Archives
PÄIVÄN ASU - Natalia Oona
8818
post-template-default,single,single-post,postid-8818,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

PÄIVÄN ASU

Paita, takki & housut Zara / Kengät NLY Shoes / Lasit & laukku Gucci 

Perinteinen päivän asu postaus. Tällaisessa asussa viiletin tänään aamulla ensin Megazoneen Naked Juicen tapahtumaan. Viime viikolla kun sähköpostiin kilahti kutsu, jossa luki, että tapahtuma järjestetään Megazonessa klikkasin osallistumis nappia erittäin nopeasti. Oon käynyt siellä kerran aikaisemmin ja vitsi miten hauskaa lasersota onkaan. Ihan parasta! Mun haaveena olis joku päivä päästä pelaamaan ihan paintballia. Onko joku teistä käynyt pelaamassa? Millaista oli? Tunnin pelailun jälkeen syötiin ihana aamiainen. Siitä lähdettiin Lissun kanssa yhessä käymään Milttonin PR-päivässä. Sää oli niin ihana, että päätettiin kävellä Sörkästä keskustaan ja nauttia auringon paisteesta. Samalla matkalla pysähdyttiin nappamaan nämä kuvat mulle!

Sellasta tänään! Illasta suuntaan taas uudelle asunnolle, kun keittiötä tullaan purkamaan pois. Ihanaa keskiviikkoa teille ja kuullaan taas pian :)

Kuvat: Elizaveta 


2 Comments
 • Elina
  Posted at 13:50h, 04 marraskuun Vastaa

  Ihanat kengät! Onko noissa muuten miten toi koko, että kun mulla on 37 kokoinen jalka niin kannattaako tilata 38? Muistaakseni joissain NLY Shoes-merkkisissä oon ottanut yhden koon liian pienet…

  • Natalia
   Posted at 16:41h, 04 marraskuun Vastaa

   Kiitos! Mulla on ihan 37 ja on tosi sopivat :) Mulla on siis 37 jalka.

Post A Comment