Archives
MEILLE TULEE VAUVA! - Natalia Oona
9372
post-template-default,single,single-post,postid-9372,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

MEILLE TULEE VAUVA!

Tuntuupa ihanalta (ja jännittävältä!) päästä vihdoin kertomaan nämä iloiset uutiset myös teille. Saatiin tosiaan ihan maaliskuun ekoina päivinä tietää mun olevan raskaana ja oli kyllä aikamoinen yllätys meille. Yllätys oli alkushokin jälkeen toki positiivinen sellainen.

Heti positiivisen raskaustestin jälkeen haluttiin tietenkin malttamattomina päästä mahdollisimman pian kurkkaaman, että näkyyhän siellä jotain niin käytiin yksityisellä varhaisultrassa. Siellä näkyi pieni papu, jolla sydän löi jo, raskusviikkoja oli tuossa vaiheessa kuusi ja saatin laskettu aika. Mulle tuli muuten ihan yllätyksen, että viikot lasketaan siitä kun mulla on viimeeksi ollut kuukautiset eikä suinkaan siitä kun itse raskaus on varsinaisesti alkanut. Viikolla 13 olikin sitten ensimmäinen kaupungin tarjoama ultra. Vähän jännitti mennä tohon tokaan ultraan, kun olin koko alkuraskauden voinut tosi hyvin ja lähes oireettomana. Monesti kävi mielessä, että onkohan kaikki todella hyvin, ja onneksi ultra näytti, että on. Oon pitänyt alusta lähtien päiväkirjaa, niin tuun myöhemmin julkaisemaan sen teille, niin pääsette kunnolla lukemaan lisää mun voinnista ja raskauden vaiheista.

Kesti tosissaan aika kauan päästä kertomaan myös uutiset teille, kun haluttiin luonnollisesti ensin kertoa uutiset kavereille ihan kasvotusten. Poikkeusolojen vuoksi siihen menikin yli kuukausi, eikä sitä kuitenkaan halunnut laittaa erikseen mitään viestejä, kun ei tässä oo kuitenkaan ollut mikään kiire julkistamisen kanssa. Vasta ihan viimeisen parin viikon aikana mulle on tullut ihan vähän vatsaa, joka tosin voisi yhtä hyvin olla myös ihan vaan turvotusta :D Sitä siis edelleen odotellessa.

Oon nyt viikolla 19 ja ylihuomenna pyörähtää käyntiin jo viikko 20. Puoliväli siis häämöttää ihan nurkan takana! Aika uskomatonta. Toisaalta tuntuu, että aika on mennyt nopeesti ja toisaalta taas tuntuu, että oon ollu jo tosi pitkään raskaana. Oon tosi onnellinen, että oon (ainakin toistaseks) voinut hyvin ja päässyt niin helpolla. Raskaana oleminen on mennyt ihan siinä missä tavallinen arki, eikä oo vaikuttanut juuri mitenkään. Paitsi, että on pitänyt huomioida ruokarajoitukset ja alkoholin oon luonnollisesti jättänyt täysin pois ja treeneissäkin olen saanut vähän soveltaa. En oo tuntenu oloani vielä mitenkään raskaana olevaks, kokenut mitään hormonaalisia muutoksia ja rehellisesti vieläkin välillä ihmetyttää, että onko siellä nyt todella joku. Nyt sitten ootetaan tosi kovasti jo rakenneultraa, joka on kahen viikon päästä.


24 Comments
 • K
  Posted at 12:43h, 03 kesäkuu Vastaa

  Voi että, aivan ihania uutisia! Onneksi olkoon!!

  • Natalia
   Posted at 18:12h, 03 kesäkuu Vastaa

   Kiitos kiitos <3

 • Roosa
  Posted at 12:52h, 03 kesäkuu Vastaa

  ONNEA! Siis niin hullua kuinka monet bloggaajat saavat vauvan nyt tänä vuonna. Tai oon suakin seurannut alusta saakka ja niin kivaa, että nyt saatte perheenlisäystä <3 Kivaa, että yllätyksestä huolimatta ootatte vauvaa innolla ja tää oli vaan positiivinen asia. Tosi hullua jotenkin mutta ihanaa <3 Innolla ootan seuraavia postauksia aiheesta.

  • Natalia
   Posted at 17:06h, 03 kesäkuu Vastaa

   Kiitos oikein paljon <3 Ja jep on kyllä paljon vauvoja nyt tulossa, mut tosi ihanaa :)

 • Rous
  Posted at 12:59h, 03 kesäkuu Vastaa

  Just yks päivä kattelin sun stooreja ja mietin et toi on satavarmaan raskaana 😅 tuli vaan sellanen olo ja ehkä siellä joku masu vilahti. Onnea 🤩 mulla vajaa 3v poika ja 9kk tyttö ja molemmista lähes oireettomat raskaudet, hyvin meni silti kaikki alusta loppuun ☺️

  • Natalia
   Posted at 17:07h, 03 kesäkuu Vastaa

   Haha oho, hyvin siis veikattu :D Kiitos kovasti <3

 • Laura
  Posted at 13:00h, 03 kesäkuu Vastaa

  Paljon onnea teille!! ❤️❤️❤️ Ihan mahtavaa! 😍 Oon seurannut sun blogia vuosikausia, joten tämä uutinen tuntuu jotenkin super erityiseltä. 😭❤️ Kivaa päästä seuraamaan sun matkaa äidiksi, odotan jo innolla seuraavia postauksia.

