Natalia Oona | BEACH DAY
28860
post-template-default,single,single-post,postid-28860,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

BEACH DAY

Oikein hyvää sunnuntaita kaikille ! Toivottavasti teidän viikonloppunne on sujunut hyvin. Me vietimme eilisen päivän Orlandossa Universal Studiolla ja vitsit miten hauskaa meillä oli. Vähän jännitimme, että miten tuo yksi päivä riittää tuolla.. Moni oli varsinkin täällä blogissa ”varoitellut” siitä, että laitteisiin saattaa usein joutua jonottamaan monia tunteja  yms. Meillä taisi käydä aika hyvä tuuri, koska eilen siellä ei ollut mitään älyttömiä jonoja ja ehdimme hyvin kiertämään kaksi puistoa. Meille siis tuo yksi päivä riitti tällä kertaa oikein hyvin! Ajattelin kuitenkin kertoa lisää tuosta reissustamme vähän myöhemmin ja kuvien kera. 

Eilinen päivä oli pitkä ja tänään halusimme vain lepäillä sekä rentoutua. Suuntasimme siis rannalle löhöilemään! Tänään täällä oli todella kuuma päivä ja rantakin oli aivan täynnä. 


Nyt kuitenkin menen äkkiä nukkumaan, koska meillä on huomenna taas aikainen herätys tiedossa. Lähdemme heti aamusta kohti Key Westiä! Olen niin innoissani. Olemme jo varanneet meille valmiiksi hotellin yhdeksi yöksi! Ajattelin tällä kertaa jättää koneen tänne ”kotiin”, mutta otan varmasti paljon kuvia teille nähtäväksi. Olenkin nyt täällä lomalla ottanut vähän rennommin tämän bloggailun suhteen. Välillä on ollut ihana vain mennä ja olla ilman, että heilun koko ajan kameran kanssa kuvailemassa ja stressaan siitä, että olenko saanut otettua tarpeeksi kuvia postausta varten. 

Hyvää yötä – tai osa teistä alkaakin varmaan jo kohta puolin heräilemään siellä Suomessa eli huomenta teille! Mukavaa alkavaa viikkoa 


No Comments

Post A Comment