Archives
OLOHUONE & KONSOLIPÖYTÄ - Natalia Oona
9768
post-template-default,single,single-post,postid-9768,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

OLOHUONE & KONSOLIPÖYTÄ

Aivan ihanaa perjantaita teille! Meidän kodin sisutus alkaa pikkuhiljaa olemaan valmis ja ajattelin, että voisin alkaa vähän esittelemään sitä teille. Aika paljon oon ehtinyt jo instan puolella näyttämään, mutta ajattelin että voisin kerätä kaikki infot yhteen tänne blogin puolelle niin ne löytyy helposti sitten täältä :) Jotain pieniä juttuja puuttuu vielä sekä tietty kaikki vauvalle tulevat jutut, mut ne laitetaan vasta sitten lokakuun alussa. Niitäkin voin sit näyttää sitä mukaan, kun ollaan laitettu, jos haluutte.

Olohuoneen sohva Furninova / Olohuoneen pöydät Habitat / Matto Adora / Sohvatyynyt Classic Collection 

Olohuoneen pöydällä oleva tarjotin Hemtex / Tuikku H&M Home 

Lattia kerää myös edelleen säännöllisesti kysymyksiä, joten kirjoitetaan sekin tähän ylös. Meillä on lattiana Novafloorilta tilattu Parador Trendtime 3 Tammi Studioline hiottu kalanruoto mattapinta laminaatti. 

Konsolipöytä BoConcept / Peili BoConcept 

Sisustuskirjat ostettu Akateemisesta kirjakaupasta / Tuikku Iittala / Kynttilänjalka saatu lahjaksi (ostettu Prahasta) / Kynttilä H&M Home / Kultainen lehtikoriste H&M Home / Tuoksukynttilä H&M Home / Pääkulho H&M Home 

Oon tosi tyytyväinen meidän kaikkiin valintoihin. On ollu niin helppo kun meillä on sisustusvalinnoissa mennyt maku ihan yks yhteen. Ainut mikä on ollut täysin mun vastuulla on paikkojen somistus ja se ei tosiaan oo millään tavalla mun vahvuusaluetta. Oon tosi huono ostamaan mitään koriste-esineitä, saati että saisin niitä jotenkin nätisti aseteltua esille. Oon yrittänyt nyt kattoa paljon inspistä Pinterestistä ja Instasta ja onnistunut ihan kivasti. Vielä pitäis keksiä jotain meidän ikkunalaudoille, laittaa syksyn myötä ”baaripöytä” uusiksi, jahka viedään vaan ilmastointi talveksi säilöön ja ostaa jotain ihania koristetyynyjä myös makkariin. Mut niin kuin sanottu niin pikkuhiljaa :)

Huikkaathan jos unohdin jotain mainita tässä postauksessa jotain mitä olisit halunnut tietää <3


7 Comments
 • Roosa
  Posted at 21:30h, 28 elokuun Vastaa

  Tosi kivalta näyttää, ihana toi olkkarin pöytä ja sohvan tyynyt :)

 • xod
  Posted at 11:38h, 30 elokuun Vastaa

  Teillä on ihana koti, paljonko teillä on neliöitä? :)

  • Natalia
   Posted at 12:26h, 31 elokuun Vastaa

   Kiitos paljon :) 57 neliötä!

 • Emilia
  Posted at 09:36h, 28 syyskuun Vastaa

  Näyttää aivan ihanalta! Mikä malli tuo sohva on Furninovan mallistosta? Todella kiva! <3

  • Natalia
   Posted at 10:03h, 28 syyskuun Vastaa

   Kiitos :) En kyllä nyt valitettavasti yhtään muista.. Ostettiin ihan liikkeestä suoraan niin ei tullut kiinnitettyä mallin nimeen huomiota. Vepsäläisen sivuilta varmasti löytyy =)

 • Ella
  Posted at 23:26h, 09 lokakuun Vastaa

  Hei! Muistatko ton sohvan sävyn nimeä?😊

  • Natalia
   Posted at 15:12h, 11 lokakuun Vastaa

   En kyllä valitettavasti yhtään muista! En tiiä oonko ikinä ees saanu erikseen tietää sävyn nimeä kun valittiin sävy sellaisesta tilkkukirjasta ihan liikkeessä :D Suosittelen käymään ihan paikan päällä, jos mietit eri sävyjen ja kankaiden välillä! Vaihtoehtoja oli nimittäin niin paljon :)

Post A Comment