Natalia Oona | LET’S GO TO THE BEACH
902
post-template-default,single,single-post,postid-902,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

LET’S GO TO THE BEACH

bikinis

Kaikki linkit mainoslinkkejä/ All links adlinks

Black bikini top here, bottom here / White swimsuit here / Blue and white bikini top here, bottom here 

Colourful bikini top here, bottom here / Apricot bikini top here, bottom here /  Swimsuit here 

3 FOR 2 ON ALL THE SWIMWEAR! USE THE CODE SWIM3FOR2

Mä oon usein vähän huono ostamaan bikineitä. Sitä ei aina tiedä pääseekö esimerkiksi Suomessa edes käyttämään bikineitä niin ei niitä sitten tuu ostettua kuin oikeastaan silloin kun tietää, että on jokin reissu tiedossa. Tänä kesänä säät on kuitenkin olleet niin mielettömät että mäkin oon parit kerrat ottanut aurinkoa parvekkeella. Mulla on todellakin tarve muutamille uusille bikineille, joten päätin käyttää hyödykseni tuota Nellyn koodia jolla saa kolmet bikinit kahden hinnalla. Ajattelin myös vinkata teille tästä, jos sieltä löytyy muita jotka kaipaavat myös uusia bikineitä kesää varten. Tässä näkyisi mun suosikkejani. Osaatteko arvata mitkä noista tilasin itselleni?

I’m often really bad at being bikinis. Mostly because you never know if you’ll be able to wear bikinis for example in Finland. I usually only buy bikinis when I know that I’ll be traveling somewhere. But this summer the weather has been so amazing that I’ve also been tanning at our balcony. I really need some new bikinis so I decided to use also Nellys code. With the code you’ll get three swimwear for the price of 2. I thought to share this with you since I thought you might also need new bikinis for the summer. Here would be some of my favourites. Can you guess which ones I order for me?

6 Comments
 • CMK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ajattelin tilata Zarasta sellaiset mustat sandaalit kun sulla oli pari postausta sitten jalassa kun näyttivät niin kivoilta, mutta vastaavatko ihan hyvin kokoaan? Jos normaalisti on 37 niin kannattaako ottaa sitten se vaan:)?

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Joo mulla on yleensä melkein kaikissa kengissä myös 37 ja ostin sandaalit myös koossa 37 😊 Eli aika normaalia kokoa ovat ainakin mun mielestä!

 • Lena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei Natalia,kiva postaus ja natteja uikkareita.Mahan tarviin noita biksuja taalla lahes vuoden ympari joten aina jos nakee jonkun kivan,se on pakko saada.Mun mielesta sulle sopisi se eka musta ja sen alla olevat multi-print bikini. Sun upeella vartalolla kylla voi ostaa kaikki joista laitoit kuvat, varmasti sulle sopisi ihan jokainen niista! Aurinkoiset terveiset USAsta!

 • Myy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä näkisin sun päällä ylärivin biksut, ainakin ekat mustat ja toiset valkoiset. 😊

 • Jatta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Pakko kysyy minkä merkkinen se sun tummempi, vähän ruskeaan vivahtava huulipuna on? Ihan täydellisen sävyinen!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Se on Kylie Jennerin lip kit sävyssä Dolce K =) Mustakin se on ihan täydellinen sävy!

Post A Comment