Natalia Oona | BEAUTY FAVORITES
632
post-template-default,single,single-post,postid-632,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

BEAUTY FAVORITES

Edellinen postaus mun lempparituotteistani ei mennyt ihan putkeen niin yritetään nyt paremmalla ajalla uudestaan. Ja toivottavasti vähän paremmalla menestyksellä, heh. Yritin kerätä tähän taas vähän eri tuotteita, sellaisia jotka on olleet mulla kovassa käytössä viime aikoina. Sekä tietenkin sellaisia joista oon kovasti tykännyt. Aloitetaan siis!

L'orealin tuotteet saatu

Tykkään niin paljon enemmän käyttää huulikiiltoja huulipunien sijasta. Aina välillä mulla on ollut sellaisia kausia, että oon käyttänyt vaan huulipunaa. Nyt oon kuitenkin tykästynyt enemmän kiiltoihin, varsinkin joka päiväsessä käytössä. Käytän aina sellaisia, jotka samalla vähän kosteuttavat huulia eivätkä ole liian tahmaisia. Mikään ei ole musta pahempaa kuin sellainen tahmea huulikiilto. Tykkään todella paljon näistä L'orealin Infallible Le Gloss huulikiilloista (sävyt 101 ja 104 ), näistä löytyy vaikka mitä kaikkia ihania sävyjä ja ne ovat niin pehmoisia huulilla. Mun suosikkini on ehdottomasti sävy 101 Girl On Top. Sen lisäksi pidän kovasti Lumenen heleyttävistä huulivoiteista, jotka kosteuttaa huulia vielä enemmän ja antaa samalla vähän kiiltoa. 

Oon jo pitkään tykännyt Batisten kuivashampoista. Musta on niin kiva kun näistä löytyy niin paljon erilaisia tuoksuja, tällä hetkellä tuo Cherry on ihan ehdottomasti mun suosikki. Mulla taitaa olla kolmas tuon tuoksuinen menossa nyt peräkkäin. Näissä on mun mielestä hinta-laatusuhde niin kohdillaan! Vinkkinä, että Batistelta löytyy myös XXL-tuuheutta antava kuivashampoo, jota oon välillä käyttänyt ja tykännyt kovasti.  

Te jotka ootte lukeneet mun blogia pidempään tiedätte, että oon vaikka kuinka pitkään vannonut L'orealin True Matchin ja Maybellinen Fit Me -meikkivoiteiden nimeen. Pari viikkoa sitten multa oli meikkivoide ihan lopussa ja päädyin kokeilemaan ystäväni Noran meikkivoidetta. Hänellä oli tämä Lumenen CC Color Correcting Cream -meikkivoide johon tykästyin heti ensimmäisellä kokeilu kerralla. Tässä on siis uusi suosikki meikkivoiteeni. Tämä on niin kevyen tuntuinen iholla, ihan kun jotain kevyttä kasvovoidetta levittäisi. Lopputuloksesta tulee kuitenkin peittävä, eikä meikkiä tarvitse lisäillä pitkin päivää. Mulle on aina tärkeää, että meikkivoide ei ole liian paksua tai näy iholta kovinkaan hyvin. Oon tykännyt tästä ehkä niin paljon juuri tuon kevyen koostumuksen takia. Mulla on tästä sävy ”deeb”, joka on ollut todella hyvä. 

Kiinnostaisiko teitä muuten päivitetty meikkipostaus? Ihan vaan arkimeikistäni, joko kuvina tai videolla? 

Tälle IsaDoran kynsilakalle on annettava ihan oma kohtansa. Oon nimittäin ollut niin tyytyväinen tähän! Todella hyvä levittää, pysyy kynsillä hyvänä pitkään ja lisäksi tuo sävy on mun mielestä enemmän kuin täydellinen. Mulla on ollut varmaan viimeiset pari viikkoa tätä jatkuvasti kynsillä. Sävy on Coral Crush. Muuten mun suosikkeihin lukeutuu Essien vaaleat pastilliset sävyt näin keväisin sekä Lumenen kynsilakat. 

Mä vaihdan aina hajuvettä, kun oon käyttänyt yhden loppuun. En osta ikinä kahta kertaa samaa tuoksua peräkkäin. Jotenkin kaikista tuoksuista tulee niin vahvasti aina mieleen joku tietty aikakausi elämässä niin siksi tykkään aina vaihdella tuoksua. Nyt mulla on käytössä Pradan Candy Florale, joka on musta niin ihanan tuoksuinen. Ihanan kukkainen ja vähän makea. Tykkään niin paljon kaikista vähän makeista hajuvesistä! Toinen hajuvesi jota myös käytän tällä hetkellä on Ralph Laurenin Big Pony 2 Pink, joka on myös todella hyvä. Vielä vähän makeampi ja hedelmäisempi. Juuri sopivia keväälle sekä kesälle siis!  

No Comments

Post A Comment