Archives
TÄN VIIKON OHJELMA: - Natalia Oona
9018
post-template-default,single,single-post,postid-9018,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

TÄN VIIKON OHJELMA:

Hei ihanat! Mitä kuuluu? En oo viime aikoina päivittänyt tänne paljoa, ku kaikki tulee nykyään laitettua suoraan joko Instaan stooreihin tai kuvina niin on vaan tuntunut ettei mulla oo ”jäänyt” mitään fiksua sisältöä tänne. Aussipostauksetki on nyt sitte postattu, koska mun puhelin hajos viime torstaina ja siinä meni mukana mun KAIKKI kuvat viimeiseltä kolmelta vuodelta. En oo siis kolmeen vuoteen ottanu sieltä kuvia erikseen mihinkään talteen (joo tiiän, ihan super typerää), joten kaikki kuvat eri reissuilta, rempasta (jep.. siellä oli kaikki ennen -kuvat :)))))))) ja muista tärkeistä hetkistä on mennyttä. No ei auta itku markkinoilla ja jatkossa varmasti katon, että kaikki on aina tallessa. Tänään illalla mulla tuli sellanen olo, että vitsi kun tekee mieli päivittää blogia, joten tässä sitä ollaan. Ajattelin että voisin tehä klassisen postauksen mun loppuviikon ohjelmasta!

Keskiviikkona: Aamupäivällä mulla ei oo mitään ihmeellistä. Hoidan hommia koneelta ennen 11.00 alkavia lounastreenejä. Sieltä tuun sitten kotiin ja laittaudun valmiiks tapaamiseen joka mulla on kolmen aikaan keskustassa. Sieltä viideksi meen mun vanhalla autokoululle mun riskikoulutukseen, joka on nyt vika. En tosiaa silloin aikoinaan ikinä käyny kakkosvaihetta joten mun kortti vanheni. Kävin pari vuotta sitten tekemässä inssin ja teorian, jotta sain kortin taas voimaan ja nyt tosiaan sitten sain käytyä myös ton kakkosvaiheen :) Illalla vielä haluisin käydä moikkaamassa mun siskoa vanhempieni luona (sekä vanhempiani tietty)!

Torstaina: Torstain aamupäivä näyttää ihan samalta kun keskiiviikon. Töitä ja lounastreenit. Sen jälkeen mulla on vielä iltapäivällä paljon koneella töitä, jotka on pakko saada valmiiks ennen kun alotan aikaisen viikonlopun perjantaina. Päivällä vielä mulla on kamppiskuvaukset ja ilta menee tosiaan sitten niitä läpi käydessä sekä valmistellessa!

Perjantai: Aamupäivällä pakkaan mun tavarat ja katotaan jos saan vielä houkuteltua jonkun mun kanssa lounaalle ennen kun suuntaan satamaan ja Tallinnaa kohti. Meen sinne poikaystäväni mukaan, joka puolestaan on siellä töiden puolesta.

La & Su: Tallinnassa hengailua! Sunnuntaina illasta tullaankin sitten kotiin :)


8 Comments
 • A
  Posted at 09:29h, 12 helmikuun Vastaa

  Kiva kun päivität välillä blogiakin :)

  Teetkö ihan ammatiksesi siis somejuttuja ym, vai myös jotain muuta? Et ole hetkeen puhunut työkuvioistasi mitään, niin olisi kiva tietää :)

  Mukavaa loppuviikkoa!

  • Natalia
   Posted at 14:04h, 17 helmikuun Vastaa

   Joo teen työkseni somea :) Kiitos ja ihanaa alkanutta viikkoa sulle!

 • Fernanda
  Posted at 22:12h, 12 helmikuun Vastaa

  Ihan super siisti asu!!:)

  • Natalia
   Posted at 14:04h, 17 helmikuun Vastaa

   Kiitos kovasti :)

 • Myy
  Posted at 01:29h, 13 helmikuun Vastaa

  Ymmärrän hyvin, musta koko kakkosvaihe tuntui aivan turhalta Ja siitä kun vielä piti maksaa.

  • Natalia
   Posted at 14:05h, 17 helmikuun Vastaa

   No jep! Onneksi nyt sekin on pois alta :D Ihanaa alkanutta viikkoa sulle :)

 • Gina
  Posted at 16:42h, 13 helmikuun Vastaa

  I lik it your Outfit and Sunglas

 • Piia Kemppi
  Posted at 23:38h, 13 helmikuun Vastaa

  Missä kävit laittamassa kynnet, tosi nätit 😊
  Piia

Post A Comment