Archives
MITEN TREENIJAKSO SUJUI? ENTÄ MITÄ SEURAAVAKSI? & LÄHES SOKERITON VÄLIPALAVINKKI! - Natalia Oona
8901
post-template-default,single,single-post,postid-8901,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MITEN TREENIJAKSO SUJUI? ENTÄ MITÄ SEURAAVAKSI? & LÄHES SOKERITON VÄLIPALAVINKKI!

Kaupallinen yhteistyö Nick’s

Muistatteko, kun kerroin kymmenen viikkoa sitten 10campin aloituksesta? En voi uskoa, että aika on kulunut näin nopeasti ja nyt viikonloppuna treenijaksomme tuli tosiaan päätökseen. Ollaan tosiaan viimeiset kymmenen viikkoa käyty neljä kertaa viikossa treeneissä, parannettu ruokavalioita, jätetty herkuttelu arjesta pois lähes kokonaan ja oltu ilman alkoholia. 10campin säännöissä oli, että yhden annoksen saa päivän aikana ottaa ja parilla illallisella oon juonut lasin punaviiniä, mutta muuten tosiaan ollaan oltu kokonaan juomatta. Miltä siis nyt tuntuu kropassa? Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Nick’sin kanssa.

Isoin ero on ollut, että oon todella alkanut nauttimaan treenaamisesta. Siinä missä ennen salille lähteminen oli aika pakkopullaa mulle, enkä oo ikinä oikein päässyt kunnon treenirytmiin kiinni niin nykyään jo odotan illan treenejä. Olo kropassa on paljon energisempi ja muutenkin koen voivani tosi hyvin. Jaksan paljon paremmin, mieli on virkeämpi ja oon saanut hirmuisesti voimaa lisää, mikä tuntuu todella hyvältä. Treenaaminen toimii nykyään mulla myös todella hyvänä stressin poistajana. Tulee hyvä fiilis kun on saanut jotain tehtyä ja hikoiltua sekä, että tunnin ajan ei oo miettinyt mitään muita asioita vaan keskittynyt vaan treeniin.

Kuntotestesteissä tein kaikilla osa-alueilla tosi paljon parannusta. Isoimpana kehitys näkyi voima -osuudessa ja hengityselimistöä testaavassa amrapissa. Kehonkoostumus mittauksessa paljastui, että multa oli tippunut viis kiloa rasvamassaa pois ja lihasta oli tullut 1,5 kg. Muutosta kropassa on siis tapahtunut!

Entä ruokailu? Ruokavaliossa oon alkanut tekemään myös ihan huomaamattomasti fiksumpia valintoja. On tosi tärkeää, että illalla jaksaa treenata ja sitä automaattisesti haluaa myös voida hyvin, kun treenaa ahkerasti. Tavoitteena on jatkuvasti panostaa terveellisyyteen, monipuolisuuteen ja ruonlaatuun. Samalla myös mulle on tärkeää kuunnella omaa kroppaa. Tiedätte ehkä, että tykkään herkutella ja treenamisen myötä aloin luonnollisesti etsimään parempi vaihtoehtoja arkeen. Löysin jo treenijakson Nick’sin tuotteet, joihin ei ole lisätty sokeria lainkaan.  Tykästyin kovasti heidän tuotteisiinsa, joissa ideana on, että välipalojen tai herkuttelen pitää maistua hyvältä sekä olla hyväksi myös sinulle. Sen lisäksi, että tuotteisiin ei oo lisätty lainkaan sokeria, ne eivät myöskään sisällä palmuöljyä, gluteenia tai muita keinotekoisia makeutusaineita. Nick’s tuotteet sopivat täydellisesti välipalaksi tai herkutteluun.

Mun suosikki on Nick’s Kexbar-keksipatukka, joka on suklaa-vanilja-keksivohveli. Tän voi napata illalla herkuksi hyvällä omalla tunnolla, kun tekee mieli herkutella. Keksipatukka sisältää sokeria vain 3 grammaa ja kuitua sekä proteiinia 4 grammaa.  Ihana vaihtoehto, kun tekee mieli jotain hyvää! Oon napannut tällaisen välillä iltaisin päivällisen jälkeen tai päivällä kahvin kanssa.

Kassista multa löytyy mukana lähes poikkeuksetta kookospatukka, joka on helppo vetäistä välipalaksi päivällä, ennen treenejä tai treenin jälkeen. Kun treenit on vasta illalla niin tulee yleensä aika pitkä väli lounaan ja treenien välissä, jolloin ainakin mun on pakko nappaista jotain pientä välipalaa, että jaksan. Tai välillä treenin jälkeen on suunnattava vielä kauppaan ennen kun alkaa laittamaan vasta päivällistä niin silloin patukka toimii pelastajana! Tässä patukassa on 2,5 grammaa sokeria ja reilu 8 grammaa kuitua.

