Natalia Oona | LET’S GET TO KNOW EACH OTHER – WHO ARE YOU?
956
post-template-default,single,single-post,postid-956,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

LET’S GET TO KNOW EACH OTHER – WHO ARE YOU?

kuva copy 2

Ette ehkä tiedä sitä miten iloiseksi mä tulen joka kerta siitä kun huomaan, että blogiini on tullut uusi kommentti. Käyn aina päivän aikana moneen kertaan katsomassa, jos joku on käynyt jättämässä jonkun kommentin. Oon tehnyt sitä nyt neljä ja puoli vuotta ja joka kerta ilahdun yhtä paljon, kun huomaan että joku teistä on käynyt kommentoimassa. Tiedän että nykypäivänä blogien kommentointi on vähentynyt siihen verrattuna miten paljon kommentteja mäkin saatoin vielä pari vuotta sitten saada. Tiedän, mä itse oon myös aivan super laiska kommentoimaan blogeihin vaikka paljon blogeja luenkin.

Tunnistan monien teistä nimimerkit tai sähköpostiosoitteet ja onkin ilo huomata aina kun joku ”tuttu” on jättänyt kommentit. Käyn myös lähes poikkeuksetta kurkkimassa teidän blogeja, kun niitä linkkaatte. On ihana nähdä ketä siellä ruudun takana oikein on. Tai on ihana kun joku teistä kertaa seuranneensa mun blogiani jo vuosien ajan ja halusi jättää moikat. Moni kommentti vuosien varrelta on myös jäänyt mieleeni, kaikki teidän kauniit sananne. On uskomatonta ajatella, miten te ootte tietyllä tapaa seuranneet elämääni ja kasvua tämän blogin kautta.

You guys might not know how happy I get every time I notice that I’ve got a new comment on my blog. I check many times a day if I’ve had some new comments to my posts. I’ve done the same thing for about four and half years now and I still get so excited everytime I notice that someone has left a comment. I know that nowadays people don’t comment that much on blogs compared to few years back. I have to admit that I’m also really lazy when it comes to commenting on blogs even though I read a lot of blogs. 

I recognise many people nicks or email addresses and it’s so nice to always notice when someone ”familiar” has left a comment. Or when you guys leave links to your blogs I always go and check them out to see who is writing there on the other side of the screen. It’s also wonderful when someone tells me that they’ve been following me for years and they just wanted to say hi. I also remember many of your comments after all these years, all your wonderful words. It’s amazing to think how you guys have followed my life and all the changes through my blog. 

IMG_0033_1

kuva1 copy

Tällä kertaa musta olisi mieletöntä kuulla teistä. Keitä te oikein olette? Jokainen voi kertoa juuri sen verran mitä haluaa. Mistä päin olette? Mitä teette? Ihan mitä tahansa juuri sä nyt haluatkaan mulle itsestäsi kertoa. Olisi mieletön saada tutustua teihin vähän enemmän. Te kuitenkin olette syy siihen miksi mä saan tehdä tätä työtä, työtä jota rakastan. Ilman teitä en olisi tässä. Kiitos teille siitä! Joten miksi me ei voitaisi tutustua toisiimme vähän paremmin?

This time I thought it would be so nice to hear something about you guys. Who are you? Everyone can tell about them selves exactly how much they want to. Where are you from? What do you do? Whatever you feel like telling about yourself. I think it would be great to get to know you a bit more. After all you guys are the reason why I’m able to do what I do. Have a job that I really love. Without you I wouldn’t be here so thank you for that. So I thought why couldn’t we get to know each other a bit better?

kuva3 copy

 Jään innolla odottamaan teidän kommenttejanne <3

I’m see excited to read all of your comments <3

62 Comments
 • Iida
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täällä on Pohjanmaalta 17-vuotias tyttö, seurannut sun blogia jo 2-3 vuotta! <3

 • Emma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi! Oon lukion tokaluokkalainen tyttö Kanta-Hämeestä.Oon lukenu sun blogia aika kauan,varmaan 3vuotta? Musta on tosi hauska lukea sun matkapostauksia lukioarjen keskellä,ja miettiä mihin päin sitä vois lähteä ens kesänä kavereiden kanssa kun täysikänen 😃 Annat blogin perusteella itestäs positiivisen,kohteliaan ja toiset huomioon ottavan kuvan,joten sun tekstejäs on mukava lukea!

 • Emmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon 22-vuotias nuori nainen ja seurannut blogiasi jo monen monta vuotta. Opiskelen hallintotieteitä Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa ja illat kuluvat kotona koiran kanssa puuhastellessa. Sinulla on ihanan persoonallinen blogi, jota on ollut ilo seurata vuosien ajan. Hienoa, että olet löytänyt tiesi Tukholmaan ja vaikutat onnelliselta! Aion jatkossakin pysyä matkassa mukana 😊

 • S.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  22v. Pohjanmaalta, oon seurannut blogiasi n.3vuotta 😊 seuraan blogiasi koska se on blogi josta saan inspiraatiota lomamatkoihin, ruuanlaitoon ja vaateostoksiin 😊 on todella kiva kun teet nyt noita videoitakin YouTubeen, Tukholma kiinnostaa ainakin minua nyt enemmän kun oot kertonut siitä paljon vinkkejä jne 😊 kiitos blogistasi,toivottavasti et lopeta pitkään aikaan ! Eniten tykkään kun teet hyviä postauksia ja vielä usein <3

 • Jaska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon 19- vuotias tyttö Hämeenlinnasta. Sun blogia oon seuraillu jo aika kauan, varmaan lähemmäs 4 vuotta. Erityisesti blogisi kuvista saan ihan mielettömästi inspistä, edelleenkin!

 • Hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon 22v Espoosta ja opiskelen viimeistä vuotta sairaanhoitajaksi. Löysin sun blogiin vasta noin vuosi sitten ja tykästyin heti! 😊 sun kuvat ja teksti on aina ollut mun mieleen! Nyt vielä, kun oot alkanut tehdä videoita, tykkään tästä entistäkin enemmän!! Keep on going 😊

 • Sini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka, oon 22v tyttö Keski-Suomesta ja oon lukenut sun blogia ainakin 3 vuotta. Tää on yks mun lempiblogeista, vaikka aika harvoin oon muistanut kommentoida mitään! Lukion jälkeen oon opiskellut ja tehnyt töitä vähän hajanaisesti, mutta tavoitteena on kuitenkin lääkis ja sinne toivottavasti vielä pääsen. Mukava on ollut seurata sun seikkailuja vuosien varrella ja vaikutat todella ihanalta ihmiseltä. 😊

 • Roosa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana idea! Tämmöstä en oo ennen nähnyt 😊 Oon 20v nuori nainen Etelä-Suomesta, tällä hetkellä oon intissä Dragsvikissa, eli käyn tätä ruotsinkielellä. Sen takia esim just Tukholma-jutut kiinnostaa tosi paljon! Oon itekki ajatellu hakevani sinne ens vuonna esimerkiksi au pairiksi. Perheitäki oon jo katellu… En ees muista kauan oon seuraillu sun blogia, en ihan alkuajoista vissiinkään mutta jo ainakin 3v…? Ei mitään tietoa 😃 Mutta tää on niin mun lemppariblogi<3 Tulee itellekki aina hyvä mieli ku kommentoi jotain mistä tietää että toinen piristyy!

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä olen 24vuotias helsingissä asuva tytöntyllerö, seurannu sua alusta asti 😊 oot lähes ainoita joiden blogi ei täyty ”sain tän ja ton” – postauksista ja siksi olen jatkanu seuraamista. aivan ihanan symppiksiä kuvia!

 • Tiiak
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heippa! 😊 Olen Tiia 26v Joensuusta. Olen myyjänä ollut nyt reilu 5vuotta. Tällä hetkellä olen äitiyslomalla, parin viikon päästä laskettuaika. 😊 perheestäni tulee vihdoin kokonainen kun saamme meidän pienen rakkaan elämäämme. Pidän aidoista ihmisistä ja niitä haalinkin ympärilleni. Aluksi minusta voi saada ujon ja hiljaisen vaikutuksen mutta olen oikeasti sosiaalinen ja rento tyyppi. 😊 Rakastan muotia ja en pelkää olla oma itseni. Olen seurannut blogiasi ihan alusta asti. Pidän kovasti ihanan positiivisesta asenteestasi ja saat usein postauksillasi hymyn ihan korviin asti. Postaus tahti on mielestäni hyvä ja on kiva kun tietää ettei postauksia tarvitse odottaa viikkoja vaan niitä tulee koko ajan mukavaan tahtiin niin pysyy mielenkiinto yllä. 😊 kuvasi ovat laadukkaita, tarkkoja ja kauniita.

 • Iida
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heippa! Olen 21-vuotias AMK-opiskelija ja asun tällä hetkellä Helsingissä. Olen lukenut tätä sun blogia nyt muutaman vuoden ja pakko sanoa, että olet kehittynyt muutamassa vuodessa todella paljon. Postaukset ovat mielenkiintoisia ja kuvat tyylikkäitä ja laadukkaita. Kommentoin todella harvoin ja siinä mulla olisi ehdottomasti parantamisen varaa, mutta lähiaikoina suosikkipostaukseni on ollut video Rhodokselta, joka koostui useammista pienemmistä osista. Näytit siinä niin iloiselta. Mukavaa viikkoa sulle! 😊

