Natalia Oona | L’OREAL MAKE UP GENIUS
619
post-template-default,single,single-post,postid-619,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

L’OREAL MAKE UP GENIUS

Kaupallinen yhteistyö toteutettu yhteistyössä L’orealin kanssa

Pari viikkoa sitten L’oreal julkaisi uuden meikkiapplikaation nimeltään Makeup Genius.  Pääsin mukaan lanseeraus-tilaisuuteen ja kokeilemaan sovellusta heti ensimmäisten joukossa. Meidän ensireaktiot kuvattiin videolle, jonka löydätte tuolta postauksen lopusta.

Mä en rehellisesti tiennyt oikein mitä odottaa eli vähän jännityksellä testasin sovellusta silloin ensimmäistä kertaa. Ja vitsit miten yllättynyt olin! Ihan mieletön. Aluksi vaan skannaat omat kasvosi sovellukseen, jonka jälkeen voit valita monista lookeista millaisen meikin haluat. Meikit näkyvät kameralla kasvoillasi, voit heilutella päätä, ilmeillä ja meikit pysyvät. Todella aidon tuntuinen siis!

 

Sovelluksesta löytyy paljon erilaisia meikkejä. Mä harvemmin käytän esimerkiksi kovin tummia silmämeikkejä tai värejä huulissa. Eipä niitä oo ikinä sitten oikein tullut edes sen kummemmin kokeiltua. Tällä sovelluksella on kuitenkin niin helppo kokeilla erilaisia meikkejä, valitsee vaan minkä meikin haluaa ja meikki näkyy heti aidon näköisenä kasvoilla. Nyt kun oon kunnolla päässyt näkemään miten erilaiset meikit sopii mulle niin on ehdottomasti alettava oikeastikin kokeilemaan kaikkia erilaisia juttuja meikissä. Oon niin innoissani tästä, tällä on niin helppo leikkiä ja kokeilla uusia meikkejä joita ei välttämättä muuten tulisi kokeiltua.

Tässä tulisi pari erilaista meikkiä. Oikeasti mulla on kasvoilla vaan meikkivoidetta, kulmat laitettu ja ripsiväriä. Poskipunat, aurinkopuuteri, huulipunat ja rajaukset on siis tuolla sovelluksella laitettu! 

Tässä tulisi vielä video meidän ensireaktioista. Ootteko te ehtineet jo kokeilemaan tätä? Jos ootte niin mitä tykkäsitte? 

No Comments

Post A Comment