Natalia Oona | 6 X FROM WEEKEND
1178
post-template-default,single,single-post,postid-1178,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

6 X FROM WEEKEND

Mä en muuten ikinä kertonut teille miten epäonnisesti mulla kävi juuri edellisenä päivänä ennen kun lähdin Helsinkiin. Astuin nimittäin kotona hammastikun päälle. Tikku oli suoraan pystyssä matolla, ja mä astuin jalkapohjalla suoraa siihen päälle niin että tikku upposi kunnolla jalkapohjaani varmaan sentin syvyteen. Sattui muuten aivan pirusti. Ja seuraavat pari päivää sain linkuttaa kun koko jalka oli niin kipeä.. Kenelle oikeasti käy noin?

I guess I never told you what happened to me the day before I left to Helsinki. I stepped on a toothpick. The toothpick was on our carpet, facing upwards and I stepped right on it, and it went inside to me feet. At least one centimeter deep. The hurted like hell. And for the next couple of days I couldn’t properly walk with that feet. Like really? Of course something like this would happen to me. 

Perjantaina syötiin lounas NA’AM Kitchen nimisessä paikassa. Ihan mielettömän hyvät ruoat, suosittelen! Helsinkiin on tullut monta uutta kivaa paikkaa, jotka pitää seuraavilla kerroilla käydä myös testaamassa.

On Friday we had lunch at a place called NA’AM Kitchen. The food was so delicious, I recommend! There is so many new nice food places in Helsinki that I want to go and try out.

Vähän väsytti päivällä, sillä jouduin perjantaina heräämään ennen viittä. Tuo aamulento on aina niin kätevä, kun on perillä heti aamusta, mutta iltapäivästä iskee aina kunnon väsymys. Yleensä juuri lounaan jälkeen!

I was bit tired because I had to wake up before 5 am. The morning flight is super good since you get to your destiantion early, but at least I get always tired in the afternoon. Usually right after lunch!

Lauantaina oltiin tosiaan Klaus K hotellissa juhlimassa Teresaa. Kattoterassilta näkyi aivan mielettömän kaunis auringonlasku! Koko taivas oli aivan vaaleanpunainen. Pitää ehdottomasti nyt kesällä tulla käymään Helsingissä vielä uudestaan!

On Saturday we were in Klaus K celebrating Teresa’s birthday. The sun set looked a amazing from their rooftop terrace! The whole sky was pink. I have to do another trip to Helsinki now during the summer!

Teresan synttärikukkia! Ei muuten oo enää kauaa, että mulla on synttärit. Ja hei 24, mihin tämä aika menee? Tuntuu että sen jälkeen kun täytin 18 niin vuodet juoksee eteenpäin. Pitää alkaa suunnittelemaan mun synttäreitä, ja miettiä missä ensinäkin haluan viettää niitä? Voisi toisaalta olla aika kiva viettää synttäreitä täällä Tukholmasta, ja kutsua kavereita tänne. Tai toisaalta voisin hyvin taas lähteä myös johonkin matkalle.

Teresa’s birthday flowers! By the way it’s not that long left until my birthday. And hey, I’m turning 24? Already? It feels like after I turned 18 the years have just flown by. I also have to start planing my birthday. Firstly I guess I need to decide where will I celebrate? I think it could be fun do it here in Stockholm, have my friends come here. Or then I could also go on trip like I did last year.

Aurinkolasien sovittelua! Pakko aina ottaa kuva aurinkolasit päässä ennen ostoa, jotta nään miltä ne näyttää kunnolla. Nämä lasit näittekin jo tänään aikaisemmin julkaisemissani asukuvissa.

Trying on sunglasses! I always need to take a picture if I’m trying sunglasses on so I can see how they look. You already saw these sunglasses on the outfit pictures I published earlier today.

11 Comments
 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ouch! Stepping onto a toothpick sounds painful, I hope you’ll feel better soon. Always looking beautiful, and no worries, no one knows your feet is in pain. 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • Mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mistä nuo sun vaaleat kengät on tuossa ekassa kuvassa, mahtaako löytyä vielä jostain? 😊 ja ihana toi auringonlasku, Helsinki on <3

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itse täytin 25 jo hetki sitten ja päätin jo viime vuonna, etten halua mitään suurta synttäreinä – eikä ollutkaan. Muutettiin omaan kotiin viikko synttäreiden jälkeen, joten se oli hieno tapa juhlistaa tätä ikääntymistä : -D tuntuu ihan kauheelta, mies täyttää parin vuoden päästä 3ov. Mihin tää aika katoaa!!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Yes it was actually painful ! Thankfully it’s better now 😊 And thank you <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ne on Massimo Duttilta, ostin ne ihan pari viikkoa sitten 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En mäkään itse asiassa ajetellut mitään suurta! Joku ihana päivällinen vaan 😊 Omaan kotiin muutto oli kyllä varmasti ihana tapa juhlistaa synttäreitä 😃 <3 Joo niin se aika kuluu eteenpäin älytöntä vauhtia… Muistan kun olin noin 16 ja odotin sitä, kun täytän 18 kuin kuuta nousevaa 😃 Silloin aika tuntui menevän niin hitaasti, ja nyt yhtäkkiä oonkin jo pian 24!

 • Caroline
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei mistähän toi sun ekan kuvan upea nahkatakki on? Gotta have it! 😃

 • Marianne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hammastikku insidenttiä mukaanlukien vaikuttaa siltä että sinulla oli aivan ihana Helsinki – viikonloppu 😊 Ainakin Instagramista seuraten aivan ihania kuvia!! <3 xx http://mariannelle.com

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo takki on itse asiassa Teresan, mutta se on kuulemma Zarasta ostettu 😊 Mäkin haluan tuollaisen 😃!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oli aivan super ihana viikonloppu, kiitos <3 Toivottavasti sullakin oli kiva viikonloppu ja lähtenyt viikko mukavasti käyntiin 😊 Ainakin säät on olleet mielettömät nyt!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Celinen Preppy thin taitaa olla mallin nimi! Ja oon ostanut ne NK:sta 😊

Post A Comment