Natalia Oona | ME MUUTETAAN! FIILIKSIÄ TULEVASTA REMPASTA
8776
post-template-default,single,single-post,postid-8776,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

ME MUUTETAAN! FIILIKSIÄ TULEVASTA REMPASTA

Isoja uutisia, meillä on tosiaan joulukuun alussa muutto edessä. Ollaan jo muutaman viikon ajan tiedetty ja yhdessä Instagram tarinassa oonkin tästä aikasemmin jo maininnut, mutta tänään vihdoin kaikki nimet on papereissa. Nyt voi siis virallisesti hehkuttaa meidän tulevaa muuttoa. Tuntuu ihan mielettömältä muuttaa vuokralta omistusasuntoon ja ennen kaikkea päästä laittamaan koti just oman näköiseksi.

Alunperin kun alettiin viime heinäkuussa ettimään kämppää oli tarkoituksena löytää kohde johon vois vaan suoraan muuttaa sisään. Mistään ei kuitenkaan tuntunu löytyvän sellaista kohdetta, joka olis täyttäny kaikki kriteerit. Jos asunto oli muuten kiva niin joku muu asia mättäsi, kuten vaikka parin vuoden sisään tuleva putkiremppa. Kuukaus sitten kuitenkin tuli vastaan kohde joka oli kaikin puolin ihan täydellinen. Huippusijainti ihan Helsingin keskustan sydämessä, juuri sopivan kokoinen kaksio meille ja vielä saunalla! Ei voinut muuta kuin tarttua tilaisuuteen. Kohde kuitenkin vaatii pientä pintaremonttia, jotta saadaan siitä omannäköinen. Eikä voitais olla tyytyväisempiä päätökseen ostaa kohde jossa päästään vähän remppaamaan, vaikka tietty vähän jännittää!

Suunnitelmissa on laittaa keittiö uusiksi, vaihtaa lattiat, maalata ja sen sellaista. Ei siis mitään kovin isoa, mutta yllättävän paljon hommaa tostakin tulee. Oon viime viikot ihan innoissani käynyt eri vaihtoehtoja läpi ja nyt alkaa suunnitelma olemaan aika selvillä! Tarkoituksena on tehdä kodista klassinen ja käyttää hyviä materiaaleja, jotka kestävät. Tuun varmasti tekemään remonteista postauksia ja laitan teille heti ensi viikolla vähän omaa moodboradiani jakoon niin pääsette fiilistelmään myös vähän millaista tyyliä ollaan hakemassa.

Täällä ollaan siis ihan onnen kukkuloilla ja todella innoissaan tulevasta kuukaudesta!

6 Comments
 • Roosa
  Posted at 13:53h, 18 lokakuun Vastaa

  Oi kuulostaa ihanalta! Onnea! En malta odottaa remppa/sisustuspostauksia 🙂

  Ostitteko puoliksi sun poikaystävän kanssa? Otitteko molemmat omat lainat?

  • Natalia
   Posted at 14:13h, 18 lokakuun Vastaa

   Kiitos paljon 🙂 Mäkään en malta odottaa rempan alkua!

 • C
  Posted at 14:18h, 18 lokakuun Vastaa

  Onnea! Ja tsemppiä remonttiin 🙂

  • Natalia
   Posted at 14:20h, 18 lokakuun Vastaa

   Kiitos kovasti :)!

 • L
  Posted at 15:33h, 18 lokakuun Vastaa

  Mitä kautta löysitte asunnon? täällä myös kuumeisesti etsitty kaksiota ja tuntuu olevan niin kiven alla.

  Onnea uuteen kotiin 🙂

  • Natalia
   Posted at 12:16h, 20 lokakuun Vastaa

   Löydettiin ihan vaan Etuoven ja Oikeotien kautta 🙂 Pidettiin molemmissa asuntovahteja päällä! Kiitos paljon ja tsemppiä etsintään 🙂

Post A Comment