Natalia Oona | VIIKONLOPUN & SYKSYN SUUNNITELMAT
8509
post-template-default,single,single-post,postid-8509,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

VIIKONLOPUN & SYKSYN SUUNNITELMAT

Oon oikeestaan tosi iloinen, että syksy alkaa tehdä tuloaan. Kesällä on tullut tehtyä taas tosi paljon kaikkea niin ihana syksyn myötä taas palata arkeen ja ruutiineihin. Tänä viikonloppuna meillä on vielä kahdet valmistujaiset juhlittavana. Toisissa niistä vietetään samalla myös kihlajaisia eli aivan ihanat juhlat tiedossa 🙂 Tänään mennään pitkästä aikaa poikaystäväni vanhemmille syömään, kun yleenshän me käydää siellä joka perjantai syömässä. Nyt kesällä on ollut niin paljon menoja niin ei ollakaan moneen viikkoon oltu siellä!

Ens viikonloppuna oon menossa ainakin perjantaina Flowhun! Täähän on mun eka kerta siellä, joten oon tosi innoissani. Vähän puskee kyllä nyt jo asukriisiä päälle 😀 Varsinkin kun en ton ekohaasteen vuoksi voi ostaa mitään uutta, mitä ehkä normaalisti tekisin tollaisten festareiden kohdalla. Harkitsen vielä myös jos pitäis ostaa vielä sunnuntaille lippu.. Sunnuntai on kuulemma tosi hauska päivä siellä, joten olis kiva mennä, mut toisaalta ehkä yks päivä riittää.

Alunperin meillä oli tarkotus mennä myös Blockfesteille yheks päiväks, mutta päätettiin tänä vuonna skipata se.

Mitä syksyn suunnitelmiin tulee niin mulla ei oo oikeestaan mitään suunnitelmia. Tarkoituksena on tehä paljon töitä ja treenata 🙂 Lähetin myös toissapäivänä hakemuksen yhteen treeniryhmään, joka alkais syyskuun lopussa ja kestäis 10 viikkoa. Olis niin hauska ottaa syksylle kunnon kuntokuuri. Jos ton sais vedettyä niin ajateltiin että sen jälkeen olis kiva lähteä joulukuun alussa käymään Englanissa moikkaamassa ensin mun siskoa ja sitten vielä viettää viikonloppu Lontoossa moikkaamassa kavereita jotka opiskelee siellä. Mut voi hyvin olla että mun hakemusta tohon treeniryhmään ei valita niin ehkä sitten tehdään toi Englanninmatka jo aikaisemmin. Toi kaikki nyt on vielä aivan suunnittelun tasolla 🙂

Mitään muita reissuja mulla ei nyt näillä näkymin oo syksylle tiedossa, enkä usko että tuleekaan (ellei nyt jotain työjuttuja oo).

Sekä tietenkin toivottais että nyt syksyn aikana löydettäis asunto ja päästäis muuttamaan. Sehän vie sitten myös paljon aikaa kun pääsis laittamaan uutta kotia.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille 🙂

Kuvat: Janina Havia

10 Comments
 • ida ihana
  Posted at 17:24h, 03 elokuun Vastaa

  Meillä oli ihana yhteinen neljä viikon loma poikaystäväni kanssa <3 Mutta mulla on ihan samat fiilikset, eli loman jälkeen on ihana palata arkeen ja rutiineihin 🙂
  Pakko muuten kommentoida, että toi sun mekko on ihana -ja miten kivasti sitä pystyy näin syksyn lähestyessä käyttää myös tuon neuleen kanssa!<3
  Kivaa viikonloppua ja alkavaa arkea!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista

  • Natalia
   Posted at 14:30h, 06 elokuun Vastaa

   Oi ihanaa, että pystyitte molemmat pitämään loman samaan aikaan <3 Kiitos paljon ja oikein ihanaa viikkoa myös sulle 🙂

 • Minna A
  Posted at 08:58h, 05 elokuun Vastaa

  Mistä sun mekko on? Se on kaunis!

  • Natalia
   Posted at 14:31h, 06 elokuun Vastaa

   BikBokista, mut toi on jo yli vuoden vanha niin tuskin löytyy enää! Kiitos 🙂

 • Elli
  Posted at 16:41h, 05 elokuun Vastaa

  Syyssuunnitelmasi kuulostavat hyvältä! Saanko muuten udella, että haitko keväällä johonkin kouluun? Tai oletko muuten miettinyt jotain opintoja? Muistaakseni sinua kiinnosti joskus juridiikka, kiinnostaako enää? Tai mietityttääkö sinua se, että tarvitsisitko turvaverkon varmuuden vuoksi? Mielestäni on kiintoisaa nähdä, miltä sosiaalisen median sisällöntuottaminen näyttää vaikka silloin, kun te olette 50-70 vuotiaita.

  Itse olen hieman käännekohdassa elämässäni, ja mietin opiskelemaan menemistä näin vähän ”vanhemmalla” iällä, olen 28-vuotias. Olisi mielenkiintoista lukea sinun ajatuksiasi opintoihin liittyen. Mikäli tämä kommentti on liian yksityinen, niin ei haittaa yhtään jos jätät julkaisematta :)!

  • Natalia
   Posted at 14:49h, 06 elokuun Vastaa

   En oo hakenut moneen vuoteen mihinkään kouluun. Oikis ei kiinnosta enää ollenkaan, oon aikaisemmin kertonut että jälkikäteen ymmärsin hakeneeni sinne vääristä syistä ja aika kovan painostuksen alla. Tällä hetkllä oon tosi tyytyvyäinen että saan tehdä työtä jota rakastan ja josta nautin, enkä oo suunnitellut hakevani mihinkään kouluun 🙂 Jos jossain vaiheessa tulee vastaan sellainen koulutus, joka kiinnostaa niin sit tietty lähden mielelläni opiskelemaan.

   Mitä noihin turvaverkkoihin tulee niin toki koulutus on tosi hyvä sellainen, mutta ei kuitenkaan sekään aina takaa turvaa tulevaisuuden suhteen. Niin kuin ei mikään elämässä! Ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu. Kuka meistä voi jäädä periaatteessa milloin vaan ilman työpaikkaa. Sosiaalisessa mediassa on tietenkin se hyvä, että mulla on useita eri asiakkaita. En oo siis kiinni täysin yhdessä jutussa vaan pääsen tekemään tosi monipuolisesti erilaisakin projekteja 🙂 Siinä mielessä mulla on enemmän turvaverkkoa kuin monilla muilla.

   • Elli
    Posted at 09:31h, 08 elokuun Vastaa

    Kiitos vastauksista, tosi mielenkiintoisia pointteja 🙂 En tullut ajatelleeksikaan, että sinullahan on jo erittäin hyvät verkostot ja kontaktit nykyisen työsi kautta, mikä varmasti on eduksi mahdollisessa tulevassa työnhaussa.

 • xod
  Posted at 21:31h, 05 elokuun Vastaa

  Mikä/millanen toi treeniryhmä on? 🙂
  Ihana asu!

  • Natalia
   Posted at 14:41h, 06 elokuun Vastaa

   Sellanen Core-treeniryhmä johon kuka tahansa siis voi hakea mukaan 🙂 Siihen valitaan 10 miestä ja 10 naista. Treenit on 10 viikon ajan neljä kertaa viikossa 🙂 Kiitos!

 • xod
  Posted at 21:32h, 05 elokuun Vastaa

  Ainiin ja olis kiva nähdä/kuulla millaista asuntoa etitte! Kriteerejä, tyyli, alue yms. Ja miksei jotain mood boardiakin siitä 🙂

Post A Comment