Archives
MITÄ SIT KATOTTAIS? + ARVONTA! - Natalia Oona
9052
post-template-default,single,single-post,postid-9052,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MITÄ SIT KATOTTAIS? + ARVONTA!

Kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn ja Indieplace kanssa

Ihanaa helmikuun loppua! Tuntuu aina yhtä kummalliselta, kun tammikuu tuntuu aina kestävän puolivuotta ja helmikuu tuntuu parilta viikolta. Sen lisäksi, että helmikuussa aika meni nopeasti, päivä piteni huomattavasti niin helmikuussa juhlittiin myös Oscareita. Mun täytyy myöntää, että itse gaalan tai sen punaisen maton sekä mekkojan pälyily mua ei kiinnosta, mutta oon kyllä aina sitäkin kiinnostuneempi aina kurkkaamaan mitkä leffat voitti. Sekä tietty kenelle paras nais- ja miesosa palkinnot menivät! Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa.

Tiesittekö, että Viaplayn valikoimasta löytyy iso kasa Oscar gaalassa palkittuja elokuvia ”Oscarbileet” -kategorian alta? Muun muassa kaikki nämä löydät heidän valikoimastaan, joka on katseltavissa heidän leffat ja sarjat -katselupaketilla (9.99 €/kk). Tässä muutama mun suosikkini:

Olin tosi iloinen siitä, että vuoden 2019 elokuva -palkinnon voitti Green Book (ja kaksi muuta palkintoa). Käytiin katsomassa se jo silloin heti kun se tuli leffoihin ja hehkutin sitä Instagram stooreissani jo silloin. Ihan huippu, todellinen hyvän mielen elokuva, josta ei voinut muuta kuin nauttia

The Shape Of Water, joka voitti neljä Oscaria vuonna 2018 (mm. paras elokuva -palkinto). Tää katsottiin kotona Viaplaysta vasta ihan hiljattain! Kyseessä on fantasiadraama, joka kertoo aivan ihanan rakkaustarinan. Kaikinpuolin sadunomainen ja upeasti tehty elokuva, joka todellakin kannattaa katsoa, kun tekee mieli nähdä joku romanttinen ja vähän erilainen elokuva.

 BlacKkKlansman oli ehdolla usempaan Oscariin vuonna 2019 ja se palkittiin parhaasta sovitetusta käsikirjoituksesta. Tää me katsottiin heti kun huomattiin leffan tulleen Viaplayn valikoimaan, ihan vaan koska Jasper Pääkkönen näyttelee tässä ja pitihän se nyt tietenkin katsoa. Leffa kertoo soluttautumisesta Ku Klux Klan -salaseuraan, joka on myös aiheena mielenkiintoinen. Suosittelen!

First Man menee mun listan aika ylös, koska tykkään niin kovasti kaikista avaruuteen liittyvistä leffoista. Pääosassa Neil Armstrongia näyttelee Rayan Gosling ja elokuva tosiaan kertoo vuoden 1969 Apollo 11 -kuulennosta ja sitä edeltävästä ajasta. First man on elämänkerrallinen draama, joka tempaa mukaansa.

Bohemian Rhapsody leffaa en oo vielä nähnyt, mutta se tuli nyt helmikuun alussa Viaplayn valikoimaan niin pitää esim. ens viikonloppuna katsoa. Leffa voitti 2019 vuonna neljä Oscaria ja kertoo tosissaan Queenistä ja erityisesti sen solistista Freddie Mercurystä. Ootteko katsoneet vielä? Mitä tykkäsitte?

Mun on tähän loppuun pakko muutenkin fiilistellä Viaplayn valikoimaa ja nostaa sieltä muutamia omia lemppareita, jotka on kaikki tolla leffat ja sarjat -katselupaketilla katsottavissa. Leffoista suosittelen kattomaan Red Sparrow (yks mun suosikeista), The Greatest Showman (hyviä biisejä, hyvän mielen elokuva), Glass (jatko-osa Splitille) ja sarjoista The Office US (legendaarinen, näitä voi kattoa yhä uudestaan ja uudestaan. Aina pääsee räkättämään), South Park, Empire, House (tykkäsin nuorempana tosi paljon niin näitä on ollu kiva kattoa uudestaan) ja Blacklist.

ARVONTA!

Nyt sulla on mahdollisuus voittaa ilmaiseksi 2 kuukauden Viaplayn Leffat & Sarja-paketti. Mikä leffa tosta Oscarbileet -kategoriasta (joita tässä postauksessa luettelin myös) kiinnostaa eniten? Minkä leffan haluaisit tuolta seuraavaksi nähdä? Kommentoi alle niin oot mukana arvonnassa. Arvonta päättyy 5.3 ja arvonnan säännöt pääset kurkkaamaan tästä.


20 Comments
 • Tia
  Posted at 18:51h, 27 helmikuun Vastaa

  Pitäishän Jasper Pääkkösen leffa nähdä 👍🏼

 • Helena Lehtonen
  Posted at 19:04h, 27 helmikuun Vastaa

  Toi Green book kuulostaa ihanalta!👌🏼

 • Sari P
  Posted at 19:28h, 27 helmikuun Vastaa

  BlacKkKlansman! Ei ole tullut vielä katsottua.

 • Mona Mäkinen
  Posted at 19:59h, 27 helmikuun Vastaa

  BlacKkKlansman kiinnostaa eniten😊

 • Maija Sulku
  Posted at 07:41h, 28 helmikuun Vastaa

  Haluaisin nähdä Green bookin, koska kuulostaa mielenkiintoiselta uutuudelta 😊

 • Vivian Lindholm
  Posted at 08:50h, 28 helmikuun Vastaa

  The shape of water on vielä näkemättä :)

 • Hanna Koooo
  Posted at 12:23h, 28 helmikuun Vastaa

  Green book! :)

 • Virpi Laurila
  Posted at 15:51h, 28 helmikuun Vastaa

  Green book kiinnostaisi nähdä :)

 • Hemppe
  Posted at 15:37h, 29 helmikuun Vastaa

  Green Book!

 • Satu
  Posted at 17:18h, 29 helmikuun Vastaa

  Green Book :) Blackkklansman ja Bohemian Rhapsody onkin tullut jo katsottua, vahvat suositukset etenkin viimeksi mainitulle!

 • Henna Holappa
  Posted at 18:19h, 29 helmikuun Vastaa

  Green Book

 • Krista
  Posted at 21:09h, 29 helmikuun Vastaa

  BlacKkKlansman olisi kiva nähdä :)

 • Sonjamm
  Posted at 09:06h, 01 maaliskuun Vastaa

  Green book

 • Mia
  Posted at 12:53h, 01 maaliskuun Vastaa

  Green book on pitkään ollut listalla :)

 • Joanna
  Posted at 21:50h, 01 maaliskuun Vastaa

  Hei! Mistä teidän sohva on? :)

  • Natalia
   Posted at 12:56h, 02 maaliskuun Vastaa

   Furninovalta :) Vepsäläinen myy!

 • Ritva
  Posted at 22:49h, 01 maaliskuun Vastaa

  Green Book kiinnostaa!

 • Heidi
  Posted at 09:55h, 02 maaliskuun Vastaa

  The shape of water

 • xod
  Posted at 16:59h, 02 maaliskuun Vastaa

  first man kiinnostaa!

 • Inka
  Posted at 16:59h, 02 maaliskuun Vastaa

  Shape on water onkin pitänyt katsoa :)

Post A Comment