Natalia Oona | GOOD MORNING FRIDAY!
248
post-template-default,single,single-post,postid-248,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

GOOD MORNING FRIDAY!

Mukavaa perjantaita ! Tämä viikko on taas mennyt ihan älyttömän nopeasti. Tänään minulla oli herätys jo ennen seitsemää, sillä suuntasin heti aamusta käymään koululla. Kotimatkalla kävin hakemasta kaupasta meille aamiaseksi aivan tuoreita croissantteja viikonlopun alun kunniaksi. Nyt olen viettänyt aamupäivääni syöden, lehtiä selaillen ja frendejä katsellen. Aika hyvä aloitus viikonlopulle! Kohta minun pitäisi hoitaa kaikkia blogiin liittyviä juttuja, mutta olen koko ajan sortunut tuohon ”no jos vielä yksi jakso..”. 


Katsotaan millainen sää tuolla on iltapäivästä, jos pääsisimme vaikka ottamaan myös tämän päivän asustani kuvat. Viime kerralla, kun olimme kuvailemassa tuollaisessa tuulessa niin kuvista ei oikein tullut mitään. Hiukseni tuulivat kasvoille oikeastaan kaikissa kuvissa ja silmät suunnilleen vuosivat tuulesta.. Tai sitten täytyisi löytää joku paikka, joka on vähän tuulelta suojassa. No katsotaan! Nyt kuitenkin käyn muiden juttujen kimppuun. Paltaan siis myöhemmin!


No Comments

Post A Comment