Archives
KEVÄÄN EKAT ASUTKUVAT - Natalia Oona
9224
post-template-default,single,single-post,postid-9224,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

KEVÄÄN EKAT ASUTKUVAT

 

Takki NA-KD (saatu) / Housut Mohito / Kengät Superga/ Aurinkolasit Gucci (mainoslinkki) / Laukku Saint Laurent

Vitsi miten ihana fiilis oli tänään käydä vähän ”ihmisten ilmoilla”. Kävin PR-toimistolla hakemassa muutamia tuotteita, vierailu oli tietenkin niin järjestetty ettei paikalla ollut kun pari henkilöä samaan aikaan ja vitsi miten paljon piristi nähdä muita ihmisiä. On kyllä ollu niin ikävä tavallista arkea, työtapaamisia sekä -tapahtumia ja sosiaalisia kontakteja muutenkin. Olin niin innoissani tosta tapaamisesta, että aamulla ihan fiiliksissä testailin eri vaatteita ja asuja :D Mulla on myös rehellisesti ollu kova ikävä kuvaamaan. Näin pitkä tauon jälkeen on motivaatio ihan huipussaan niin pitää nyt käydä ulkona ottamassa siitä kaikki irti!

Tässä olis siis kevään ekat kunnon asukuvat!

Oikein ihanaa viikkoa teille kaikille ja paljon tsemppiä <3

Kuvat: Roosa Mononen


2 Comments
 • Elisa
  Posted at 17:50h, 09 toukokuu Vastaa

  Moi!
  Mua kiinnostaa, että mistä oot ostanut sun merkkilaukut? :) Ootko esimerkiksi ostanut yhtäkään käytettynä, ja mistä jos olet. Itse pohdin, että merkkiliikkeiden outlet -myymälät ulkomailla olis yks vaihtoehto, mutta kun hetkeen ei ulkomaanreissuja sattuneista syistä tuu varmaan tehtyä..
  Muutenkin mietin, ootko tehnyt aiemmin laukun esittelyjä tai sen tyylistä postausta?
  sun tyyli on upea! <3

  • Natalia
   Posted at 11:14h, 11 toukokuu Vastaa

   Hei! En oo ostanut yhtäkään käytettynä. Oon joskus käyny ulkomailla noissa outlet -myymälöissä, mut niissä on ollut tarjolla asusteissa niin vanhoja malleja, että en oo sieltä mitään löytänyt. Netistä kuitenkin löytyy tosi monia hyviä sivustoja joissa myydään upeita käytettyjä laukkuja, kuten Vestiare tai The Vintage Bar. Facebookissa on myös ryhmä nimeltä Designer Corner, jossa myydään käytettyjä laukkuja ja ryhmä on suomalainen :)
   Ja ei en oo tehnyt mitään laukkujen esittelyä, kun mulla on vaan ihan pari laukkua mitä käytän ja ne nyt muutenkin jo näkyy mun postauksissa :D Kiitos kovasti <3

Post A Comment