Natalia Oona | WE LOVE BROWS
599
post-template-default,single,single-post,postid-599,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

WE LOVE BROWS

Postaus toteutettu yhteistyössä L’orealin kanssa.

Viime aikoina kulmakarvoista on puhuttu paljon, sekä kulmat ovat näkyneet vahvasti viime aikojen trendeissä. Erityisesti paksut ja tuuheat kulmat ovat olleet muodissa. Mulle oli aluksi vähän hankaluuksia opetella laittamaan kulmani juuri sellaiseksi kuin haluan. Sen jälkeen kun löysin hyvät tuotteet niin onnistuminen on ollut niin paljon helpompaa!

 L’orealilta löytyykin kolme tuotetta, joilla onnistut varmasti luomaan juuri sellaiset kulmat kuin haluat. Kulmakynä, kulmageeli sekä kulmapaletti, josta löytyy mukana kaikki tarvittavat välineet. Pääsin kokeilemaan näitä tuotteita ja luomaan niillä kolme erilaista lookia. Kerron teille L’orealin sivuilla miten tein itselleni luonnolliset, tummat ja klassiset kulmat heidän tuotteitaan käyttäen. Käy siis katsomassa nämä lookit täältä ! Sivuilta löytyy muutenkin paljon vinkkejä kulmien laittoon sekä arvosteluita tuotteista. Suosittelen kurkkaamaan!

No Comments

Post A Comment