Natalia Oona | LOHI-HERKKUSIENIPASTA
690
post-template-default,single,single-post,postid-690,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

LOHI-HERKKUSIENIPASTA

Pitkästa aikaa olis arkisen reseptipostauksen vuoro. Kesänä aikana reissussa mulla oli niin ikävä päästä itse laittamaan ruokaa ja ihan tavallista kotiruokaa. Joku ihmetteli jossain postauksessa, että miksi syötiin Rodoksella aina ulkona. Rehellisesti siksi, koska ulkona syöminen tuli lopulta edullisemmaksi kuin että oltaisiin joka päivä tehty itse päivällinen. Rodoksen kaupungissa ei oo kuin pieniä supermarketteja, joissa esimerkiksi kaikki jogurtit sun muut tarvikkeet on aika tyyriitä. Eikä sieltä ollut edes mahdollista ostaa ihan kaikkia ruuanlaittoon tarvittavia aineksia. Meidän olisi pitänyt lähteä bussilla pidemmälle kunnon ruokakauppaan, jossa ihan paikalliset käy. Ja sen lisäksi meidän apartmentissa ei ollut kunnon veitsiä, hella oli todella huono yms. Moni on juuri kysellyt noista apartmenteista niin sellaiseen mennessä kannattaa ottaa nuokin asiat huomioon. Siellä ei luultavasti ole mitään, oikeasti mitään välineitä ja hellat on pienet sekä todella huonot.

Joka tapauksessa muutama päivä sitten tein kotona niin herkullisen lohi-herkkusienipastan, että mun oli pakko jakaa tämä resepti teidänkin kanssa. Ja muutama ehtikin jo toivoa että täällä blogissa näkyisi taas enemmän näitä tavallisia ruokapostauksia aina silloin tällöin.

Tarvitset:

300g kirjolohisuikaleita

200g herkkusieniä

1 sipuli

kourallinen babypinaattia 

1 dl ruohosipulia

1 prk kolmen juuston ruokakerma

1 rkl sitruunamehua

parmesaanijuustoa

spagetti

Pilko sipuli ja herkkusienet. Tämän jälkeen hienonna ruohosipuli sekä pinaatti. Paista pannulla sipuli, herkkusienet ja kirjolohisuikaleet kypsiksi. Lisää sekaan pinaatti sekä ruohosipuli. Kaada joukkoon ruokakerma sekä sitruunamehu. Anna kastikkeen kuumentua ja voit halutessasi lisätä vielä mustapippuria antamaan makua. Keitä spagetti! Tarjoile parmesaanijuuston kera.

Super helppo, nopea sekä maukas ruoka arkeen! Tämä on tällä hetkellä yksi mun suosikeistani.

Hyvää ruokahalua!

No Comments

Post A Comment