Archives
RESEPTI: KINKKU-SIENIPASTA - Natalia Oona
9331
post-template-default,single,single-post,postid-9331,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

RESEPTI: KINKKU-SIENIPASTA

Valmistusaika: noin 20 minuttia, annoksia 3-4

1 iso sipuli

noin 200g saunapalvikinkkua (tai muuta kinkkua oman maun mukaan)

1-2 valkosipulinkynttä

(Cuisine Fraiche) Creme Bonjour sipulisekoitus

200g herkkusieniä

noin 2 dl ruokakermaa

suolaa

mustapippuria

paprikajauhetta

ketsuppia

parmesaanijuustoa

spagettia

Aloita pilkkolla herkkusienet sekä sipuli. Paista pannulla oliiviöljyssä. Purista sekaan valkosipulinkynnet. Pilko tässä välissä vielä kinkku kuutioiksi ja lisää pannulle, kun sipulit sekä herkkusienet ovat lähes kypsyneet. Lisää sekaan noin 2/3 Creme Bonjour sipulisekoitus purkista sekä noin 1-2 dl ruokakermaa oman maun mukaan. Mausta vielä suolalla, mustapippurilla ja paprikajauheella. Kiehauta miedolla lämmöllä. Lisää sekaan vielä noin ruokalusikallinen ketsuppia ja sekoita.

Keitä spagetti ja lisä spagetti suoraan kattilasta pannulle kastikkeen sekaan ja sekoita hyvin.

Vinkki: Muistathan aina välissä maistella ruokaa ja lisätä mausteita tai esimerkiksi kermaa lisää makusi mukaisesti! Ikinä ei voi maistella liikaa :)


2 Comments
 • Emma-Noora
  Posted at 21:47h, 26 toukokuu Vastaa

  Uu kuulostaa hyvälle! Vaihan vaan kinkun vegeleikkeleeseen niin saan omaan ruokavalioon sopivaksi ja paprikan savupaprikaan tuomaan vähän ”pekonisuutta”. Kiitos inspiksestä! Tykkään kyllä kaikista sun resepteistä, ei haittaa vaikka ois lihaa kun nykyään on niin helppo muokkailla vegeversioita :D

  • Natalia
   Posted at 09:48h, 27 toukokuu Vastaa

   Tosi kiva kuulla <3 Kerro sit millasta tuli :)!

Post A Comment