Natalia Oona | SUNSET SAIL
223
post-template-default,single,single-post,postid-223,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

SUNSET SAIL

Palasimme tänään illalla Key Westin matkaltamme takaisin tänne Fort Lauderdaleen ja nyt oli sitten luvassa muutamat postaukset tuolta. Meillä oli aivan älyttömän kivat kaksi päivää! Omasta mielestäni Key West oli aivan ihana paikka ja ensi kerralla voisin hyvin viettää tuolla muutaman päivän pidempään. Eilen illalla vanhempani olivat varanneet meille tuollaisen Sunset seil purjehdusreissu, joka kesti kaksi tuntia. Purjehdimme satamasta merelle jossa kiertelimme hetken ja sen jälkeen ihastelimme aivan upeaa auringon laskua tuolla merellä. Minusta tuo oli todella kiva kokemus ja jos olette Key Westissä niin suosittelen ehdottomasti teitä menemään vastaavanlaiselle purjehdukselle. 


En ole ennen nähnyt vastaavanlailla auringon laskua kuin eilen. Oli ihana katsella, kun taivas muuttui aivan oranssiksi ja nähdä miten aurinko painui alas horisonttiin. 

Ja terveisiä vielä ihanalle lukijalleni, joka tulit moikkaamaan! Mukavaa loppulomaa sinulle 🙂 


No Comments

Post A Comment