Natalia Oona | THE NEW NUDE LOOK
846
post-template-default,single,single-post,postid-846,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

THE NEW NUDE LOOK

Postaus toteutettu  Max Factorin kanssa yhteistyössä

IMG_4294

Viime viikolla jaoin teille videon jossa Marina Lavenius näytti miten tehdään täydellinen The New Nude -meikkilook. Itse tykkäsin kyseisestä meikistä kovasi, niin kuin oon tainnut tykätä oikeastaan kaikista näistä tämän yhteistyön merkeissä luoduista lookeista. On aina niin kiva kun ammattilainen on suunnitellut ja tekee meikin, jolloin lopputuloksesta saa itsekin uusia ideoita joita jatkossa voi kokeilla. Jos ette ole vielä tuota videota nähneet niin voitte käydä kurkkaamassa sen tästä.

Mä lähdin luomaan sellaista meikkiä joka sopii hyvin oikeastaan arjen kaikkiin tilanteisiin. Meikki hyvällä pohjalla, vähän väriä luomiin sekä huuliin. Ihan sellaista normaalia nude -lookia en nyt siis lähtenyt hakemaan. Vaan juuri nimenmukaisesti jotain vähän uutta!

IMG_4282

IMG_4292

Pohjaan käytin mun pidempi aikaista suosikkiani eli Max Factorin Facefinity primeria. Tuolla pohjasta saa mielettömän tasaisen sekä kestävän. Sen jälkeen kun sain käyttööni tuon niin en oo edes harkinnut muita pohjustustuotteita, koska tuo on ollut juuri täydellinen. Ei myöskään liian paksu eikä liian kevyt. Meikkivoiteena mulla oli tähän Facefinity All Day Flawless 3 in 1 meikkivoide, joka siis nimensä mukaisesti pysyy hyvin kasvoilla koko päivän ja antaa peittävän lopputuloksen. Meikkivoide on myös kevyt, mutta jos haluaa vielä lisää peittävyyttä niin sitä voi helposti myös vähän kerrostaa niin kuin mä esimerkiksi teen jos haluan vielä peittävämmän pohjan.

Sen lisäksi erikoismaininta Max Factorin huulikiilloista joita oon viime aikoina käyttänyt todella paljon. Mulla on ollut aina vähän kausia mitä huulikiiltoihin tulee, mutta aina keväisin ja kesäisin ne musta sellaisia joita on ihana ja helppo sipaista huulille. Kun taas yleensä talvisin oon suosinut enemmän mattapintaa. Max Factorin Colour Elixir Gloss antaa kiiltoa, eikä kuitenkaan jätä huulia tahmeiksi. Samalla huulista tulee myös ihanan pehmeät! Näitä löytyy myös kaikissa upeissa sävyissä.

IMG_4298

Tässä tulisi siis mun tutoriaalini tästä lookista. Toivottavasti pidätte! Kaikki videolla näkyvät tuotteet voitte ostaa tästä.

[youtube width=”1000″ height=”600″]https://youtu.be/sF7_DQqlA1U[/youtube]

5 Comments
 • Iina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi kiva meikki ja ihana paita sulla videolla!

 • Annika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En löytänyt sitä huulipunan sävyä, jota lupailit kertoa :/ Missasinko sen vaan vai unohditko mainita 😃

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva että pidit ja kiitos 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pahoittelut että se puuttuu tuosta postauksesta! Huulipuna on tosiaan sävyä ”Evermore Lush” =)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Se on Gina Tricotista, ihan hiljattain ostettu! Mulla ei valitettavasti oo siihen mitään linkkiä :/

Post A Comment