  • Natalia
   Posted at 17:07h, 03 kesäkuu Vastaa

   Oi ihanaa, kiitos kovin paljon <3 <3

 • Krista
  Posted at 13:03h, 03 kesäkuu Vastaa

  ONNEA! Ihana uutinen! Itse tulen pari päviää jäljessä (myös esikoinen) 😊 täällä myös odotetaan mahan kunnolla ”popsahtamista”. Kiva päästä seuraamaan teidän matkaa! ❤️

  • Natalia
   Posted at 17:07h, 03 kesäkuu Vastaa

   Kiitos paljon ja oikein kovasti onnea myös teille <3

 • Mermar
  Posted at 14:49h, 03 kesäkuu Vastaa

  Ihana vauvabuumi menossa, hei muistaa ainakin koska oli Korona. Hirveesti Onnea teille ja blogia seuraan innolla.

  • Natalia
   Posted at 17:11h, 03 kesäkuu Vastaa

   Tosin meidän(kin) raskaus alkoi ennen koronaa :) Kiitos kovasti!

 • Janina
  Posted at 16:40h, 03 kesäkuu Vastaa

  Onneks olkoon ❤️

  • Natalia
   Posted at 17:11h, 03 kesäkuu Vastaa

   Kiitos paljon <3

 • M
  Posted at 18:42h, 03 kesäkuu Vastaa

  Oli kyllä yllätys näin lukijankin näkökulmasta (iloinen yllätys tietenkin puolestasi), ihan super paljon onnea teille!! <3 Ihanaa että odotus on sujunut hyvin. Innolla odotan postauksia raskausajasta, vaikka omalle kohdalle ei vielä olekaan ajankohtainen asia, niin tosi huikeeta seurata muiden matkaa äitiyteen :)

  • Natalia
   Posted at 12:56h, 04 kesäkuu Vastaa

   Isot kiitokset <3 On kyllä ihana päästä jakamaan tämä uutinen nyt myös teidän kanssa :) Oikein ihanaa loppuviikkoa sulle <3

 • Essi
  Posted at 18:49h, 03 kesäkuu Vastaa

  Ihania uutisia! <3 Onneksi olkoon teille molemmille :)

  • Natalia
   Posted at 12:56h, 04 kesäkuu Vastaa

   Kiitos oikein paljon <3

 • Janna
  Posted at 20:04h, 03 kesäkuu Vastaa

  Paljon onnea! Ihana uutinen! ❤️❤️ Mullakin oli täysin oireeton koko raskausaika ja se oli ihanaa aikaa kun masu kasvo ja ne pienet potkut (lopussa toki hieman isommat 😂) nauti raskausajasta!

  • Natalia
   Posted at 12:57h, 04 kesäkuu Vastaa

   Kiitos kovasti <3 Oi vitsi niitä odotellessa <3 Ihanaa alkavaa kesää sulle :)

 • Elizabeth
  Posted at 14:56h, 04 kesäkuu Vastaa

  Oikein paljon onnea sinulle.Ihana uutinen! Innolla odotan myös seuraavia postauksia💕😍 Itse myös odottelen esikoistani,joka syntyy joulukuun puolessa välissä!

  • Natalia
   Posted at 11:28h, 05 kesäkuu Vastaa

   Kiitos paljon ja oikein paljon onnea myös sulle <3 Ihanaa odotusta :)

 • Julia
  Posted at 17:55h, 04 kesäkuu Vastaa

  Niin ihanaa, suuret suuret onnittelut!! 😍 Tosi mielenkiintoista seurata sun odotustaivalta!

  Hei tuli mieleen, kun tässä taannoin kyselit postaustoiveita, että voisitko joskus kirjoittaa huonoista ystävyyssuhteista? Muistan kun aikoinaan pidit youtube-kanavaa ja teit videon omien puolien pitämisestä. Se oli älyttömän silmien avaava video ja kaipaisin tuollaisia blogikirjoituksia. Ellet sitten taas alkaisia tubettamaan (pretty please)? 😇

  • Natalia
   Posted at 21:40h, 04 kesäkuu Vastaa

   Kiitos oikein paljon <3

   Hei joo voin kirjottaa :) Kiitos ideasta! Ihanaa loppuviikkoa sulle <3

Post A Comment