Natalia Oona | MITEN MEILLÄ SUJUU ARKI KOTONA?
9278
post-template-default,single,single-post,postid-9278,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

MITEN MEILLÄ SUJUU ARKI KOTONA?

Mekko Reserved (saatu) / Takki Mohito / Kengät Balenciaga / Aurinkolasit Gucci 

Niin kuin monen muun niin myös meidän arkeen tuli maaliskuun alussa aika iso muutos, kun poikaystäväni siirtyi tekemään töitä kotoa käsin. On tosi kiva, että ollaan saatu viettää niin aikaa yhdessä, mutta samaan aikaan siinä, että molemmat tekee kotoa töitä on omat haasteensa. Vaikka teen normaalisitkin töitä kotoa käsin niin kyllä silti mun arki on näyttänyt viime kuukausina aika erilaiselta mitä normaalisti. Nyt ei oo yksin puurtamisen vastapainona samanlaista aktiivista kuvailua kavereiden tai kollegoiden kanssa, tapaamisia tai pr-tapahtumia, joita oon erityisesti huomannut ikävöiväni. On myös jotenki erilaista puuhastella ja kuvata, kun on kotona ihan yksin. Jotenkin mä nautin siitä, kun saan olla yleensä kotona päivät ihan rauhassa tekemässä omia juttujani. Viimeset kuukaudet on pitänyt erikseen aamusta käydä läpi että mihin aikaan toisella on puheluita. Monta kertaa on käynyt niin että oon alkanut kuvaamaan jotain storeja ja joutunutkin jättämään kesken, kun toisella on alkanut palaveri. Välillä siis käy raskaaks kun toisella on palaveria palaverin perään ja sit joutuu hiipparoimaan täällä ettei häiritsis.. Meillähän ei oo olkkarin ja makkarin välillä muuta kuin tuo lasinen liukuovi niin ei saa mitenkään eristäydyttyä toiseen huoneeseen, että ei äänet häiritsis.

Pitää kuitenkin olla iloinen siitä, että vaikka ollaan täällä 24/7 yhdessä niin meillä on mennyt tosi kivasti eikä oo tullut mitään sen erikoisempia kriisejä, vaikka tottakai toinen saattaakin ärsyttää välillä vähän tavallista enemmän. Oon tosi iloinen siitä, että viihdytään toistemme seurassa niin hyvin.

Miten teillä, ootteko olleet kotona eristyksissä yksin vai yhdessä? Jos yhdessä niin tekeekö teillä molemmat hommia etänä?

Kuvat: Janina Havia

4 Comments
 • Life with Satu
  Posted at 16:48h, 24 toukokuun Vastaa

  Täällä tehdään molemmat hommia etänä, hyvät ja huonot puolensa kyllä. Aika nopeasti se kuitenkin alkoi lutviutumaan niin, että opittiin toisen päivärutiinit ja mietittiin miten saada palaverit pidettyä niin ettei samassa huoneessa huudeta molemmat.

  • Natalia
   Posted at 10:43h, 25 toukokuun Vastaa

   Onpa kiva kuulla, että teillä meni noin näppärästi 🙂 Ihanaa alkanutta viikkoa!

 • H
  Posted at 20:34h, 25 toukokuun Vastaa

  Heips! Onkohan tota mekkoa myynnissä missä?

  • Natalia
   Posted at 21:02h, 25 toukokuun Vastaa

   Reservedissä! On vaan ainakin tällä hetkellä loppuunmyyty :/

Post A Comment