Natalia Oona | HAAVEISSA PIDEMMÄT JA PAKSUMMAT HIUKSET
941
post-template-default,single,single-post,postid-941,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

HAAVEISSA PIDEMMÄT JA PAKSUMMAT HIUKSET

Kaupallinen yhteistyö New Nordicin kanssa

hairvolume

Pidempään mun blogia seuranneet ehkä jo tietävätkin, että oon kohta jo parin vuoden ajan kasvattanut omia hiuksia. Pitkän hiusten vaalennus kierteen jälkeen mun hiukset olivat yksinkertaisesti niin kärsineessä kunnossa, että hiukset oli pakko leikata pitkän polkan malliseksi.  Mun hiukset olivat ohentuneet sekä katkeilleet silloin aivan järkyttävästi, koska vaalensin kotona hiuksia muutaman viikon välein vahvimmilla aineilla joita kaupasta sai. Siitä lähtien mulla on ollut tavoitteena saada omat hiukset sellaiseen mittaan, jossa viihtyisin hyvin. Sekä muutenkin pitää hyvä huolta hiuksista, käyttää oikeita tuotteita ja niin edelleen.  Jos voisin palata ajassa taaksepäin niin varmasti sanoisin 18-vuotiaalle itselleni että anna hiusten välillä myös levätä ja auta hiuksia kasvamaan lisäravinteilla.

Parissa vuodessa mun hiukset ovat ehtineet vahvistua sekä kasvaa aika kivasti. Ja erityisesti nyt kun mulla on musta väri hiuksissa niin värjääminenkään ei kuluta niin paljon mitä vaalennusaineet. Kaipaan kuitenkin vielä lisää sitä pituutta että tuuheutta hiuksiin, joten oon ottanut käyttööni New Nordicin Hair Volume -ravintolisää.

hairvolume1

Aloitin pari viikkoa sitten syömään Hair Volume ravintolisää, joka edistää hiusten kasvua. Se sisältää omenauutetta sekä hiuksille ja kynsille tärkeitä ravintoaineita kuten pantoteenihappoa, hirssiä, biotiiniä ja sinkkiä. Omenauute aktivoi muun muassa hiustuppea, vilkastuttaa solujen uusiutumista ja näin auttaa hiuksia kasvamaan paremmin. Biotiinillä on puolestaan hiuksia sekä kynsiä vahvistava vaikutus. Sillä on myös vieläpä todettu olevan postiivinen vaikutus iho-ongelmiin! Sinkki myöskin tukee ihon hyvinvointia sekä kynsien kasvua.

Hius on kuitenkin hidas reagoimaan joten tätä suositellaan syömään ainakin kolmen kuukauden ajan näkyvien tulosten saamiseksi. Mulla on tosiaan vasta pari viikkoa tätä takana eli tuloksista palaan kertomaan teille kuvien kanssa sitten parin kuukauden jälkeen.

hairvolume6

hairvolume2

Teidän aikaisempien kommenttien perusteella en ole ainut jolla on parhaillaan hiusten kasvatus projekti menossa. Tiedän hyvin sen tunteen kun omat hiukset ovat aikaisemmin olleet paljon vahvemmat ja nyt ne  saattavat kaivat lisäravinteita, jotta hiukset saa taas kunnolla kasvamaan. Monilla voi myös olla stressistä tai muusta johtuvaa hiusten ohentumista, tai muuten vaan haaveissa saada entistä pidemmät paksummat hiukset. Omien kokemuksieni mukaan tällöin on hyvä ottaa monipuolisen ruokavalion tueksi vielä jokin lisäravinne hiuksille. Mä oon aikaisemmin syönyt biotiiniä, mutta en oo tainnut koskaan kunnolla kokeilla mitään valmistetta jossa olisi eri ainesosia, jotka edes auttavat hiusten kasvua. Siksi mä lähdinkin innoissani kokeilemaan New Nordicin Hair Volume valmistetta. Odotankin innolla tulevia viikkoja ja kuukausia! Jos kiinnostuit myös kokeilemaan tai kaipaat lisää tietoa niin Hair Volume -ravintolisän löydät tästä.

