Natalia Oona | KEY WEST
221
post-template-default,single,single-post,postid-221,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

KEY WEST

Maanantaina lähdimme heti aikaisin aamusta ajamaan kohti Key Westiä. Key West on Yhdysvaltojen eteläisin kaupunki! Vaikka ajomatka Fort Lauderdalesta tuonne kestikin yli kolme tuntia niin matka oli upea maisemien puolesta. Saaria yhdisti pitkät sillat meren päällä. Myös nuo saaret joiden läpi ajoimme olivat mielestäni todella kauniita.. Pysähdyimmekin matkalla muutamaan kertaan ihastelemaan upeita maisemia. 


Key West oli tunnelmaltaan todella rento. Aurinkoinen sää, sinistä merta loputtomiin, kauniita puutaloja, ravintoloita.. Niinkuin aikaisemminkin totesin niin ensi kerralla haluan ehdottomasti viettää tuolla muutaman päivän pidempään. 

Tähän väliin on pakko kirjoittaa asiasta johon ole tämän reissun aikana kiinnittänyt erityisesti huomiota. Täällä kaikki ihmiset ovat todella hymyileväisiä ja tulevat helposti juttelemaan niitä näitä. Seisoitpa sitten kahvilassa jonossa, sovitit kaupassa kenkiä tai mitä vaan niin ihmiset alkavat usein juttelemaan. Siinä missä Suomessa (tai ainakaan Helsingissä) ei tulisi kuuloonkaan alkaa höpöttelemään kassajonossa, niin täällä se on aivan normaalia. 

Meillä myös säät suosivat ja molempina päivinä oli aurinkoista sekä todella lämmin! Vasta siinä vaiheessa, kun aloimme tekemään lähtöä ”kotia” kohti niin taivaalle alkoi kerääntymään pilviä. Lomamme aikana olemme muutenkin saaneet nauttia upeista säistä. Lämpöasteita on ollut aina 24 asteesta 30 asteeseen. Tänään oli ensimmäinen päivä, kun taivas repesi ja iltapäivän satoi vettä. 


Mukavaa perjantaita teille kaikille 
No Comments

Post A Comment