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vähän hauska idea!! 😊 Oon 19-vuotias tyttö Vantaalta ja just kesän alussa valmistunut ylioppilaaksi. Oon seurannut sun blogia tooodella kauan, enkä varmaan osaa ees arvioida oikein kuinka kauan – mut ainakin lähemmäs neljä vuotta. Joku varmaan yli vuos sitten muistan vieläkin ku tylsyyksissäni selasin aivan sun vanhimpia säilyneitä postauksia. Hauskaa tavallaan ”nähdä” näin pintapuolisesti miten oot muuttunut vuosien aikana 😊 Mulle on myös jotenkin jäänyt mieleen se hetki kun sä valmistuit lukiosta ja mulle kirjotukset oli vielä niin kaukaista ajateltavaa, mut nyt nekin on mulla jo ohi ja tuntuu jotenkin niin hassulta et aika on menny näin nopeesti. Oon kai kerran aikasemmin kommentoinu sun blogiin ja aattelin nyt hehkuttaa, et oot yks niistä harvoista blogeista joita oon oikeeti jaksanut seurata useamman vuoden ajan! Usein mulla on jäänyt unohduksiin blogeja, kun ne ei oo tarpeeksi kiinnostanut mua tai sitten oon myöhemmin alkanut taas ”tauon” jälkeen seurata. Taidat olla yksi näistä muutamista bloggaajista joita oon seurannut kaikista aktiivisimmin ja se vaan osoittaa sen et oot tehnyt jotain TODELLA oikein 😊 Vuosi vuodelta sun blogin taso vaan nousee ja nousee. Oikein mukavaa syksyn alkua sulle! 😊 Sit kysyisin vielä vähän vinkkejä Portugaliin, jos oikein ymmärsin olitte olleet Algarven alueella lomalla. Oon kerran ennenki ollut siellä päin, mutta nyt kun ollaan lähössä toista kertaa samoille seuduille haluisin kysyä, onko sulla jotain vinkkejä missä kannattais käydä 😊

 • Ss
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikat 20 vuotiaalta Jyväskyläläiseltä! Oon seurannu sun blogia ihan ekasta postauksesta lähtien. Rakastan kaikkia kauniita juttuja ja saan sulta tosi paljon inspiraatioo varsinkin pukeutumisessa. Mun elämään tällähetkellä kuuluu haaveammattiin opiskelu, ihana poikaystävä ja pienestä koirasta haaveilu. Tykkään sun videoista ja lisäksi toivoisin jotain sisustusaiheista postausta tai nyt ajankohtaista syksyn must haves postausta.

 • Eml
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon 21-vuotias tyttö ja asustelen Lontoossa ja työskentelen täällä vaatekaupassa. Oon seurannu blogias muutaman vuoden ja nyt kun muutit Ruotsiin, olen alkanut seuraamaan tiiviimmin!

 • Wilma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon 23v Helsingistä ja oon lukenut sun blogia suunnilleen 3 vuotta. Tykkään sun blogista tosi paljon ja kiva kun oot taas alkanut tekemään videoita! Rakastan kans reissamista ja oon myös pian muuttamassa ulkomaille rakkauden perässä 😊 ihanaa syksyä!

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana idea! 😊 itse oon 21-vuotias liiketalouden opiskelija Pääkaupunkiseudulta. Oon lukenu sun blogia ihan alusta asti, mutta itse myös valitettavan laiska kommentoija :/ mielenkiinnolla oon seuraillut sun tekemisiä, ja aijon seurailla myös jatkossa 😊 ihanaa syksyä Natalia!

 • Essi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Asun myös Tukholmassa, jonne muutin lukion jälkeen kolme vuotta sitten ja viihdyn todella hyvin! Oon seurannut blogia parin vuoden ajan satunnaisesti ja säännöllisemmin nyt sun Tukholma-aikana. Opiskelen markkinointiviestintää, rakastan mun extratyötä ja matkustelen aina kun kalenteri sallii. Sulla on ihanan positiivinen asenne ja vaikutat jalat maassa -tyypiltä, joka tekee sitä mistä nauttii. Siihen mun mielestä pitäis jokaisen pyrkiä 😊 Olis kiva joskus käydä vaikka fikalla!

 • Janina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Täällä 21v nuori nainen alun perin pk-seudulta, nykyään turussa opiskelujen perässä. Oon seurannu blogiasi varmaan 4vuotta(?) ja edelleen melkeen päivittäin kurkkaan ootko postaillu jotain uutta:) Sulla on ihania ja monipuolisia postauksia tosi hyvänlaatusten kuvien lisäks, mikä on varmaan pitäny oman mielenkiinnon yllä näinkin pitkään (sun blogi oli ekoja blogeja mitä silloin joskus aloin seurailemaan). Muoti ja kauneus on itsellä suuri mielenkiinnon kohde ja oon saanu sulta tosi paljon inspiraatiota pukeutumiseen ja kauneudenhoitoon, mutta myös elämään yleisestikin. Uusia postauksia odotellessa:)

 • Eveliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi! Oon 23 v, lukenu sun blogia about kolmisen vuotta. Tykkään ku kirjotat nykyään niin usein ja säännöllisesti! Reissupostaukset on parhaita 😊 ikinä ennen en oo kommentoinu vaikka tiiviisti oonki seuraillut! Keep going!

