Natalia Oona | HAIR TALK
645
post-template-default,single,single-post,postid-645,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

HAIR TALK

Moni teistä on kysellyt viime aikoina mun hiuksista. Kävin kaverillani laittamassa hiuksiini pitkästä aikaa vaaleita raitoja ennen meidän reissua. Slloin lukuaikana en ehtinyt käymään freesaamassa hiuksiani ollenkaan ja sen jälkeen olin melkein kuukauden pois suomesta. Oma värini oli siis kasvanut todella paljon esille ja yleisilme oli muuttunut reissuilla vähän kulahtaneeksi. Kiitos luonnollisesti auringon, meri- sekä klooriveden.

Kaipasin nyt kesäksi ulkomaille vähän vaaleampaa ilmettä. Jotenkin vaan kesään sopii vähän vaaleammat hiukset ja ruskettunut iho. Ei oikeastaan tehty hiuksilleni muuta kuin raidoitettiin niitä vaaleammaksi ja sen läksi oon nyt yrittänyt käyttää aktiivisesti hopeashampoota sekä syväpuhdistavia shampoita täällä reissussa, jotta väri pysyisi raikkaana mahdollisimman pitkään.

Mähän oon käyttänyt jo pidemmän aikaa clip on pidennyksiä aina silloin tällöin. Luovuin 1,5 vuotta sitten pidennyksistä, koska halusin kasvattaa omia hiuksiani. No näin yli vuoden jälkeen en vieläkään ole tyytyväinen siihen miltä mun omat hiukseni näyttävät. Ovathan ne vahvistuneet ja kasvaneet todella paljon, mutta en vain yksinkertaisesti viihdy lyhyissä hiuksissa. Siksi päätin käydä laittamassa mulle teippipidennykset reissua varten. Ulkomailla ei oikein jaksa vekslailla klipsien kanssa sillä nämä ovat niin paljon helpommat. Mulla on tällä hetkellä Rapunzel Of Swedenin quick & easy teipit sävyssä  #P18/60. Pidennyset oli alunperin 50 cm pitkät, mutta niistä leikattiin reilut viisi senttiä pois. Oon aikaisemminkin käyttänyt paljon heidän pidennyksiään ja oon aina ollut tyytyväinen. Saa nyt nähdä miten nämä kestää, kun merivesi, aurinko yms. kuitenkin kuluttaa pidennyksiä paljon.

Moni on myös kysellyt vinkkejä hiustenhoitoon reissujen aikana. Oon yrittänyt käyttää paljon mahdollisimman kosteuttavia tuotteita hiuksille. Sen lisäksi mun on vinkattava teille Matrixin Biolage After Sun shampoosta. Se puhdistaa hiuksista kloori- sekä meriveden jäämiä. Oon käyttänyt sitä nyt jo jonkin aikaa ja tykännyt kovasti. Tuota saa ostettua Suomesta kampaamoista sekä nopealla googlauksella ainakin parista nettikaupasta. 

No Comments

Post A Comment