Natalia Oona | FASHION FORWARD
864
post-template-default,single,single-post,postid-864,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

FASHION FORWARD

Postaus toteutettu yhteistyössä Nesteen kanssa

Muistatteko kun pari kuukautta sitten kerroin teille Ellen sekä Nesteen Fashion Forward suunnittelukilpailusta? Jos ette ole tuota postausta lukeneet niin voitte käydä kurkkaamassa sen tästä. Lyhyesti kerrattuna kyseessä oli vaatesuunnittelnhaaste, jossa kaikilla oli mahdollisuus osallistua ja suunnitella Nesteelle uudet, raikkaat edustusvaatteet. Suunnittelijoiden tuli käyttää mallistoissaan vain uusiutuvia tai kierrätettyjä materiaaleja. Itse olin osana tuomaristo ja lisäkseni tuomaristossa oli mukana Ellen ihana päätoimittaja Taru Marjamaa, vaatesuunnittelija Katri Niskanen sekä Nesteen markkinointijohtaja Sirpa Tuomi.

IMG_7499

Helmikuun alussa kokoonnuimme ensimmäistä kertaa tuomareiden kanssa. Kävimme läpi sekä arvoimme kaikkien osallistuneiden työt. Oli ihan mieletöntä miten paljon osallistujia haaste keräsi sekä miten mallistot olivat toinen toistaan mielikuvituksellisempia sekä upeampia. Voi siis helposti sanoa että taso oli todella kova, joka teki meidän tuomareiden työstä vaikean. Mahtava huomata miten paljon lupaavia suunnittelijoita meiltä Suomesta löytyykään! Valitsemme kuitenkin työt jotka etenivät finaaliin jolloin myös te pääsitte äänestämään suosikkejanne.

neste

Finaalissa oli kolme formaalia sekä kolme rentoa edustusasua. Jos haluatte kurkata finaaliin päässeet työt niin löydätte ne tästä. Aika upeita töitä, eikö? Samalla löydätte tuolta myös perusteluita siitä miksi juuri nuo mallistot valikoituivat finaaliin. Jos teillä oli jo noista kuudesta omia suosikkejani niin olisi kiva kuulla mikä vaihtoehdoista oli teidän suosikkinne ja miksi.

IMG_7504

neste2

Maaliskuun lopussa kun äänet oli laskettu kokoonnuimme vielä kerran tuomareiden kanssa antamaan omat ääneemme. Nyt voittajat on julkaistu ja voittajien työt ovat myös esitelty uusimmassa Ellessä. Tästä löydätte jutun voittajista!

IMG_7513

Tämä oli mun ensimmäinen kertani mukana tuomaristossa ja pakko sanoa miten mieletön kokemus tämä oli. Todella mahtava että Elle ja Neste järjestivät tällaisen kilpailun, jossa löytyi kolme lahjakasta suunnittelijaa joista kuulemme vielä varmasti. Sekä oli kunnia saada olla tuomaristossa mukana.

4 Comments
 • jm
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pelkäätkö ollenkaan siellä asuessasi? Minusta itsestä ei olisi nyt Tukholmassa asumaan, jo pari kuukautta sitten olin sitä mieltä, etten uskaltaisi edes matkustaa Tukholmaan.

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En pelkää, miksi pitäisi pelätä?

 • jm
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Terrori-iskujen takia, tälläkin hetkellä sinne suunnitellaan suuria iskuja. Toisaalta onhan se häviävän pieni mahdollisuus, että itse sattuisi juuri silloin paikalla olemaan, mutta mietitkö koskaan sitä mahdollisuutta? Itse olen sitä mieltä, että pelolle ei saa antaa valtaa, mutta siltikään en itse uskalla olla pelkäämättä.

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En mieti.. Enkä ollenkaan pelkää matkustaa isompiinkaan kapunkeihin kuten vaikka Lontooseen tai Pariisiin =) Jos jotain tapahtuu niin sitten tapahtuu, mutta en mä ainakaan jää kotiin istumaan tai jätä matkustamatta sen takia että pelkäisin iskua.. Suurempi todennäköisyys tosin on että siellä kotona sattuu jotain tai että ulkona kävellessessi tai liikenteessä käy jotain.

Post A Comment