kuulla <3

   Kohtaa tosin hyvin, halutaan just eikä melkeen samanlaisia juttuja :D Ei oo tullu ainakaan vielä mitään erimielisyyksiä siis. On ollu siis tosi helppo tehä valintoja yhdessä!

 • Merja
  Posted at 14:55h, 25 lokakuun Vastaa

  Olette kyllä vauhdilla edenneet remppajutuissa. Moni jahkaa ja jahkaa, teillä näyttää olevan selvillä mitä haluatte, näyttää aivan upealta. Itkettävän kaunis tuo tumma keittiö.

  • Natalia
   Posted at 17:15h, 25 lokakuun Vastaa

   Joo niin ollaan, kun on tosiaan ollu heti selvää minkä tyylistä halutaan! Pakko myös toimia reippaasti, jos halutaan remppa valmiiksi ennen kun pitää muuttaa sisään :D Oon samaa mieltä, antaa ihanasti ilmettä ja oikein kutsuu laittamaan ruokaa! Ihanaa viikonloppua sulle :)

 • xod
  Posted at 21:56h, 28 lokakuun Vastaa

  Itse en ole instagramissa niin ois kiva saada kuvia tänne blogin puolellekin :)

  • Natalia
   Posted at 10:20h, 29 lokakuun Vastaa

   Suosittelen tekemään Instagramiin käyttäjän, sillä sinne päivittelen tosi tiheään tahtiin ihan reaaliajassa :) En viitti ihan kaikkia samoja juttuja täällä blogissa toistaa.

   • xod
    Posted at 22:33h, 29 lokakuun Vastaa

    En halua, enkä aio pelkästään sun seuraamisen takia tehdäkään :D Sitä varten luen blogeja.

    • Natalia
     Posted at 23:59h, 29 lokakuun Vastaa

     Ymmärrän, mutta ei oo myöskään kohtuullista sulta pyytää mua käyttämään mun aikaa siihen, että postaan samoja juttuja uudestaan tänne blogiin, koska sä et halua tehdä Instagramia.

     • xod
      Posted at 19:44h, 30 lokakuun

      Ei tietenkään, kunhan ajattelin kertoa että olisi kiva. Toki lopetan blogin lukemisen jos kaikki siirtyy instagramiin ja jatkuvasti viitataan katsomaan sieltä kun ei jakseta käyttää aikaa blogiin postaamiseen.

Post A Comment