Natalia Oona | COFFEE BREAK
266
post-template-default,single,single-post,postid-266,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

COFFEE BREAK

 

Hei ja ihanaa perjantaita teille kaikille ! ​​Ensimmäinen postaus täällä ELLE:n sivujen alla. Saa nähdä, että miten tämä nyt oikein onnistuu! Hetki varmasti menee totutella tähän uutteen blogialustaan. Monilta on myös tullut kommentteja siihen liittyen, että kuvat sekä tekstit ovat aivan sekaisin ja eivätkä näy kunnolla puhelimella/tabletilla. Asia koitetaan saada mahdollisimman pian kuntoon eli jatkossa blogin lukeminen tulee kyllä onnistumaan myös puhelimella/tabletilla. Näkyvätkö nyt tämän postauksen kuvat teille puhelimella selaileville jo paremmin tai kokonaan? 

Tuntuu etten ole ”pitkään aikaan” kirjoitellut teille tänne mitään kuulumisia. Tai eihän mulla nyt mitään kovin erikoisia kuulumisia edes ole kerrottavana, koska päivät menee kotona lukiessa tai valmennuskurssilla. Siihen samaan vielä tämä blogi + blogimuutto niin aikaa ei kyllä jää rehellisesti sanottuna yhtään mihinkään muuhun. Yleisesti ottaen lukeminen on kuitenkin sujunut hyvin, vaikkakin muutamat epätoivon hetket on jo ehditty kokemaan. Nyt vain pitää jaksaa pitää aikataulusta hyvin kiinni! Eikä tietenkään sortua tekemään liikaa mitään muuta, vaikka tuo sää kovasti houkuttelisikin, haha. 

Tänään vietin aamupäivää siskoni kanssa keskustassa. Siskoni oli nimittäin nyt pitkän harkinnan jälkeen päättänyt ottaa itselleen tatuoinnin! Ja tottakai halusin lähteä häneen mukaansa ottamaan sitä. Sitä kävimme kuitenkin Punavuoressa The Boom Roomissa juomassa aamukahvit! Oli ihana vaihtaa kunnolla kuulumisia pitkästä aikaa ja nauttia auringonpaisteesta. Vitsi en enää millään malttaisi odattaa kesää! Niitä päiviä kun voi vetäistä shortsit tai hameen päälle, lähteä keskustaan johonkin ihanalle terassille istumaan ja juoda jääkahvia.

Viikonloppu meneekin muuten sitten omalta osaltani valmennuskurssilla istuessa. Ehkä jos saamme nyt hyvin luettua viikonloppuna niin sunnuntaina olisi kiva käydä taas ulkona vähän nauttimassa tuosta säästä! Millaisia suunnitelmia teillä on nyt viikonlopulle? 

Nyt kuitenkin lähden jatkamaan lukemista vielä hetkeksi eli oikein mukavaa iltaa teille kaikille ! Palataan huomenna asu -kuvien kanssa. 

 

No Comments

Post A Comment