Natalia Oona | WHAT I’VE LEARNED IN THE PAST YEAR
808
post-template-default,single,single-post,postid-808,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

WHAT I’VE LEARNED IN THE PAST YEAR

IMG_2991

Kova työ palkitaan aina ja aina kannattaa uskoa itseensä. Mikään ei ole mahdotonta, jos on oikeasti valmis tekemään töitä sen eteen joka päivä päättäväisesti. Mikään ei tapahdu yhdessä yössä, vaan pitkäjänteisyys on avain.

Hard work always pays off and you should always believe in yourself. Nothing is impossible if you are really ready to work for it everyday and don’t give up. It won’t happen over night, being consistent is the key.

On aivan turha verrata muihin. Jokainen meistä on varmasti joskus syyllistynyt tähän. Vertailusta ei ikinä seuraa mitään hyvää, jokainen meistä on erilainen. Sen sijaan, että vertaisit itseäsi tai sitä mitä jollakin muulla on siihen mitä sulla on niin on paljon kannatavampaa kääntää tuo motivaatioksi. Ottaa inspiraatiota ja motivaatiota muista sekä siitä mitä haluat saavuttaa.

It is waist of time to compare yourself to other. I know all of us have done this at some point. Nothing good comes about comparing yourself to others, we all are different. Instead of comparing and thinking about what someone else has you should turn that to motivation. Take inspiration and motivation from others and make goals what you want to have in life.

IMG_3023

Ikinä ei tiedä mitä elämässä tapahtuu tulevaisuudessa jos on avoin uusille mahdollisuuksille sekä kuuntelee itseään. On täysin okei muuttua, se on osa elämää! Omat kiinnostuksen kohteet mitä opiskeluunkin tulee ovat muuttuneet viimeisen vuoden aikana eikä siinä ole mitään väärää. Tärkeintä on vain kuunnella itseään ja tehdä juuri niinkuin itsestä tuntuu parhaalta.

You never now what the future holds if you’re open for new possibilities and if you listen to yourself. It’s totally okay to change it’s part of life! My own interest for example about studying have changed and there is nothing wrong with that. It’s the most important to listen to listen to your self and what you want.

Välillä on vaan pakko olla vähän itsekäs ja laittaa itsensä etusijalle. On myös tärkeää muistaa aina pitää omia puoliaan, vaikka se ei aina olisikaan helppoa.

Sometimes you just have to be a bit selfish and put yourself first. It’s also important to stand up for yourself even though it isn’t always that easy. 

1

Seura vaikuttaa oikeasti sinuun paljon. Valitse ympärillesi ihmisiä jotka nostavat sinut ylös sen sijaan että he vetäisivät sinua alas. On totta että seura tekee helposti kaltaisekseen, ainakin jonkin verran.

The people you surround yourself with will effect you. Choose to be with people who lift you up instead of pulling you down. It’s true that you’ll possibly be alike the people you spend time with, at least a bit. 

Jos haluat muuttaa jotain elämässäsi niin silloin täytyy tehdä jotain uutta ja olla rohkea. Samat vanhat tavat pitävät sinut täysin samalla polulla. Välillä on hyvä olla miettimättä liikaa ja rohkeasti mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle.

If you want to change something in your life then you have to change the ways you act and do. And you have to be brave! Sometimes is good not to think too much and do thing outside of your comfort zone.

IMG_3014

Mitä asioita te ootte oppineet viimeisen vuoden aikana? Kertokaa!

What things have you learned in the past year? Tell me!

12 Comments
 • Siiri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toi seura tekee kaltaisekseen -juttu on kyllä niiin totta! Sen olen kyllä oppinut kantapään kautta, sillä nykyiset ystäväni muuttivat minut salamannopeasti iloiseksi ja nauravaiseksi, millainen olin ollut ennen vääränlaista seuraa..

 • Roosa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vitsi miten hyviä juttuja! Niin yksinkertaisia, mitä ei vain ole tullut ajatelleeksi 😊 Kiitos näistä, sain lisä tsemppiä treenaamiseen ja pääsykoelukemiseen! http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

 • mimi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä oo kyl oppinu nii paljon ittestäni viimesen vuoden aikana. Oon oppinu luottamaan enemmän itseeni ja muutenkin saanut itsevarmuutta. Sun blogi on kehittynyt ihan älyttömästi todella hyvään suuntaan postaukset ovat monipuolisia ja kuvat laadukkaita!:) Tykkään myös tosi paljon kun kirjotat englanniksi, snäppiä myös seurailen ahkeraan:) Mukavaa kevään odottelua sinne naapuri maahan!

 • Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihania kuvia! Oot niin kaunis 😊

 • Lena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hienoja vihjeita ihan jokaiselle naiselle! Kun muistas vaan aina naa ohjeet kun tulee itselle eteen joku juttu.Ma tykkaan myos siita sanonnasta etta ”Give wings to your heart and follow wherever it takes you”.Ja sit ihan aiheen vieresta…laitappas video kulmakarvojen piirtamisesta ja kulmien ehostuksesta muutenkin.Sulla on tosi upeet kulmakarvat jotka antaa kivasti ilmetta. Niin monet nyppii liikaa eivatka seuraa omien kulmien osoittamaa parasta linjaa. Ihanaa loppuviikkoa sinne Tukholmaan USAsta!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Totta! Oon huomannut niin saman 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Todella kiva kuulla 😊 Paljon tsemppiä sulle <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana kuulla! On niin tärkeää luottaa itseensä =) Voi miten kiva että oot tuota mieltä, kiitos paljon 😊 Samoin mukavaa kevään odotusta sinne ja hauskaa viikonloppua <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitokset =)

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo on todella hyvä sanonta 😊 Mulla on paljon uusia videojuttuja tulossa mun uudella kanavalleni youtubeen eli kannattaa pysyä kuulolla! Kulmavideo on siis tulossa =) Kiitos ja ihanaa alkavaa viikonloppua sinne <3

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En oo menossa kouluun vielä tänä syksynä =) Ehkä otan jotain kursseja!

 • Juulia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mitä sulla on huulissa näissä kuvissa? Näyttää tosi kivalta 😊

Post A Comment