Natalia Oona | NOT THAT GOOD MONDAY BUT A BETTER TUESDAY
901
post-template-default,single,single-post,postid-901,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

NOT THAT GOOD MONDAY BUT A BETTER TUESDAY

tiistai

Nyt hymyilyttää sillä mulla on vihdoin uusi läppäri sylissä. Oon tuskaillut mun vanhan Macbook Proni kanssa rehellisesti viimeisen vuoden. Se on käynyt niin hitaalla, että oon saanut muutat (kymmenet) kerrat laskea yhdestä kymmeneen. Varsinkin mulle joka tekee kaikki työnsä koneella, voitte kuvitella miten paljon lisätunteja ja tuskaa on aiheuttanut työskennellä koneella joka jumittaa koko ajan ja parhaimmillaan sammuu kesken kaiken tallentamatta mitään. Sekä jokaisella avauskerralla sain jännittää, että aukeaako kone ollenkaan vaan pääsenkö katselemaan sitä vilkkuvaa kysymysmerkkiä.

Nyt tuntuu siis ihan mielettömältä käyttää konetta joka toimii kuin unelma.

Yes I’m smiling now because I’m sitting here with my new laptop. I’ve had so many problems with my old Macbook Pro that it’s really has been a pain to work with it. I’ve had to count from one to ten couple (of hundred) times. It’s hard if your computer doesn’t work as it should especially if you do all your work with it. You can’t imagine how many extra hours I’ve had to work because of that. Mostly my computer was just being super slow, freezing still and shutting down all the sudden. And overtime I opened it I grossed my fingers that it opens up normally and doesn’t start flashing a question mark. 

So it feels so amazing now to work with a computer that actually works. 

tiistai2

tiistai3

tiistai5

tiistai4

tiistai6

tiistai7

Dress H&M / Shoes and jacket Zara / Sunglasses and bag Celine

Eilen ei hymyilyttänyt yhtä paljon, sillä me oltiin Lindan kanssa kuvailemassa vähän materiaalia varastoon ja onnistuin kadottamaan muistikorttini. Kuvattiin Lindan kameralla ja mun kuvia varten luonnollisesti laitoin oman muistikorttini sinne sisälle. Viimeisten kuvien jälkeen nakkasin kortin laukkuuni ja no kotona sitä ei enää löytynyt mistään. Käänsin kaikki mahdolliset taskut läpi pariinkin kertaan, mutta ei. En ymmärrä mihin ihmeeseen se on joutunut. Arvatkaa paljonko harmittaa, sillä siellä oli kasa todella kivoja kuvia muutamaankin postaukseen.. Sinne meni sitten ne kuvat.

8 Comments
 • Tilda
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ensinäkin, vitsi miten hyvältä näytät näissä kuvissa!! Huh. Mulla on käyny samallalailla, mut muistitikun kans, enkä ois koskaan uskonu et se enää löytyy. Mutta kyllä, vuoden kadoksissa olen jälkeen huomasin sen laukun sisävuoren sisältä?!? Se oli luiskahtanu revenneestä saumasta ja karannu laukun sisävuoren ”sisälle”. Jaoin tän sulle, jos sulle ois voinu millään käydä näin ja se löytyiski samasta paikkaa!

 • Suvi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä taas löysin just kameralaukusta jotain pieniä juttuja mitä en tosiaan muistanut laittaneeni sinne 😃 Hmm se voi kyllä olla missä vaan vaatteiden taskut sohvan alla välissä..:o millanen on uus kone?merkki malli?

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos paljon 😊 Eikä, mutta kiva että sun korttisi kuitenkin lopulta löytyi ! Mä oon kolunnut ihan kaikki mahdolliset taskut ja saumat laukustani ja sen on pakko ollut tippua matkalla tai jotain.. 😟 Kiitos kuitenkin vinkistä!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ei se voinut olla oikein muualla kuin laukussani jonka oon käynyt läpi aivan täysin muutamaankin kertaan :/ Laitoin muistikortin laukkuun, kotona laskin laukun maahan ja sen jälkeen olin kaivamassa muistikorttia sieltä ja se ei siellä ollut! Sen on siis pakko ollut tippua tai jotain.. Ostin Macbook Airin 13 tuumaisella näytöllä 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi ei! Tiedän ton fiiliksen niin hyvin.. Sitä oikeasti on ihan unohtanut miltä tuntuu tehdä hommia koneelta joka toimii kunnolla 😃 Tuntuu ihan luksukselta, kun kone ei jumita tai töki ollenkaan! Ja kiitos paljon 😊

 • Alexa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Iha-na kuva tuo hammashymy!!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos 😊

 • Nina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eikö sulla ollut se Asuksen läppäri käytössä josta kirjoitit syksyllä?

Post A Comment