Archives
VIIME VIIKOT KUVINA - Natalia Oona
8845
post-template-default,single,single-post,postid-8845,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

VIIME VIIKOT KUVINA

 

Pari viikkoa sit oli niin ihana aurinkoinen päivä, että päätettiin Janinan ja Saran kanssa suunnata Löylyyn lounaalle. Tilattiin meille kattilallinen kalakeittoa ja höpöteltiin niitä näitä. Pakko kuitenki todeta ettei Löylyn kalakeitto kyllä pääse mun lemppareihin. Mun suosikkikalakeitot on Cafe Bar 9, Fisken På Disken, Elite tai Food Market Herkun Bistrosta. Noiden kanssa onkin aika hankala kilpailla :D Löyly on kuitenkin paikkana niin ihana! Sää oli sen verran lämmin että juotiin vielä kahvit ulkona! Oli ihan mieletöntä, että lokakuun lopussa pystyi istumaan ulkona kahvilla.

 

Pieni peikko <3

Viime viikolla (vai onks siitä jo kaks viikkoa?) kun tilattiin meille sohva. Pohdittiin tosi pitkään otetaanko vaalea kangas vai tumma ja päädyttiin lopulta tummaan samettimaiseen kankaaseen. Oikealla puolella olevassa kuvassa näkyy kangas johon päädyttiin. Ootan innolla, että pääsen näkemään millainen sohvasta tuli.

Treenit on sujunu super hyvin! Ihan käsittämätöntä miten nopeesti aika on mennyt. Muistan kun ihan fiiliksissä kerroin teille täällä 10campista ja olin innoissani treenien alkamisesta. Nyt treenausta on takana jo kuus viikkoa ja neljä enää jäljellä. Oon huomannut miten se, että 3 arki-iltaa menee treeneissä saa viikot kulumaan ihan siivillä. Siinä missä enne pötköttelin iltaisin sohvalla ja päivät tuntui kestävän ikuisuuden niin nyt vietän illat treeneissä ja aika menee ihan siivillä. Toi iltaisin treenaaminen on siitäkin kiva, että siinä on yhteistä kivaa tekemistä meille sen sijaan että tulis vaan pidettyä kotona Netflixmaratoneja iltaisin.

Eka yhteiskuva meistä uudessa kodissa :D

Tältä näyttää meiän keittiö tällä hetkellä.. Tai no sähköt ei enää roiku noin, sähkömies kävi eilen vetämässä ne. Tällä viikolla maaltaan seinät loppuun, tasoitetaan lattia ja puretaan makkarin kaapit vielä. Ens viikolla tohon keittiöön rakennetaan uus seinähässäkkä, sit uus lattia ja vikana tulee keittiö kahen viikon päästä.

Meidän muuttopäivä on nyt myös lyöty lukkoon. Muutto meillä on 22.11! Ei tunnu yhtään todellista, että päästään niin pian jo muuttamaan sisään.

Lattia saapui maanantaina meille kotiin! Päädyttiin lopulta valitsemaan kalanruotolaminaatti parketin sijaan. Ihan siitä syystä, että siitä löytyi ihan täydellinen sävy meille ja koska se oli huomattavasti edullisempi. Meiän remppabudjetti on jo paukkunu niin moneen kertaan niin toi kalanruotolaminaatin löytäminen oli ihan huippua! Mitä lattian valintaan muuten tulee niin suosittelen käymään aina paikan päällä katsomassa, jos vaan mahollista. Sävyt näyttää niin eriltä kun pääsee luonnossa näkemään :) Ne sävyt mitä me oltiin katottu ei luonnossa ollukaan kivoja ja silmiiin osui heti just sellanen lattia mitä mun inspiraatikuvissakin on ollut, mutta jota ei oltu netissä ees huomattu.

Arvaatteko mikä noista lattian sävyistä valittiin?

Parin viikon takainen asu, kun olin Lissun kanssa lounaalla!

Toissa viikonloppuna oltiin Savoyssa syömässä! Ruoka oli tosi hyvää ja paikka oli kyllä ihana. Hinta-laatusuhde ei vaan musta oikein kohdannu. Mun poikaystäväni kävi Savoyissa viime viikolla lounaalla vielä ja lounas oli kuulemma paljon toimivampi kuin illallinen! En voi siis ihan suositella iltaa Savoyissa, mutta lounas kannattaa käydä testaamassa :)


6 Comments
 • Roosa
  Posted at 18:04h, 06 marraskuun Vastaa

  Oi kalanruotolaminaatti on aina niin kaunis!

  Treenaako sun poikaystävä samassa treeniporukassa kuin sä? :)

  • Natalia
   Posted at 20:45h, 06 marraskuun Vastaa

   On kyllä :) Ja joo ollaan molemmat 10campilla!

 • Rosanna
  Posted at 07:55h, 07 marraskuun Vastaa

  Aiotteko ulkoistaa muuton vai hoidatteko itse?

  • Natalia
   Posted at 09:46h, 07 marraskuun Vastaa

   Ollaan ulkoistettu!

 • Elli
  Posted at 21:03h, 09 marraskuun Vastaa

  Moi! Täältä löytyis ainakin kiinnostusta jos jaksaisit ja haluaisit postata enemmän reseptejä! Esim. sun ig storyissa näkyneet tacot, tryffeli mac&cheese ja raviolit on kaikki näyttäneet niin herkullisilta😍

  • Natalia
   Posted at 16:13h, 10 marraskuun Vastaa

   Tosi kiva kuulla, että kiinnostaa :) Reseptit on vaan tosi pitkiä ja monivaiheisia (esim.ravioleiden ohje on yli kaks sivuinen :D). Niin nyt on ollut sen verran kiire ton rempan kanssa, että en oo ehtiny kirjoittamaan ja kuvaamaan reseptejä, kun Instaan. Muuton jälkeen alan ehdottomasti postaamaan niitä enemmän :)

Post A Comment