Kolmantena vaihtoehtona löytyy vielä Peanut’s and Fudge, joka on saman verran kuitua kuin tuossa kookospatukassa, 2 grammaa sokeria sekä yli 4 grammaa proteiiniä. Poikaystäväni on tykännyt noista kovasti, mutta mä en luonnollisesti oo noita voinut maapähkinäallergiania takia syödä. Mutta vinkkinä näin teille muille :)

Suomessa Nick’sin valikoimaan kuuluu myös jäätelöitä! Jäätelöihin ei myöskään oo lisätty sokeria. Makuina löytyy mm. kakkutaikina kinuskikastikkeella (laktoositon), joka on niin herkkulista. Ei ikinä uskoisi mausta, että sokeria tässä on vaan jäätelödesiä kohden 3 grammaa ja kuituja saman verran. Vinkkinä, että tämä toimii tosi hyvin myös jälkiruokana ja tarjoiluksi sekaan voi vielä murustaa esimerkiksi keksipatukan. Testattu ja toimii hyvin!

Mulla on tällä hetkellä Instagramissa arvonta, jossa voitte voittaa itsellenne Nick’sin herkkuja. Arvontaan pääsette osallistumaan tästä!

Sokerista en oo missään nimessä kokonaan luopumassa, mutta sen vähentäminen on edelleen isona tavoitteena!

Nick’s jäätelöt ovat myynnissä niin S- kuin K-kaupoissa ja Nick’s patukat löydät K-kaupoista. Jos lähimmästä K-kaupastasi ei vielä patukoita löydy niin kauppiaalle voi reippaasti jättää toiveen jolloin he voivat tilata näitä omaan valikoimaansa :)

Miten sitten treenit jatkuu nyt tästä eteenpäin? Oon ilmoittaunut Corella uuteen treeniryhmään. Tietenkin on vähän haikea olo, kun on treenannut nyt samojen ihmisten kanssa noinkin pitkään aina yhdessä ja nyt sitten on aika hypätä uuteen porukkaan. Oon nauttinut siitä, että treeneihin mentäessä ei tarvitse muuta kun saapua itte paikalle ja treenaminen vaan hoituu, kun joku toinen vetää treenit. Ryhmässä jumppaaminen on myös ehdottomasti mun juttu! On kiva päästä näkemään vähän muita ihmisiä, etenkin jos oon istunut koneella koko päivän ja samalla ryhmästä saa paljon tsemppiä sekä motivaatiota omaan tekemiseen. Jotenkin sitä saa aina puristettua vähän lisää itsestään terveen ja motivoivan ryhmäpaineen alla. Oon suunnittelut, että käyn treeneissä samat neljä kertaa viikkossa mitä nyt. Ainoana mikä tippuu pois on juoksuvalmennus!

Oon tosi onnellisena siitä, että oon löytänyt terveemmät ja paremmat elintavat omaan elämääni. Vaikka työtä riittää vielä paljon, on suunta ainakin oikea :) En muista milloin olisin viimeksi voinut näin hyvin!


6 Comments
 • Roosa
  Posted at 08:42h, 02 joulukuun Vastaa

  Musta kuulostaa aika paljolta toi, että saa juoda yhden annoksen alkoholia päivässä? Vai ymmärsinkö väärin? :D

  • Natalia
   Posted at 10:46h, 02 joulukuun Vastaa

   No on joo tottakai paljon, mut se on laitettu sillä idealla, että saa yhen annoksen ottaa jos on joku erikoinen tilaisuus töissä yms :) Me esim juotiin koko kymmnen viikon aikana kolme annosta, esim. Isoisäni synttäridinnerillä otin kuohuvan :) Eikä niitä annoksia saa mitenkään kerätä, että jos oot viikon juomatta niin voisit sit lauantaina juoda seitsemän.

 • Emmi
  Posted at 19:04h, 10 joulukuun Vastaa

  Paljonko tuollainen kymmenen viikon setti kustansi? :)

  • Natalia
   Posted at 19:11h, 10 joulukuun Vastaa

   10camp maksaa 750€ eli sen verran :) Lisää tietoa löydät täältä: http://www.10camp.fi/

 • M
  Posted at 12:16h, 11 joulukuun Vastaa

  Hei sähän oot käyny malediiveilla. Niin otitko sitä varten keltakuume rokotteen? Kysyttiinkö teiltä mitään erityistä siinä lentokentällä ennen kuin saitte viisumin koska oon netistä löytänyt aika ristiriitaista tietoa viisumi asiaan liittyen?🤔

  • Natalia
   Posted at 14:13h, 11 joulukuun Vastaa

   En ottanu, eikä kyllä kyselty mitään. Täytettiin vaan sellaset pienet laput koneessa ja Malen kentällä annettiin ne pois sekä passi katsottiin, siinä se :D Viisumiehdoissa taitaa lukea muutenkin, että keltakuume rokotteesta vaaditaan todistus, jos saavut maasta tai maan kautta jossa sitä esiintyy.

Post A Comment