Te jotka myös haaveilette pidemmistä tai paksummista hiuksista niin syöttekö te jo jotain ravintolisää, joka edes auttaisi hiuksianne?

hairvolume5

 Onko teillä kokemusta New Nordicin Hair Volumesta? Jos kyllä niin mitä ootte tykänneet?

14 Comments
 • Ellu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Varsinkin tähän postaukseen olisi ollut tosi kiva saada kuvia sun omista hiuksista ilman pidennyksiä….sulla kuitenkin kai clip onit, niin tuskin ne sulla muutenkaan on 24/7 päässä 😊 ja haluaisinkin kysyä, että ootko koskaan vaan omalla tukalla, kun täällä blogissa noilla tummilla hiuksilla et oo tainnu kertaakaan olla ilman pidennyksiä?

 • Vompatti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kolmen kuukauden jälkeen hius on kasvanut 3-4,5 cm, joten mitään näkyvää tulosta tuskin näkee silloinkaan. Varsinkin, kun hius reagoi useamman kuukauden viiveellä. Mutta onhan noista varmasti apua iho-ongelmiin ja odottaisin pikemminkin kynsien vahvistuvan 😊

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minäkin olisin kaivannut tähän postaukseen kuvia omista hiuksista jos on vain clip-onit käytössä! Toki jos muu pidennystekniikka niin sitten ymmärrän ettei se ole mahdollista Kuinka pitkät omasi ovat tällä hetkellä?

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pidän ensi kerralla mielessä, että teitä kiinnostaa myös kuvat omista hiuksista 😊 Kyllä oon! Vietän suurimman osan ajastani ilman pidennyksiä, mutta en tykkää ottaa kuvia ilman pidennyksiä koska en oo yhtään tyytyväinen mun omiin hiuksiini ja en varsinkaan pidä siitä miltä ne näyttää kuvissa..

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä uskon että nämä varmasti auttavat myös hiusten kasvuun, sillä mä huomaan jo miten paljon apua pelkästään monipuolisesta ruokavaliostakin on ! =)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voin laittaa kuvia omista hiuksista seuraavaan postaukseen parin kuukauden käytön jälkeen, jos teitä kiinnostaa =) Omani ovat vähän yli lapaluiden !

 • Mikaela
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo mustakin ois kiva saada kuvia lähtötilanteesta ja sitten myös mahdollisista tuloksista:D eli niinkuin ennen ja jälkeen -kuvat, niin lukijatkin oikeesti näkis onko tullut muutosta:) Nyt oli vähän hassua, kun sulla oli vaan pidennyksillä kuvia, ja ei omia hiuksia sillein erota:/

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sellaiset on tulossa seuraavaan postaukseen, ei hätää 😊

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos! Laita ihmeessä! Sun hiukset on kyllä hyvin kasvanut sitten jos on lapaluiden yli! ☺️

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Anteeksi mulla on tullut joku ajatuskatkos eli siis vähän alle lapaluiden, ei yli! 😃 Mutta laitan seuraavaan postaukseen parin kuukauden päästä kuvia myös omista hiuksista niin pääsette näkemään kunnolla, onko lisäravinteet auttaneet yms =)

 • ellu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jes mielenkiintoista kuulla onko kyseinen tuote auttanut!:) sun kokemuspostauksen jälkeen voin sitten miettiä, aloitanko itse kyseisen kuurin!

 • Tea
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mulla lähti hiukset kasvamaan ihan eri tavalla ku lopetin jatkuvan värjäämisen… Tai blondaamisen, vaikka oliki vaan aina tyvivärjäys nii heti kun siirryin raidotukseen ja se 2-3x/ vuodessa niin ei tätä ees tunnista samaks pääks ku sillon ku oli ihan melkee viti valkonen blondi 😃 tosin on vähä luomumpi hiusväri nyt mut harvemmin tulee enää klipsejäkään käytettyy 😊 Ihanat kyl noi tummat hiukset sulla Natalia, sopiii!!

 • Milla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ootko jo julkaissut postauksen tuloksista? Mistä sen löydän? 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

Post A Comment