Natalia Oona | 27 VUOTTA – MITÄ OON OPPINUT NÄIDEN VUOSIEN AIKANA?
9561
post-template-default,single,single-post,postid-9561,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

27 VUOTTA – MITÄ OON OPPINUT NÄIDEN VUOSIEN AIKANA?

Eilen meillä oli juhlapäivä, sillä vietettiin mun 27 -vuotis syntymäpäivää. Niin vaan aika menee vuosi vuodelta nopeemmin eteenpäin. Ei sillä, että mulla olis mitään ikäkriisiä! En rehellisesti vois olla onnellisempi tällä hetkellä. Aika lailla kaikilla elämän osa-alueilla asiat rullaa tosi mukavasti, enkä malta oottaa mitä kaikkea ensi vuosi tuo tullessaan. Isompana muutoksena tietysti tulee olemaan se, että meistä tulee vanhemmat. Aivan ihanaa!

Tässä tulis asioita, joita oon oppinut vuosien varrella. Kliseisiä, mutta todeksi todettuja – ainakin omalla kohdalla.

 

Tärkeintä elämässä on hyvät ihmissuhteet. Ihmiset ympärilläsi vaikuttavat elämääsi enemmän kuin uskotkaan. On tärkeä ympäröidä itsensä ihmisillä, jotka antavat hyvää energiaa, kannustavat, kuuntelevat ja osaavat iloita myös puolestasi.

Sillä ei oo mitään väliä mitä joku tuntematon ihminen ajattelee susta tai tekemisistäsi. Se ei vaikuta elämääsi millään tavalla. Tärkeintä on, että sä itse sekä läheiset ympärilläsi tietävät kuka olet ja miten asiat ovat.

(Lähes) jokainen elämässä tai urallaan menestynyt ihminen on nähnyt todella paljon vaivaa sekä tehnyt todella kovasti töitä sen eteen mitä heillä on. Lähes kukaan ei saa mitään sormiaan napsauttamalla, vaan takana on usein loputon määrä työtunteja, epäonnistumisia ja harmaita hiuksia. Harvoin kukaan kuitenkaan sitä näkee, vaan vasta sen menestyksen. On siis hyvä muistaa, että elämä vaatii kovaa työtä.

Oma asenne vaikuttaa kaikkeen. Voit itte päättää näätkö elämässäsi ja edesessi ongelmia vai ratkaisuja. 

Maailma on täynnä epäoikeudenmukaisuuksia. Elämä ei aina oo reilua.

Ole ystävällinen muille. Et ikinä voi tietää mitä toinen käy elämässään läpi. 

Omaa mielipidettä ei aina tarvitse sanoa ääneen. Oman mielipiteen saa aina toki sanoa, mutta on hyvä ensin kysyä itseltään, että mitä lisäarvoa se tuo tilanteeseen.

Älä arvostele tai tuomitse muita. Et kuitenkaan ikinä tiedä kaikkea. Juorut kertoo enemmän juoruilijasta itsestään kuin juoruilun kohteesta. 

Asioilla on aina tapana järjestyä, ennemmin tai myöhemmin vaikka aina ei siltä tuntuis.

On totta, että kun yksi ovi sulkeutuu niin toinen aukeaa. 

 Omaan hyvinvointiin kannattaa aina panostaa. On tosi tärkeää ottaa aikaa itselleen ja muistaa hemmotella myös itseään. Olipa se sitten satunnainen käynti hierojalla, säännöllinen treenaus tai ihan oma aika vaan kotona oman lempisarjan parissa.

Pysy aina nöyränä. Kukaan meistä ei oo parempi kuin toinen.

Myönnä virheesi, kun oot ollut väärässä. Jokainen meistä tekee elämässään virheitä, tärkeämpää on myöntää olleensa tai toimineensa väärin ja oppia. Muista myös olla armollinen itsellesi!

Kyky osata nauraa itselleen ja olla myös itseironinen on mahtavaa.

Elämä opettaa jatkuvasti.

(Mekko on Zarasta, pari vuotta sitten ostettu)

Ihanaa päivää teille kaikille <3

8 Comments
 • Pauliina
  Posted at 12:25h, 01 heinäkuun Vastaa

  ”Omaa mielipidettä ei aina tarvitse sanoa ääneen. Oman mielipiteen saa aina toki sanoa, mutta on hyvä ensin kysyä itseltään, että mitä lisäarvoa se tuo tilanteeseen”

  Tää on niin totta! Moni naamio inhottavat kommentit sen taakse että on suorapuheinen, mutta on kaksi eri asiaa olla rehellinen tai ilkeä.
  Ihana postaus muutenkin ❤️

  • Natalia
   Posted at 22:21h, 01 heinäkuun Vastaa

   Jep! Välillä on hyvä miettiä, että tarviiko nimenomaan kaikkea aina sanoa ääneen, vaikka siihen oikeus onkin 🙂 Omia arvojaan tai mielipiteitään on turha tyrkyttää toiselle ja hyvääkin tarkottava kommentti voi aiheuttaa vaan pahaa.On pelkästään hyvä, ettei tiietä kaikkia toistemme ajatuksia.

   Ihana että pidit ja mukavaa kesää sulle <3

 • Janina
  Posted at 20:27h, 01 heinäkuun Vastaa

  Ihanaa myöhästä syntymäpäivää <3 Tärkeitä oppeja kaikki näistä!

  • Natalia
   Posted at 22:22h, 01 heinäkuun Vastaa

   Kiitos oikein paljon <3 Oikein ihanaa kesää sulle!

 • Jasmin
  Posted at 20:36h, 01 heinäkuun Vastaa

  Olisinpa itse ollut noin viisas jo 27-vuotiaana. Hienoja ajatuksia, ihana teksti.

  • Natalia
   Posted at 22:22h, 01 heinäkuun Vastaa

   Kiitos kovasti!

 • Fonde
  Posted at 08:28h, 02 heinäkuun Vastaa

  Onnea!

  Kysyisin, että mistä olet ostanut laatikot kosmetiikallesi, jotka näkyivät storyssa pesukoneen päällä? 🙂

  • Natalia
   Posted at 10:56h, 02 heinäkuun Vastaa

   Kiitos!

   Ne on Habitat -liikkeestä Kampista niinkuin olinkin siihen stoorin jossa ne näkyi kirjottanut..

Post A Comment