Archives
VAATEKAAPIN KULMAKIVET - Natalia Oona
9087
post-template-default,single,single-post,postid-9087,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

VAATEKAAPIN KULMAKIVET

Kyselin teiltä Instagramissa postaustoiveita ja ensimmäinen toive oli vaatekaapin esittelly. En kuitenkaan keksiny mitään fiksua tapaa toteuttaa, että miten saisin vaatteitani suoraan kaapista jotenkin fiksusti ja nätisti esiteltyä niin ajattelin, että voisin lähestyä aihetta vaatekaapin kulmakivet -näkökulmasta. Tässä siis kurkkaus vaatteisiin, jotka toimivat mun tyylini kulmakivinä.

Luottofarkut. Mä oon vähän yli vuos sitten ostanut Zarasta kivan siniset ”mom jeansit”, jotka on rennot, mukavat päällä ja toimivat niin asuun kuin asuun. Yhdet hyvät istuvat siniset farkut on sellainen joka jokaiselta pitäisi kaapista löytyä. Malli kannattaa valita niin että itsellä on niissä mukava olla, olipa se sitten suorat, mom ja tiukat -farkut.

Mustat housut. Ennen käytin aina tiukkoja mustia farkkuja, mutta nykyään oon kovin tykästynyt mustiin puvunhousuihin ja vaihtoehtoisesti mustiin tekonahkaisiin puvunhousuihin. Niillä asuun saa vähän enemmän särmää sekä toimivat niin hyvin päivään kuin iltamenoihin.

Valkoinen kauluspaita tai joku valkoinen vähän siistimpi paita. Mulla ei oo kauluspaidoissa mukava olo niin siksi oon ostanut viime kesänä Zarasta tällaisen paremmin mun tyyliin ”kauluspaidan”. Toimii hyvin housujen tai hameiden kanssa. Ainut miinus tossa, että tota on ihan super työläs silittää, mutta näyttävän näköinenhän tuo paita on :D

Perus musta neule. Tätä ei varmaan tarvii sen kummemin perustella. Mä tykkään että neuleessa on vähän poolokaulusta ja multa löytyy ihan tyköistuva musta poolo ja toinen löysä musta neule jossa on myös poolokaulus. Molemmat olleet jo pitkään kovassa käytössä.

Musta pitkä villakangastakki. Tälle takille on tullut heittämällä eniten käyttöä syksyn ja talven aikana. Tyylikäs, lämmin ja toimii oikeesti minkä vaan kanssa. Mun takkini on tosiaan Zarasta, mut alkusyksystä ostettu niin ei taida löytyy enää mallistosta.

(teko)Nahkatakki. Istuva ja hyväännäköinen nahkatakki menee kesät ja talvet. Talvisin tietty esim kivasti harteilla sisätiloissa. Heitän itse nahkatakin usien päälle, kun on sellainen olo, että asusta ”puuttuu” jotain. Nahkatakki on hyvä ja aina tyylikäs valinta.

Vikana laittaisin näin talvis aikaan listalle vielä jonkun värisen neuleen. Mulla on virheä ja ruskea neule, jota käytän usein, mutta toisaalta joku vaalean keltainen tai sininen vois olla myös ihana.

Näitä vaatekappeleita mä pyörittelen arjessani paljon :) Kertokaa mitä tykkäsitte tästä ja voin hyvin kesällä tai miksei myös keväällä tehä uuden tällaisen kevätvaatteistani.

Ihanaa viikkoa kaikille!


10 Comments
 • Linnea
  Posted at 18:56h, 04 maaliskuun Vastaa

  Missä sun värit ovat? Miksi suomalaiset bloggaajat pukeutuvat niin tylsästi ja melankolisesti? Testaa joskus vaaleansinistä. Näyttää varmasti upealta päälläsi :)

  • Natalia
   Posted at 19:24h, 04 maaliskuun Vastaa

   Mulle on tärkeintä pukeutua niin että MULLA on mukava olla :) Syksyisin ja talvisin en vaan tykkää käyttää värejä. Tosi turha musta sanoa toisen tai toisten puketumista tylsäksi, vaan koska se ei sun silmään istu. Musta tummiin pukeutuminen ei oo lainkaan melankolista. Jokainen tyylillään, jos sä tykkäät väreistä niin käytä sä niitä.

 • Myy
  Posted at 19:06h, 04 maaliskuun Vastaa

  Anna joku hyvä vinkki mitä laittaisit hautajaisiin päälle. Sellaset edessä enkä oikein keksi mitä laittaisin.

  • Natalia
   Posted at 19:26h, 04 maaliskuun Vastaa

   Osanotot <3 Musta mekko jossa on pitkät hihat ja tulee yli polven, mustat sukkahousut ja nilkkurit. Tai mustat siistit puvun housut, musta bleiseri, johon musta paita alle sekä nilkkurit.

 • Saana
  Posted at 10:46h, 05 maaliskuun Vastaa

  Super kiva postaus! Tällaisista saa mun mielestä aina tosi hyvin vinkkejä ja inspiraatiota omaan pukeutumiseen. Erityisesti on kiva saada inspiraatiota siihen miten hyvin jotain vaatteita voi yhdistellä monella eri tapaa ja syntyy paljon asuvaihtoehtoja. :)

  • Natalia
   Posted at 12:13h, 05 maaliskuun Vastaa

   Tosi ihana kuulla, että tykkäsit :)

 • Eliisa
  Posted at 16:39h, 06 maaliskuun Vastaa

  Mistä nuo mustat puvunhousut ovat? :)

  • Natalia
   Posted at 17:12h, 06 maaliskuun Vastaa

   Zarasta! Mut nekin on valitettavasti ostettu joskus alkusyksystä :/

 • Essi
  Posted at 19:07h, 06 maaliskuun Vastaa

  Tykkäsin tästä postauksesta :) ! Olet ajattoman tyylikäs pienellä twistillä <3

  • Natalia
   Posted at 13:03h, 09 maaliskuun Vastaa

   Kiitos paljon <3 Ja ihana, että pidit :)

Post A Comment