Natalia Oona | WHERE IS THE SPRING?
865
post-template-default,single,single-post,postid-865,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom
 

WHERE IS THE SPRING?

musta

4

7

IMG_7817

10

9

Shirt Topshop / Skirt Zara – Similar HERE*, HERE* / Jacket Chiara Forthi (gifted) – Similar HERE*

Eipä ole paljon kevätsäistä päästy nauttimaan tänä keväänä.. Sateet ja koleus senkun jatkuu! Oonkin viime iltoina selaillut lentoja ja hotelleit oikeastaan poikkeuksetta. Niin ja tietenkin katsonut muiden snapchateistä vähän kateellisena milloin kukakin on Kreikassa tai Ranskassa nauttimassa auringonpaisteesta. Toivottavasti mäkin pääsisin mahdollisimman pian reissuun..

Ihan uskomatonta, että parin päivän päästä on toukokuu ja viikonloppuna juhlitaan vappua. Tukholmassa vapunjuhlinnat eivät ole ihan vastaavia mitä Helsingissä. Tai täällä sitä ei edes juhlita niin paljon, enemmänkin opiskelijoiden kesken esimerkiksi Uppsalassa. Musta on myös hassua että täällä vappuna sytytellään kokkojan, kun taas Suomessahan meillä kokot kuuluu juhannukseen.. Eikä kuulemma ylioppilaslakkejakaan pidetä sen kummemmin päässä.  Joka tapauksessa meillä on lauantaille pöytävaraus eli ei mekään vappua sen kummemmin olla juhlimassa. Onko teillä jotain suunnitelmia lauantaille tai sunnuntaille?

We haven’t had almost any good weather this spring.. The coldness and raining just continues! I’ve been checking out flight and hotels every evening. And of course been watching other peoples snapchats whenever someone is enjoying the sun shine in Greece or in French. I hope I get to travel somewhere soon too..

I can’t believe that it’s already May in a few days and the First of May celebrations on Saturday. I’m actually not sure where all they celebrate First of May. Atleast in Stockholm it’s not as big as it is in Helsinki. Or if you want to have same kind of celebrations as we have in Helsinki you have to go somewhere like Uppsala which is more of a student city.. Anyways we have a table reservation for Saturday evening but we won’t be celebrating more then that. Do you guys have any plans for Saturday or Sunday if you’re going to celebrate First of May?

*Mainoslinkki/Adlink

Photos Linda Juhola / Edit by me

10 Comments
 • Inka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Asun myös Tukholmassa ja joo vähän ihmetyttää, että vappu ei ole niin iso juttu kuin Suomessa 😃 Itse olen menossa Uppsalaan sinne asuvan kaverin luokse koko viikonlopuksi. Ainakin ruotsalaisten kavereiden mukaan siellä on paljon opiskelijajuttuja ja hyvä meininki 😊 Ihania kuvia muuten säästä huolimatta!

 • Elina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itseasiassa on toi kokkojen sytyttäminen Suomessakin perinne, mutta vaan Pohjanmaalla 😊 en oo varma onko muuallakin ”landella”, mutta ei tosiaan ainakaan pkseudulla 😊 ihana asu taas kerran!!! Mitä itseruskettavaa käytät?

 • Vilma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan ihana asu vaikka ei sen ihmeellisempi olekkaan!! Olet upea ja niin kaunis 😊

 • Erica
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itse taidan aika lailla skipata koko vapun, ei oikein opiskelijavappu jaksa innostaa 😊 Hyvää ruokaa parhaassa seurassa houkuttelee enemmän!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niin! Mun pitää joku kerta viedä Daniel vapuksi Helsinkiin 😃 Kuulostaapa kivalta! Oikein hyvää vappua sinne jo näin etukäteen 😊 Ja kiitos paljon!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aijaa en ollutkaan tästä tietoinen! Kiva kun kerroit =) Yleisestihän muuten juhannuksena on kokkoja, kun taas täällä ei juhannuksena sytytellä niitä – pelkästään vappuna 😊 Kiitokset. Mulla on käytössä Sublime Bronze tällä hetkellä!

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos kiitos ! 😊

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vähän sama täällä! 😊 Kivaa vappua jo näin etukäteen!

 • Petra
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sulla näky eilen snäpissä sellainen aika korkea kaula-aukkoinen nude paita, mistähän se mahtaa olla:)?

 • Natalia Oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ginasta! 😊

Post A Comment