Archives
PÄIVÄN ASU - Natalia Oona
9340
post-template-default,single,single-post,postid-9340,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

PÄIVÄN ASU

*postaus sisältää mainoslinkkejä

Mekko H&MBleiseri Kappahl (saatu) / Kangät Superga – 2790 Cotropew malli (saatu) / Aurinkolasit Gucci / Laukku Saint Laurent

Tää asu keräsi paljon kyselyitä instan puolella niin ajattelin laittaa asun tänne bloginkin puolelle talteen. Tästä löydätte myös suorat linkit kaikkiin juttuihin joihin vaan löysin linkit :) Esittelin tota H&M:n beigeä mekkoa jo pari viikkoa sit instassa ja nyt harmiksi siitä oli kaikki pienet koot (mulla koko 34) ehitty myymään loppuun. Toivottavasti tulee vielä uudestaan myyntiin! Musta toi mekko on nimittäin aivan ihanan mallinen ja totahan oli saatavana myös oranssina sekä pinkkinä.. Tekis ihan sikana mieli tilata samanlainen oranssina! Toi on ihan täydellinen kun käy niin hyvin tälleen arkeen, ulos syömään tai juhliin.

Oli ihan mieletön sää tänään :) Toivotaan et näitä tällaisia päiviä tulis tänä kesänä vielä paljon lisää.


2 Comments
 • Jasmine
  Posted at 23:09h, 26 toukokuun Vastaa

  Tykkään hirveesti sun sisällöstä ja oot aina tosi ihanan aidon oloinen.. Sun sisältö on instassakin tosi laadukasta, mut esim tässä postauksessa kirjotusvirheitä on valitettavan paljon. Tää saattaa kuulostaa ikävältä, mutta en sitä niin tarkoita, mut olis kiva, jos tekstit oikeluettais ennen julkasua. Esim pilkut paikoillaan ja sanat on kirjoitettu edes oikein! Näin olis helppolukusempaa näin lukijalle :) kivaa viikkoa ❤️

  • Natalia
   Posted at 09:48h, 27 toukokuun Vastaa

   Ihana kuulla, että oot tykännyt :) Oikein mukavaa viikkoa myös sulle <3

Post A Comment