Natalia Oona | A WEEK IN BRIGHTON
1210
post-template-default,single,single-post,postid-1210,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

A WEEK IN BRIGHTON

Maanantaina illasta mulla ja Teresalla lähti lento kohti Brightonia. Tultiin viettämään tänne viikkoa, tai huomenna mennään päiväksi Lontooseen ja sitten sunnuntaina onkin aika palata kotiin. Tämä on mun ensimmäinen kerta ikinä Englannissa, lentokenttää lukuunottamatta. En tiedä miten mulla ei oo ikinä oo tullut käytyä edes Lontoossa.. No parempi nyt kun ei milloinkaan!

On Monday evening me and Teresa flew to Brighton. We came here for the rest of the week, or actually tomorrow we will spend the day in London and then on Sunday it’s time to fly back home. This is my first time ever in England, outside of the airport. I don’t know why I’ve never been here, not even in London.. But better now than never!

Me saavuttiin tänne melkein keski-yöstä, ja tiistaina herättiin vesisateeseen. Ja koko päivän sitten satoikin kaatamalla, vaikka Teresa on niin kiven kovasti väittänyt ettei täällä oikeasti sada juuri koskaan. Niin tietenkin heti ensimmäisenä päivänä täällä vettä tuli aivan kaatamalla..

We arrived in the middle of the night and when we woke up on Tuesday, it was pouring rain. And then it continued the whole day.. Even thought Teresa has said it really doesn’t rain that much here, but of course the first day I’m here the weather was like that..

Rehellisesti mun ensivaikutelmani ei ollut sellainen että olisi ollut todella vakuuttunut paikasta. Tai tiedättekö kun jostain paikoista tulee heti sellainen ”ei vitsi miten ihana kaupunki” -fiilis. Parin päivän jälkeen huomaisin kuitenkin miten aloin tykkäämään Brightonista enemmän ja enemmän, ja nyt voin jo oikeasti sanoa, että aivan ihana kaupunki! Niin kaunis, mielettömän kivoja ruokapaikkoja ja söpöjä kahviloita. Keskustassa kävellessä tulee sellainen olo kuin olisi jossain leffassa.

Honestly, my first impression wasn’t amazing, I wasn’t convinced straight away. Or you know some places give you straight that kind of ”wow, what a nice place” vibe. But after a couple of days I noticed how I actually really started to like Brighton more and more. Now I can say I like it, it’s so beautiful in here! The city is so beautiful, they have so nice restaurants and cute cafes. When you walk around in the city you feel like you are in a movie.

Brightonilla siis todellakin on oma charminsa, joka mulla vaan kesti hetki nähdä. Enkä kuulemma oo ainut jolle on käynyt näin! Onneksi meillä on vielä pari päivää jäljellä täällä nautittavana. Niin ja nyt loppuviikon onkin ollut ihanat säät! Ei siis oo satanut sitä ensimmäistä päivää lukuunottamatta.

Brighton really has it’s own charm, it’s just took a me while to see it. And apparently I’m not the first person to say that. Thankfully we still have couple of days left to enjoy. And yeah, no the weather has been so good. So it really hasn’t rained after the first day.

Muistuttaisin teitä vielä seuraamaan mun seikkaluita instagramissa, jota päivitän paljon niin kuvilla kuin storeilla. Instani löydätte tästä. Ihanaa loppuviikkoa teille!

I want to remind you to follow me on instagram, I updated it a lot with pictures and stories. That why you can keep up with me all the time. You can find my instagram here. Have a great rest of the week.

3 Comments
 • Tia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mistä noi ihanat aurinkolasit on jotka sulla on tossa neljännessä kuvassa? 😊

 • La Bijoux Bella | by mia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Such gorgeous photos of this place … simply fabulous! 😊 LA BIJOUX BELLA | By Mia | A Creative Lifestyle Blog

 • heli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tajuan ton niin hyvin kun johonkin kaupunkiin ei vaan syty heti! Mulla kävi itsellä sama Lontoon kanssa, olin käynyt siellä kaksi kertaa, mutta se ei vaan sytyttänyt mua enkä koskaan oikeen ajatellut että sinne haluaisin aina uudestaan ja uudestaan. Lähdin sitten kuitenkin yhdeksi kesäksi au pairiksi ihan Lontoon kupeeseen, jollon myös Lontoossa tuli käytyä monta kertaa viikossa ja sillon tykästyin siihen kaupunkiin kunnolla! Ehkä se vaati sen että pääsi yksin pyöriskelemään rauhassa, haha 😃 jotkut ihmettelikin kun sanoin lähteväni viettämään kesääni juuri sinne, kun aina olin puhunut kuinka en ole oikein syttynyt Lontoosta kaupunkina 😃 Mutta ihanaa viikonloppua teille, toivottavasti tykästyt myös Lontoosta! 😊

Post A Comment