Natalia Oona | WHAT HAVE I BEEN UP TO LATELY?
872
post-template-default,single,single-post,postid-872,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

WHAT HAVE I BEEN UP TO LATELY?

2

Ensimmäisenä tulisi ravintolavinkkaus Tukholmaan suuntaville. Nimittäin Bird niminen ravintola, joka löytyy osoitteesta Regeringsgatan 89 ! Söin siellä elämäni parhaat sienitacot, valkosipulitahna bataatin sekä maissintähkät. Paikka on aika pieni ja pöytää sai odotella hetken, mutta ruoka oli niin mielettömän hyvää että..  Tuolla on ehdottomasti käytävä pian uudestaan!

Sen lisäksi olin hiljatain käymällä Soft Goatilla ja sain valita mukaani muutaman ihanan jutun, joista ensimmäinen näkyikin jo edellisessä postauksessa. Sekä vähän maisemakuvaa ihanasta Tukholmasta. En vieläkään voi uskoa, että täällä mä oikeasti asustelen.

First I have a amazing restaurant tip for you guys incase you are coming to Stockholm. The restaurant is called Bird and you can find it at Regeringsgatan 89! I ate the best mushrooms tacos, sweet potato with garlic sauce and corncobs of my life there. We had to wait for a table for a while but the food was so good.. I really want to go there soon again!

Besides that I visited Soft Goats shop last week and I got to pick few things from there. The first piece you saw in my last outfit post. And a picture from beautiful Stockholm. I still sometimes can’t believe that I actually live here.

1

Perjantaina otettiin vapun kunniaksi viinit Karoliinan kanssa terasilla. Saatiin ihan täydellinen paikka aurinkoiselta terassilta josta näkymä oli noihin Kungsträdgårdenin kirsikkapuihin jotka vieläkin kukkivat. Tuolloin vielä nämä lämpimät kevätilmat eivät olleet ehtineet saapua tänne Tukholmaan asti eli vähän oli vielä viileä istua ulkona, mutta pitihän sitä nyt nauttia kun kerrankin paistoi aurinko.

Sen lisäksi käytiin viime viikolal syömässä Eastissä. Siellä mun onkin pitänyt käydä jo jonkin aikaa, mutta jostain syystä en oo vaan ehtinyt käymään siellä. Joten oli kiva vihdoin päästä sinne syömään! Joka tapauksessa nuo tuliset simpukat olivat niin herkullisia.

On Friday me and Karolina decided to to celebrate the First of May or this thing we have in Finland called ”vappu”. We sat outside and took glasses of wine. We got a perfect spot in the sun overview to Kungsträdgården where the cherry flowers are still blossoming. Back on Friday it wasn’t yet that warm but it was sunny for once so we just had to enjoy.

Last week I also ate at East. I’ve been meaning to got there for a while now but I just haven’t had the time. So it was nice to finally go eat there! Anyways the spicy mussels were sooo tasty.

3

Oon shoppailut myös vähän uusia juttuja mun vaatekaappiini. Ei varmaan yllättä, että suurin osa jutuista on löytynyt Zarasta. Siellä on vaan aina vaikka kuinka paljon kaikkea kivaa! Toinen mistä on tänä keväänä löytynyt paljon kivoja kevät- sekä kesävaatteita on H&M. Mulla aina vähän vaihtelee kausittain ja mallistoittain, että mistä kaupoista löytyy eniten mun tyyliini sopivia vaatteita.

4

Sellaista! Tässä vielä pari sekalaista kuvaa ja kaksi viimeistä kuvaa on Lindan synttäreiden vietosta.

Tänään mulla on perus maanantai juttuja eli työasioita ja samalla käyn keskustassa hakemassa muutamat jutut ensi viikon yhteen yhteistyöjuttuun. Niin paljon kaikkia kivoja juttuja meneillään tällä hetkellä! Ja tämä sää vielä. Voisin suunnilleen vaan hyppiä ilosta. Unohtamatta tietenkin että tänään netistä löytyy varmasi taas uusin Game Of Thrones jakso. Löytyykö täältä muita jotka seuraavat innoissaan uusinta kautta? Joka tapauksessa kivaa maanantaita teille kaikille!