 • Annika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Annika, 23v, Helsingistä. 😊 Asun kalliossa ja harrastan partiota, oon töissä Helsingin Satamalla ja valmistun pian merkonomiksi. Tykkään käydä kavereiden kanssa kallion kuppiloissa ja valvoa usein vähän liian myöhään. Toisaalta uni on parasta mitä tiedän. Onnellisuus on elämässä mulle tärkeintä. Kiitos ihanasta blogista. 😊

 • zara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi! Vähän hassu kysymys ehkä mutta here it goes… Onko sulla mitään vinkkejä miten kotiutua uuteen kaupunkiin? Hankkia uusia kavereita ja sopeutua, löytää uudet lempikuppilat yms? Oon seurustellu jo jonku aikaa miehen kanssa joka asuu toisella puolella Suomea ja tietenkin jossain vaiheessa haluisin muuttaa hänen luo. Niin jos on jtn vinkkejä nii saa kertoa. 😊 Niin ja oon muuten lukenut sun blogia ihan ekasta postauksesta saakka. 😊

 • Ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  21v Tampereelta, asun avomieheni kanssa ja opiskelen Tamkissa 😊 Olen lukenut sun blogia ihan alkuajoista asti. Aina en lue postauksien tekstejä ja joskus vaan selailen äkkiä, mutta joka postaus on jokatapauksessa tullut selattua. 😃 Inspiroidun sun tyylistä, hiuksista ja ihanasta kropasta! Vaikutat myös ihanan positiiviselta ja fiksulta ihmiseltä. 😊 Jatka samaan malliin!

 • Pinja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täällä yks 17 v. lukiota käyvä tyttö Helsingistä. Sun blogia oon lukenut varmaan jo ainakin kolme vuotta ja edelleen sun jutut kiinnostaa ;D Suosikkipostauksia ovat kaikki vaatteisiin ja muotiin liittyvät postaukset, varsinkin asukuvat, ja niiden lisäksi toivoisin ostospostauksia ja jotain urheiluun liittyvää!

 • Erica
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan oikeassa olet tuon kommentoimisen suhteen, tuntuu että suosituimmatkin blogit keräävät vain pari hassua kommenttia. Siksi teinkin keväällä ryhtiliikkeen, että ehtisin huikkailemaan jotain lukemiini blogeihin 😊

 • Myy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  38-vuotias lapseton etelä-suomalainen nainen, kaupungissa syntynyt ja kasvanut, hevosten sekä miehen kautta maaseudulle maatalousyrittäjäksi ajautunut. Poden säännöllisesti kriisiä, koska kaipaan kaupunkiasumista. Harrastuksena lähinnä koirat ja kissa sekä liikunta. Metsästysrotuiset terrierini vie lähes kaiken vapaa-ajan ja lisäksi kahvittelen ihanien ystävieni kanssa säännöllisesti. Joka päivä on pakko päästä käymään ihmisten ilmoille! 😉 Liikkuminen ja itseni kunnossa pitäminen on mulle tosi tärkeää ja siihen täytyy aina löytyä aikaa. Haaveilen, että vielä joskus saan aikatauluuni mahtumaan myös ratsastuksen, josta olen joutunut viime vuosina pitämään taukoa. Rakastan eläimiä, vapautta, kahvia 😃 , rehellisyyttä ja avarakatseisuutta. Aina hieman levoton Pikku Myy… 😉

 • Elisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Olen Elisa 24v Helsingistä ja teen kiinteistösihteerin työtehtäviä. Mä olen lukenut sun blogia ihan alkuajoista saakka ja mielestäni blogisi on aina ihanan inspiroiva ! 😊 Ihanaa syksyä! 😊

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka, täällä 22 vuotias nuori nainen pääkaupunkiseudulta. Opiskelen sairaanhoitajaksi ja mulle sun blogi on kivaa kevennystä koulun ja töiden oheen. Oon kiinnostunut kosmetiikkajutuista ja muodista. Vapaa-ajalla tykkään liikkua paljon luonnossa miehen ja meidän koiran kanssa. Rakastan matkustelua ja tykkään seurata sun reissuja, mutta erotaan ehkä siinä kohtaa, että mulle meidän perheen mökki järven rannalla ja metsän keskellä on paratiisi maan päällä. Ihanaa syksyn jatkoa! 😊

 • Kati
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Luen useita kymmeniä blogeja edelleen aktiivisesti, mutta voi.. Se kommentointi on asia, mitä en ole harrastanut sitten koskaan 😃 Nyt sen kuitenkin teen! Olen 18-vuotias lukiolaistyttö Lapista, ihan pienestä alle 4000 asukkaan kylästä. Olen lukenu sinun blogia sellaiset 3-4 vuotta ja tämä on niitä harvoja, joita edelleen seuraan 😊 Olet tosi herttainen ja pidän blogisi monipuolisesta sisällöstä!

 • Tuuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä oon 19-vuotias tyttö täältä kuopion liepeiltä ja oon seurannu sun blogia jo parisen vuotta:) Tällä hetkellä mulla on just alkamassa välivuos kun en päässyt hakemaani paikkaan opiskelemaan. Hain Tampereelle logopediaa ja pääsin jo varasijalle 25, joten josko ens vuonna paikka sitten aukeis mullekki!:) siihenki, niiku sulla sillon oikkikssenki, on kyllä hirveesti luettavaa… Oiskohan ollu joku 750 sivua Mutta vielä tähän loppuun haluun sanoa, että sulla on kiva blogi ja tosi kivoja kuvia!

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hello! Täällä huutele 23-vuotias tradenomi Helsingistä. Työskentelen pankissa asiantuntijatehtävissä ja työn viekin tällä hetkellä suurimmat mehut.. Oon seuraillu sun blogia alkuajoista lähtien. Itsekin vietin Tukholmassa lukion jälkeen puoli vuotta au pairin hommissa, joten Tukholma postaukset kiinnostaa ja tietty reissupostaukset. Vapaa-aika kuluu poikaystävän ja kavereiden kanssa hengailessa sekä muun muassa koripallon ja kuntosalin parissa. Valmistuin viime keväänä ja sain suoraan vakkariduuniin, joten lempiharrastus eli matkustelu on jäänyt vähemmälle ensi keväänä kiikarissa mun pitkäaikanen unelma eli New York reissu kiikarissa. Sun reissupostaukset onkin hyvää lääkettä tähän ainaiseen reissukuumeeseen. Parhaita juttuja sun blogissa on kauniit kuvat ja vaikutat tosi fiksulta tyypiltä. Isot propsit myös siitä, että sun blogi ei oo täynnä mitään yhteistyö krääsäpostauksia koko ajan. Hyvää syksynalkua Tukholmaan! 😊

 • Maiju
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka Natalia! Oon seuraillu sun blogia about parisen vuotta ja on kyllä yks mun lemppreista – oot ihana! Täytin just 22 ja asun Helsingissä. Lukion jälkeen oon pitänyt taukoa opiskeluista ja ollut työelämässä. Nyt ois aika ja hinku jatkaa opiskeluja ja käyn kovaa pohdintaa siitä, että mihin sitä hakisin opiskelemaan ensi keväänä – niin moni asia kiinnostaa. Terveydestä ja hyvinvoinnista muotiin ja sisustamiseen. Hmm. Täytyy myöntää et oon satoja kertoja harkinnu blogin perustamista. Oon vuosikausia seurannu niin monia blogeja ja jokin siinä hommassa kiehtoo ihan hirveästi. Ja oli mulla blogi sen aikaa kun olin aupprina Yhdysvalloissa vuonna 2014, mut en jatkanu sitä enää palattuani takasin Suomeen. Ehkä viel jonain päivänä pääset kurkkii meikänki blogiin. Tämmöne mimmi täällä 😊 Ihanaa syksyä!

 • Iida
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka, olen 22 vuotias nainen ja opiskelen liikuntaa. Oon lukenut sun blogia säännöllisen epäsäännöllisesti ihan alusta asti. Alussa ihastuin sun vaaleaan tukkaan ja rusketukseen, sekä mun mielestä tosi siistiin tyyliin! Sun blogissa pidin siitä, että se sisälsi tavallista arkea koskevia postauksia ja välillä taas oli postauksia esimerkiksi juhlista tai muusta vähän erikoisemmasta! Kiitos että ollaan saatu seurata sun elämää monen vuoden ajan, toivottavasti jaksat postailla vielä pitkään 😊

 • Aisha
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heippa! Oon 22-vuotias nuori nainen pääkaupungiseudulta ja oon seurannut sun blogia nyt pari vuotta. Oon saanut tosi paljon inspiraatiota sun blogista ja sun elämänasenne on mahtava! Sun muutto tukholmaan sai mutkin miettimään muuttamista ulkomaille, pitäähän sitä välillä kurkata mukavuusalueen ulkopuolelle 😊

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon 25-vuotias, asunut nyt vuoden myös Ruotsissa. Elämä osaa yllättää, en nimittäin ikinä ois uskonut löytäväni itseäni Ruotsista pikkukaupungista ja jopa viihtyväni täällä:-) ! Oon lukenut sun blogia jo vuosia. Erityisesti tykkään sun selkeistä kuvista!

