Natalia Oona | WEDNESDAY’S OUTFIT
244
post-template-default,single,single-post,postid-244,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

WEDNESDAY’S OUTFIT

Neule & Kengät H&M / Housut Dr Denim / Huivi Cubus / Aurinkolasit Ray Ban


Aurinkoista perjantaita ! Mulla on ollut tänään heti aamusta todella energinen olo. Johtuu varmaankin siitä, että vihdoin on perjantai ja viikonloppu edessä. Ja tuolla aivan mahtavalla säällä on myös varmasti osuutensa asiaan. Ajattelin jakaa teille muutaman asu -kuvan keskiviikkoisesta asustani. Olen tällä hetkellä todella tykästynyt noihin kenkiin! Niillä saa kivasti piristettyä ihan tavallistakin arkiasua. Ja en maltakaan odottaa, että pääsen yhdistelemään noita kenkiä muihinkin asuihin. 
 
Nyt kuitenkin kipaisen äkkiä suihkuun ja sen jälkeen lähden tapaamaan kavereitani! Lauantaina sitten lähdemmekin kavereidemme kanssa ulos juhlimaan. Todella kiva viikonloppu siis tiedossa! Mitä suunnitelmia teillä on viikonlopulle?
 
PS. Vinkkauksena, että kaverini on tällä hetkellä myymässä Louis Vuittonin Neverfull PM laukkuaan! Jos joku teistä olisi kiinnostunut niin laukkua pääsette kurkkaamaan tästä. Toivottavasti laukku löytäisi itselleen uuden omistajan !
 
Mukavaa päivää kaikille 
No Comments

Post A Comment