15 Comments
 • tatiana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  H&M & Zara are my two favorites stores ! I just watched Game of Thrones episode 2 of season 6 and ….. it is better than the first episode but I’m still not convinced ! I look forward to seeing the episodes 6 or 10, they are always the most attrative. 😃 x Mktatiana.com

 • Erica
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eikä mitä herkkuja, siellä kyllä piisaa kivoja ravintoloita 😃

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Oikoluetko tekstisi aina ennen julkaisuja? Sulla tulee nimittäin usein kirjoitusvirheitä ja näin siitä saa kuvan, että kirjoitat tekstit super kiireellisesti 😊 mukavaa viikon alkua!

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moikka! Ihan ekana, kiitti kivasta blogista:-) Ihan mun lemppari! Sitten haluisin kysyä sulta, että miten sun ruotsin oppiminen on mennyt? Itsekin asun Ruotsissa, tulin tänne alunperin vaan vuodeks opiskeleen englannin kieliseen ohjelmaan. Kaikki kaverit on oikeestaan jostain muualta kuin Ruotsista, joten englanniksi oon pääasiassa tähän asti vaan kommunikoitu.. However, jotenkin tässä kävi niin, että nyt mulla on ruotsalainen poikaystävä. Ja nyt haluaisin alkaa puhuun ruotsia, mutta kielen vaihtaminen tuntuu tosi haastavalta. Onko sulla jotain vinkkejä miten oppia ruotsin kieltä paremmin? Harjotteletko sä sitä jotenkin tietoisesti? Kiitti vastauksesta!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Just finnished watching the second episode ant it was good! I agree it was better than the first but I’m also still waiting for more if you know what I mean.. 😃 That’s true! Over all I’m really excited for this season 😋

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  No niitä kyllä täällä riittää 😃 Mikä on musta todella kiva, sillä rakastan käydä ulkona syömässä niin lounasta kuin päivällistä !

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Käyn aina tekstin läpi, mutta jostain syystä mä oon aika sokea omille virheilleni. En siis kirjoita kiirrellisesti! Mulla vaan tulee huolimattomuusvirheitä etenkin koneella kirjoittaessa vaikka miten yritän 😃 Onneksi ne on kuitenkin useimmiten aika pieniä! Kiitos ja samoin sulle 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana kuulla että oot tykäännyt 😊 Hyvin on mennyt, tosi nopeasti se on tullut vaikka alkuun olikin vähän hankalampaa. En harjoittele mitenkään tietoisesti! Musta paras keino on vaa reippaasti puhua, vaikka virheitä tulisikin.. Kukaan ei ainakana mulle oo ikinä sanonut mitään ikävää vaikka en aina ihan oikein puhuisikaan, kaikki on enemmänkin aina vaan tosi iloisia siitä että osaan ja yritän. Ja aina oon tullut ymmmäryksi 😃 Ei kannata siis miettiä liikaa 😊 Kaikkea hyvää sulle ja poikaystävällesi! Sekä tietenkin mukavaa viikkoa.

 • NINNi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  tuntuu että jokainen postauksesi on nykyään ”eka käytiin siellä syömässä, sitten syötiin siellä, ilmat on ok, no nyt ilmat onki huonot, tää ravintola oli muuten kiva” jne… :/

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikävä kuulla, että susta tuntuu tuolta.. Olisi ollut kiva kuulla mitä olisit toivonut jatkossa tai mitä haluaisit nähdä täällä blogissa lisää?

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos mukavasta vastauksesta 😊

 • Mindy
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! Mun on pakko nyt kommentoida vaikka en yleensä kommentoi,mutta voi että voi että voi että kun sulla on siisti ja klassinen blogisisältö mimmi! Olet juuri klassinen ja tyylisi yksinkertaisen kaunis,niin skandinaaviinen ja puhdas. love it! Näin fiksuja ja klassisia blogeja ei hirveästi ole.! Jatka juuri tällä linjalla niin sulle aukenee lisää työtarjouksia ja yhteydenottoja ja susta voi tulla mitä vaan.:)!Hyvää alkavaa kesää Natalia!

 • Eeva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ”Tänään mulla on perus maanantai juttuja eli työasioita ja samalla käyn keskustassa hakemassa muutamat jutut ensi viikon yhteen yhteistyöjuttuun. Niin paljon kaikkia kivoja juttuja meneillään tällä hetkellä! Ja tämä sää vielä. ” juttuja juttuja juttuja 😃 Kannatan siis oikolukua! 😊

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei millä ohjelmalla yhistit noi kuvat? Hieno postaus!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan vaan photoshopissa 😊 Kiva että pidit!

Post A Comment