 • Iida
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täällä 17-vuotias tyttö pääkaupunkiseudulta! Oon sun blogia jo useemman vuoden lukenu mutta tää taitaa olla eka kerta kun kommentoin sun postaukseen. 😃 Tykkään sun blogista ihan älyttömästi ja on aina kiva lukea sun kuulumisia ja muita postauksia! Kaikkee hyvää sulle ja sun blogille <3

 • Milla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! Olen 29-vuotias perheellinen ja seurannut blogiasi noin kolme vuotta. Blogisi on kehittynyt huimasti eteenpäin ja tykkään seurata postauksiasi. Kuvasi ovat kauniita niinkuin sinäkin. Itse teen todella harvoin vaateostoksia, mutta ihailen sinun tyyliäsi. Se on tyttömäinen, mutta samalla myös aikuismainen. Tykkään myös, kun et ole niin meikattu, vaan sinulla on luonnollinen look. Jatka samaan malliin!

 • Kiia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka Natalia! Täällä sun blogia lukee pian 21-vuotias porilainen tyttö:) Opiskelen Raumalla luokanopettajaksi, kolmas vuosi on juuri startannut. Blogien lukemiseen on aikaa, kun istuu päivittäin bussissa reilut kaksi tuntia, mutta parasta ss on kotisohvalla illalla poikaystävän kainalossa ja ruokaa vieressä! 😃 Vapaa-aika menee kotona chillaillen, salilla ja metsässä lasten hiihtokoulua ohjaamassa. Hirveästi tykkään sun blogista, kuvat on mielestäni parantuneet lähiaikoina hurjasti, siitä pointsit Danielille! Reissupostaukset on ihanimpia, ja myös kamalampia, koska ne nostavat aina omaa reissukuumetta… Ihanaa syksyä teille!:)

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heips, täällä 24 v äiti 2,5 vuotiaalle ja 3 viikkoiselle pojille:) oon lukenut sun blogia monta vuotta, erilaisten elämäntilanteiden takia välillä vähän vähemmän aktiivisesti mutta säännöllisesti oon käynyt silti kurkkimassa:) sun tekstit ja kuvat parantuneet hurjasti! Ja muutenkin ihanan positiivinen ja valoisa blogi:)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana kuulla, että oot seurannut mun blogia jo noin kauan! Toivottavasti pysyt matkassa mukana vielä pitkään 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei Emma ! Tosi kiva että oot saanut musta noin hyvän kuvan tämän blogin kautta 😊 Sekä tietenkin mahtavaa, että oot tykännyt matkapostauksista! Niitä on talvella luvassa taas paljon 😃 Paljon tsemppiä sulle lukioon <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva huomata että täällä on monia jotka on olleet matkassa mukana jo vuosien ajan 😊 Onnea opiskeluihin sekä tulevaisuuteen sulle Emmi! Ja ehkä, toivottavasti joku päivä mullakin on kotona oma koira, jonka kanssa viettää aikaa 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana kuulla, että kehitys näkyy myös sinne ruudun toiselle puolelle sekä tietenkin mun intohimoni tätä blogia kohtaan 😊 Mieletöntä, että oot seuraillut mun blogia melkein alkualkoista. Niistä ajoista on kyllä tultu pitkä matka siihen missä nyt oon 😃 Toivottavasti pysyt lukijana vielä pitkään!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos sulle kommentistasi <3 Niin kiva kuulla, että oot tykkänyt ja mieletön kuulla, että oot seurannut blogiani jo noin kauan 😊 Kiitos vielä ja toivottavasti pysyt lukijana pitkää!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eikä!! Ihan mieletöntä että oot ollut täällä ihan ekasta postauksesta lähtien 😃 En voi uskoa <3 Iso kiitos että oot seurannut blogiani näin pitkään 😊 Mulla on haaveissa lähteä Lappiin joku talvi ja nähdä revontulet. Ollaan itse asiassa Danielin kanssa monta kertaa puhuttu siitä miten olisi mieletön päästä näkemään revontulia talvella =) Ihanaa loppuviikkoa sulle !

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Todella ihana kuulla, että säkin oot seuraillut mua jo noin pitkään ja että tykkäät blogista <3 Terveisiä sinne!

