Natalia Oona | BEAUTY FAVORITES
661
post-template-default,single,single-post,postid-661,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

BEAUTY FAVORITES

Nyt olis vuorossa pitkästä aikaa mun tämän hetkisiä kosmetiikka suosikkeja. Viime kerrasta onkin ehtinyt kulua hetkiä. Nämä tuotteet on sellaisia jotka on olleet mulla käytössä viime aikoina ja oon tykännyt niistä erityisen paljon.

Lumenen tuotteet saatu

Lumene Gel Effect kynsilakat. Oon varmaan kertonut näistä pari kertaa aikaisemminkin, mutta oon vaan niin tykästynyt näihin. Näissä on hyvä, peittävä koostumus sekä kynsilakka pysyy kynsillä hyvänä pitkään. Kynsilakka ei siis lähde heti ensimmäisen päivän aikana jo lohkeilemaan pois. Erityisen ison plussan annan siveltimestä, jolla saa todella helposti levitettyä lakan tasaisesti kynsille. Sen lisäksi rakastan kaikkia näitä ihania sävyjä. Nämä kolme on olleet mulla tämän kesän aikana kovassa käytössä, mustan lisäksi tietenkin. 

Nämä kolme on sävyissä 118 Syysluumu, 4 Kissankellot ja 2 runooni.

Moroccan Oil Luminous hairspray. Tykkään muutenkin paljon Moroccan oilin tuotteista. Hiuslakka on ihanan kevyttä, eikä jätä hiuksia ollenkaan tahmeiksi. Hiuksiin saa pitoa, mutta samalla hiukset jäävät luonnollisen ilmaviksi. Tämä on esimerkiksi ihan täydellinen kiharoiden viimeistelyyn.

Moroccan Oil siloittava muotoilusuihke. Tuotteen nimi nyt kertookin jo kaikista oleellisimman. Oon tykännyt tästä sen takia kovasti, koska se pitää hiusten sähköisyyden sekä pörröisyyden hyvin poissa. Hiuksista tosiaan tulee ihanan sileät tällä tuotteella. Sen lisäksi käytän myös erilaisia hiusöljyjä mun hiuksiini. Varsinkin näin kesän jälkeen niin kaikki siloittavat sekä hoitavat tuotteet ovat tulleet todella tarpeeseen.

Too Faced Primed & Poreless Pressed puuteri. Tämä mulle ei oo ollut vielä käytössä kuin ihan parin päivän ajan, sillä ostin tämän viime Köpiksen reissulta. Oon kuitenkin ollut sen verran tyytyväinen tähän että oli pakko ottaa tämänkin mukaan tähän postaukseen. Kyseessä on siis läpinäkyvä puuteri joka pitää meikin siistin näköisenä koko päivän. Suosittelen!

 

NARS Concealer. Ehdottomasti paras peitevoide mitä oon kokeillut. Tämä on ihanan kevyttä, mutta silti peittää hyvin. Mulla on tästä sävy Medium/Custard, joka on aivan täydellinen mulle. Ei liian vaalea muttei myöskään liian tumma, sekä tarpeeksi kellertävä. Eniten kuitenkin tykkään tämän koostumuksesta, joka ei tee ihoa yhtään kuivan tai liian pakkeloidun näköiseksi. 

Viktor & Rolf Bonbon. Viimeisenä vielä mun suosikkituoksuni. Oonkin sanonut että tykkään erityisesti vähän makeammista tuoksuista. Olin Stockmannilla valitsemassa uutta hajuvettä ja heti kun tuoksutin tätä olin aivan myyty. Yksi parhaista tuoksuista joita mulla on ollut. Sekä tämä sopii niin täydellisesti juuri vielä näin loppukesään ja alkusyksyyn. Tuoksuina hajuvedessä on toffee, mandariini, mustaviinimarja sekä jasmiini.

Oliko nämä tuotteet jo teille ennestään tuttuja? Entä mitkä tuotteet on teidän suosikkeja tällä hetkellä?

 

No Comments

Post A Comment