Archives
LOPPUVUODEN SUUNNITELMAT - Natalia Oona
8954
post-template-default,single,single-post,postid-8954,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

LOPPUVUODEN SUUNNITELMAT

Hei ihanat! Toivottavasti teidän joulukuunne on sujunut hyvin. On ollut ihana seurata muiden joulufiilistelyä somen välityksessä, vaikka me ei tänä vuonna kunnolla joulua vietetäkään. En oo laittanut meille kotiin myöskään joulua millään tavalla, koska ei tosissaan olla enää aattona täällä.  Ehkä tiiätte jo, että en oo mikään kova jouluttaja. En yleisesti tykkää joulukoristeista, -musiikista tai -valoista niin tuntuis tosi turhalta ostaa lisää tavaraa, tuhlata niihin rahaa ja sit kantaa ne tammikuussa taas vuodeks kellariin säilöön. Ehkä mieli siitä sitten muuttuu, jos joskus on omia lapsia niin heille sitten haluaa laittaa. Nyt toistaiseksi oon tyytyväisenä skippaamassa joulua :D

Okei, ei me nyt tosissaan ihan kokonaan skipata joulua. Käydään perjantaina poikaystäväni vanhemmilla syömässä ja lauantaina mennään jouludinnnerille mun vanhemmilla, jonne tulee vanhempieni lisäksi, siskoni poikaystävineen, sekä isovanhemmat. Äitini rakastaa laittaa joulua ja koko joulua muutenkin. Siellä soi aina joulumusiikit, on kuuset ja koristeet.. Ainut mitä meillä ei oo niin perinteisiä jouluruokia, paitsi pari laatikkoa. Kukaan ei oikein meidän perheessä välittänyt niistä niin ollaan jo vuosia sitten luotu oma ruokalista jouluun, josta löytyy kaikkea aina blineistä chevicheen ja mac and cheeseen.

Aattona aamulla meillä lähtee lento kohti Lontoota ja Lontoosta meillä on suoralento Perthiin. Laskeudutaan joulupäivänä keskipäivällä paikallista aikaa! Toi lentomatka on tosiaan 17 tuntia.. Huh!

Vietetään ensin aikaa Perthissä, josta ollaan vuokrattu auto ja mennään käymään esim. Margaret Riverillä viinitiloilla ja Rottnest Islandilla. Perthistä suunnattaan sitten Sydneyyn viettämään uutta vuotta, jonka jälkeen lennetään vielä Singaporeen ja sieltä sitten kotiin. Ollaan reissussa yhteensä vähän yli pari viikkoa :) Ootan tota reissua niin paljon, että en malta pysyä housuissani. Kumpikaan meistä ei oo ennen ollut Ausseissa, joten tulee varmasti niin ikimuistoinen matka!

Sellainen on mun (meidän) loppuvuosi. Haluisin toivottaa teille kaikille oikein ihanaa ja rauhallista joulunaikaa <3


4 Comments
 • ida ihana
  Posted at 22:43h, 19 joulukuun Vastaa

  Voi miten ihanaa!:) Me oltiin vähän fiilistelemässä joulua etukäteen Lontoossa, josta kirjoitinkin blogiini:
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa
  Olen aina ajatellut, että haluan joulu-joulun viettää ehdottomasti kotona, mutta nyt olen alkanut ajatella, että voisi se olla upea kokemus nähdä myös jonkun toisen kulttuurin joulu. Tulee se joulu kuitenkin joka vuosi eikä se ole yhdestä päivästä kiinni :)
  Ihanaa joulunaikaa ja matkaa teille,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http.//www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Natalia
   Posted at 09:03h, 09 tammikuun Vastaa

   Kiitos <3 Toivoittavasti teillä oli ihana joulu ja ihanaa alkanutta vuotta! :)

 • Marianne Stenfors
  Posted at 00:46h, 22 joulukuun Vastaa

  Voi, toivon kovasti, että matkastanne tulee onnistunut ja ihana. Mutta huolestuttaa tuo Australian katastrofaalinen tilanne. Seuraathan uutisia, 47 asteen kuumuus, valtavat hallitsemattomat maasto – ja metsäpalot, joita kova tuuli yhä levittää. Sydneyssäkin on nyt ulkonaliikkumiskielto ja savumaskien käyttöpakko, koska savua on todella paljon.

  • Natalia
   Posted at 09:02h, 09 tammikuun Vastaa

   Oli kyllä aivan upea reissu <3 Sydneyssä ei nuo palot näkyneet keskustassa turisteille mitenkään, yhtenä aamuna oli vähän utuista ja haisi palanut. Eikä kyllä paikallisiltakaan kuullut mistään savumaskien käyttöpakoista tai ulkonaliikkumiskielloista, vaikka paikalliset paljon aiheesta muuten puhuivat. Lähinnä vedenkäyttöä on rajoitettu, lyhyempiä suihkuja etc. On kyllä ihan järkyttävät nuo metsäpalot.. Aivan hirveää :(

Post A Comment