 • s-sofiia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täällä 20v tyttö ja blogiasi oon lukenut miltein alusta asti. Tai no löysin sen silloin kun olit ehkä muutaman kuukauden blogannut ja sitten oli pakko lukea kaikki edellisetkin postaukset 😃 välillä jätän tahallaan kaikkien blogien lukemiset loppuviikkoon niin on kivaa lueskella useampi postaus kerralla. Nykyään se on tosin vaikeampaa kun bloggaaja päivittää usein instaan että uusi postaus blogissa niin on pakko päästä lukemaan! 😊 mutta joo, itse opiskelen tällä hetkellä sekä asun mieheni työn takia Amerikassa osan vuodesta. Varsinkin täällä jenkeissä ollessa on kivaa lukea suomalaisten kirjoittamia blogeja niin auttaa vähän koti-ikävään 😊 kaverit on koittaneet painostaa blogin aloittamiseen tän mun ”erikoisen” elämäntilanteen takia, niin ois heillekin kiva lukea kuulumisiani jenkeistä enemmänkin. Se toteuttamispuoli vaan mietityttää kun en ole aijemmin käyttänyt mitään blogialustaa.

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos ja kiitos sulle kommentista 😊 Paljon tsemppiä lukioon ja ihanaa syksyä!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei Hanna! Todella ihana kuulla, että oot tykännyt 😊 Ja on erityisen kiva kuulla, että oot tykännyt myös videoista sillä mä oon nyt tykästynet ihan älyttömästi tekemään niitä 😃 Onnea viimeisen vuoden opintoihin! Toivottavasti pysyt lukijana vielä pitkään 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva että nyt kuitenkin kommentoit ! Sekä tietenkin kiva kuulla että oot seurannut blogiani noin kauan ja oot tykännyt 😊 Paljon tsemppiä lääkikseen hakemiseen. Aivan varmasti pääset sisään, kun jaksat tehdä töitä sen eteen! Mä pidän sulle peukkuja kun aika koittaa <3 Ihanaa alkanutta syksyä 😊

 • ellu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon marraskuussa 18 vuotta täyttävä turkulainen:) Elämässä lukio on tällä hetkellä ajankohtaisinta, aikaa vievintä ja stressaavinta kirjoitusten takia. Rakastan shoppailua, urheilua ja terveellisten ruokien syömistä:) Vapaa-ajalla olen kavereiden tai poikaystävän kanssa, katson netflixiä tai soitan viulua (mun ainut ”virallinen” harrastus orkesterissa soittaminen). Suuri osa ajasta kuluu myös blogien, youtuben ja snapchatin parissa:D Tubessa en seuraa oikestaan säännöllisesti muita, kuin Ainoa (Uinoaino), Jon Ohlssonia ja Janni Deleriä. Luen säännöllisesti n. 20 blogia mihin kuluukin aika paljon aikaa 😃 Sun blogia oon lukenut jo 3 vuoden ajan. Oon saanut täältä niin paljon hyviä vinkkejä ja muuta, kiitos niistä haha:) Varmaan isoin muutos seuraavaksi tulee olemaan muutto. Pyrin lukion jälkeen opiskelemaan yliopistoon lastentarhanopettajaksi. Tulevaisuus siis aika auki vielä kun ei tiedä tuleeko välivuosi ja pääseekö lukiosta edes kolmessa vuodessa läpi..

 • Noora
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä oon Noora, 19 vuotias. Oon seuraillu sun blogia jo monta vuotta ja aina ilahdun kun uusi postaus ilmestyy! Näin sut joskus itiksen bik bokissa mutta mun näkövamman takia en ollu 100 prosenttisen varma olitko se sä. Varmistin heti kommentoimalla ja kysymällä ja olitko se sinä. Olithan se ollu sinä ja siitä asti oon harmitellu etten ollu vaan rohkee ja tullu moikkaamaan! Mä oon eläny nyt 5kk sairaala elämää kantasolusiirron takia. Syöpää mulla ei ole, vaan vaikea sairaus jonka takia siirto piti tehdä. Onneks nyt saan jo päivisin käydä kotona jos kunto sallii. Pakko sanoo että sun postaukset todellakin saa piristettyä mun päivää, kuten jo sanoin. Jatka samaan malliin, sun blogi on ihana! ♥

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei Roosa! =) Eikä, ihan mielentöntä että oot lähtenyt inttiin. Mulla ei ookaan montaa tyttökaveria jotka olisi intin käyneet! Isot tsempit sulle sinne 😊 Suosittelen tulemaan Tukholmaan, vaikka juuri au pairiksi jos vähään kiinnostaa. Tämä on ihan mieletön kaupunki ja ainakin musta tänne on ollut todella helppo ”sopeutua”. Pitääkin alkaa taas postailemaan enemmän Tukholma juttuja nyt kun taas oon täällä 😊 Aivan ihana kuulla, että oot tykännyt ja kiitos sulle kommentistasi <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana huomata miten täällä on muutamia jotka on seuranneet mua jo ihan alusta lähtien! 😃 On varmasti hauska ollut seurata miten mä ja tämä blogi on tässä vuosien saatossa kasvanut ja muuttunut 😊 Kiva kuitenkin että mielenkiinto on pysnyt yllä näiden kaikkien vuosien ajan. Mulle on aina ollut tärkeää pitää tämä blogi juuri itseni näköisenä! Toivottavasti pysyt Maria matkassa mukana vielä pitkään <3

 • Maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sun blogi on niitä ainoita, joita oikeesti HALUAA seurata, koska kuvat on todella laadukkaita. Mulla oli yhessä vaiheessa todella vaikea sopeutua sun mustiin hiuksiin, koska monet kuvat näytti tosi kovilta, mutta sitten totesin että se on vain hiusväri! Ei saa antaa sen pilata tunnelmaa, nykyään kuvat näyttää todella symppiksiltä, joten mielellään täällä roikkuu mukana:)

 • Sooy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Hauska idea! Täällä seurailee kohta 26v nainen Porista 😊 Seurustelen ja työskentelen vakuutusalalla. Oon seurannut sun blogia parisen vuotta. Valitettavan laiska kommentoimaan, vaikka päivittäin blogeja seurailenkin. Pitäis jotenkin aktivoitua 😃 Oot supernätti ja sulla on tosi kauniita kuvia, kivaa syksyn alkua! 😊

 • Gigi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  I’m a young woman living in NYC, with big business-related dreams and a shoebox-apartment. Currently studying law, doing internships on the side. I’ve been a reader of yours for a few months and I can say I’m extremely happy I found this blog! Your European life seems so different, exotic and intriguing to me

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka Tiia 😊 Paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä. Toivotan kaikkea hyvää teille tulevaisuuteen <3 Ihan mieletöntä, että oot seuraillut myös mua ihan alusta lähtien. Ihana myös kuulla että positiivisuus välittyy myös sinne ruudun toiselle puolelle. Kiitos sulle kommentistasi ja ihanaa viikonloppua 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! On niin palkitsevaa kuulla, että koette blogini kehittyneen viimeisten vuosien aikana. Oon niin kovasti yrittänyt tehdä töitä sen eteen että kuvat olisivat laadukkaita sekä että postausten aiheet olisivat myös sellaisia joita ootte toivoneet 😊 Ihana kuulla, että pidit videosta! Kiitos vielä ja ihanaa viikonloppua sulle Iida =)

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onpas kiva idea! Mäkin oon lukenut sun blogia jo monta vuotta, mutta kommentoitua tulee ihan hävettävän harvoin… Jokainen postaus tulee kyllä luettua, mut kun puhelimella/tabletilla lukee niin komnentoiminen on olevinaan niin hidasta… Oon 23 ja ens viikolla starttaa 5. vuosi Turun yliopistossa, valmistun ens keväänä tai jos keksin jotain kivaa vielä niin kahden vuoden päästä! Kesä on ollut raskas kun oon asunut vanhemmilla miehen ollessa 1000km päässä kesätöissä, mutta maanantaina jatkuu taas se koko kesän odotettu tavallinen arki yhteisessä kodissa!

 • Ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä oon saman ikäinen kuin sä ja Helsingistä 😊 Oltiin samassa työpaikassa joku 3,5 vuotta sitten ja siellä yksi sun kaverisi kertoi, että kirjoitat blogia. Siitä asti oon tätä lukenut, välillä päivittäin ja välillä epäsäännöllisemmin. Opiskelen viidettä vuotta yliopistossa ja tällä hetkellä olen vaihdossa ulkomailla 😊

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Super hauska idea, sai tällasen laiskan kommentoijankin vihdoin vihdoin tänne jotain kirjottamaan! Oon 21-vuotias, alunperin Helsingistä mutta nykyisin asustan Uppsalassa lääkisopintojen takia. En edes muista koska ensimmäistä kertaa sun blogiin päädyin, joskus alkuaikoina kuitenkin ja siitä lähtien oon säännöllisen epäsäännöllisesti käynyt aina lueskelemassa kerralla isomman määrän postauksia. Alkuperäinen kiinnostus on varmaan lähtenyt liikeelle siitä, että mä olin Teresan kanssa samalla luokalla peruskoulussa ja sun blogi kenties tuli silloin jotain kautta esille 😃 Ihanaa viikonloppua!

 • Pauliina Milla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  24v nuori nainen Pohjanmaalta 😊 Oon valmistunu viime jouluna sairaanhoitajaksi eli tällä hetkellä vaan töissä 😊 Ja en tarkalleen tiiä kauanko oon seurannu sun blogia, mutta varmaan äkkiseltään ainakin 2v? 😃 Voi olla että kauemminkin, musta tuntuu että täällä tää aika menee tosi äkkiä 😃

Post A Comment